Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirela, masz trochę racji a trochę nie. Wszystko zależy od blogera. Taka Kasia Tusk nie zaznacza, które posty są sponsorowane. Szanujący się bloger zawsze to robi i wtedy możesz mieć wątpliwości czy faktycznie coś jest dobre bo jest dobre czy nie. Z drugiej strony bloger podpisując umowę nie musi się zachwycać produktem, może sobie zastrzec że jeśli jego opinia o produkcie będzie negatywna to taką też wyrazi/zamieści. To temat rzeka tak naprawdę.

Ilona, korzystasz z google analytics?

Hejka:)

no to ja na koniec.... uwielbiam Gordona Ramsaya dziś na BBC lifestyle robi cuda na święta, także trufle (uwielbiam)

tu są linki jak zrobić. Ja na pewno zrobię......

http://www.youtube.com/watch?v=rVDZlFcSBe8

http://www.youtube.com/watch?v=46x_NjRaUIA

To dobranoc wszystkim

dzięki za filmiki - wiesz co pewnie nie tylko mnie ( o my tu kobiety ciekawskie jesteśmy) - czemu taki facet robiący nawet trufle nie jest w związku?

( chyba ze się mylimy) :lol2::lol2:

szkoda, ze te forum nie jest ciut bardziej :intymne" podczytujących więcej niż piszących :D

Tosia ale masz misję:) ile Antek ma lat?

hejka

Dziewczyny, pisze o swoich odczuciach. Jak jest tego nie wiem (nie siedze w tym światku) ale powiem szczerze - zniechęca mnie on podobnie jak świat polityki. Kojarzy mi się z zakłamaniem. Mową "pod publiczkę". Jak czytam blogi to pisane rzeczywiście z pasją i nie mające nic wspólnego z ŻADNYMI finansowymi gratyfikacjami. Reszta wydaje mi się zakłamana, czuję się oszukana, wykorzystana (ktoś dostaje kasę, za to ze ja go czytam ?) i wkurza mnie to. Taki mam charakter. Tak samo gardze polityką. Wkurza mnie, jak oni robią coś nie dlatego, ze czują, że tak będzie dobrze tylko dlatego, ze publiczność tak chce. To dla mnie podobne zakłamanie. Te wszystkie fery brrr.... (dlatego nie ogladam TV).

Przy czym nikogo nie chcę urazić. Pisze raczej dlaczego nie lubię blogów. Buntuję się po prostu na takie podejście.

Moje dziecko wczoraj kupiło sobie buty (dostała dwie szóstki więc dwie dychy jej wpadły) i problem butów tym samym został zażegnany (ciekawe na jak długo ?).

Hejka:)

dzięki za filmiki - wiesz co pewnie nie tylko mnie ( o my tu kobiety ciekawskie jesteśmy) - czemu taki facet robiący nawet trufle nie jest w związku?

( chyba ze się mylimy) :lol2::lol2:

szkoda, ze te forum nie jest ciut bardziej :intymne" podczytujących więcej niż piszących :D

Tosia ale masz misję:) ile Antek ma lat?

zapracowany pewnie, nie ma czasu na latanie za babami no chyba ze wirtualnie cos wylata np na fm ;) JEST TU JAKAS CHETNA i WOLNA? :)

ps. a trufle to ja sobie wczoraj w kredensie kupilam :) kiedys sama zrobilam ale z malymi pomocnikami to wole zrobic pierniczki :)

Wiecie co... mam kuzyna homosexualistę. Jak z nim o tym rozmawiałam, to mi powiedział ... że w 99% jak facet dobija do 40 i nie jest w związku z panną od dłuższego czasu - to oznacza jedno :). Ten Ramsay (ładny to on nie jest) to ile ma lat ?

a jak 35tka jest sama? ;) :)

35 latka sama - hmm to powszechne jeśli...szczególnie nie czarujmy się - faceci zwracają uwagę "nie tylko na charakter":eek:

Z drugiej strony u nas nie korporacja - ale dość duża firma inż - są wolne "sztuki" mniej więcej w tym wieku - po prostu w okresie przed 30 nie szukali, nie mieli czasu bo non stop w delegacjach z facetami "nie było kiedy".

Jeszcze sa osoby, które były w długich związkach ale po latach doszli do wniosku " to nie to" wtedy już nie rzucają się na wszystko co wolne i chodzi ;)

hejka laski

Magda a co ty chcesz bardziej intymnie robić z Lolkiem?

Ja miałam fryzjera homo, super facet, w ogóle homo to fajni faceci, laski nie znam która by z kobietą ale ja nie mam nic przeciwko temu, dzieci tez uczę , ze to naturalne i tak po prostu jest

co do blogów, pierwszy na którym byłam to Ilony:bye:

i powiem tak, naprawdę trzeba mieć o czym pisać i to potrafić bo dyrdymały szybko się uśmiercą