Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilona - ja jak siadam to wkąłdam do torebki - własnie dlatego zeby nei spadłu - więc jednak oelwanie (czyt. nie przykładanie ) :rolleyes:

No tak, od kiedy zaobserwowałam, że gubię w ten sposób, to zaczęłam wkładać do torebki i wtedy zaczęłam gubić w inaczej - zostawiać gdzieś: na ladzie, przy kasie, w pracy, jak kogoś odwiedzam. Wypadają mi z kieszeni, z samochodu (jak wysiadam, to one razem ze mną) - różne są sytuacje, a ja w każdej posieję rękawiczki :bash:. Naprawdę łatwiej mi kupić co roku 3 pary po 5 zł niż nad tym zapanować :bash:.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No bo to jest w góralskim domku.

Taki domek to mi się marzy- hehe trzeba jak najszybciej kończyć ten i zabierać się za następny :lol2:

Diana na west?? Jakie?

Nie w sklepie let's bake, jak chcesz zaraz mogę wrzucić fotki może u siebie co by Reni nie śmiecić

Ja właśnie z powodu dojazdów nie zdecydowała się na budowę domu poza miastem. Miałam działkę 10 km od miasta, projekt i pozwolenie na budowę. Mieliśmy ruszać, gdy właśnie urodziło się z dziecko. Już dojazdy do lekarzy/poradni dały mi do wiwatu. Stwierdziłam, że tak nie chcę: musi być dom lub większe mieszkanie w mieście. Teraz mieszkam na obrzeżach. I to graniczna odległość, na jaką mogę się zdecydować.

AAAA i na działkę w mieście nie było nas stać. Działka z gotowym domem okazała się finansowo do przełknięcia. I boję się tych dojazdów i tak - bo basen/ angielski/taniec. Już wozimy, a będzie jeszcze gorzej.

Wiem Magda, u nas basen niedaleko jeżdzimy co tydzień bo w pobliskim miasteczku, angielski niby jest ale też w pobliskim jakby co da rade, a nawet w naszej wsi klub piłkarski jest dla chłopaków i kursy karate i to nieźle prowadzone bo dzieciaki na mistrzostwach medale zdobywają, no ale jednak te dojazdy to koszmar jest ;/

Mirela, niech uważa na zawał i zaczyna od marszobiegów ;). Tak piszę jakby się na maraton od razu porywał bo są i tacy :).

.

hehe dzieki yoka :). On "sportowy" więc chyba spoko. Poza tym ma plan, od marszobiegów właśnie zaczyna. Ale nie chciałabym żeby coś mu przewiało :rolleyes: bo i ja będe miała potem problemy.

Widziałyście gdzieś czarne, proste bombki bez dodatkow ?