Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

na po 30 poczułam się lepiej. Dla mnie kobieta po 35 roku życia jest atrakcyjna. Wie czego chce (lubię takie kobiety), jest swiadoma swojego ciała, pewna siebie a jak do tego apetyczna... to nie ma nic lepszego na świecie (przynajmniej tak to osbie tłumaczę ) :)

Mam inny stosunek do facetów, do świata - dużo lepszy. Nie bujam w obłokach a ciesze się z tego co mam. Czuję się super, nie chciałabym mieć mniej lat.

Tylko czasami boje się starości i samotności.... Reni Ty wiesz o co mi chodzi :)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja właśnie zawsze lubiłam w garniakach i koszulach + dobry zegarek :D

mój całkiem inny - ciężkie buty, jensy, thsirt jakaś bluza albo swetr grubszy... hmm dwa światy haha:D

myślę, że samotności się każdy boi - niezależnie od wieku.

Ja np nie umiem sobie na chwilę obecną wyobrazić nawet, że mnie dziecko opuści i będzie miało swoją rodzinę ;)

facet jest wizytówką kobiety

ja napisałam , ze nasz maż świadczy o nas, ale nie chodzi o dzinsy i koszulki, mój też tak chodzi, fajny facet moze miec cokolwiek ubrane i wyglada ok, chodzi o cały sposób bycia, jego inteligencję, zachowanie, sposób bycia, jak by to powiedzieć chama od razu poznać

Tylko najgorsze jest u nas to... że jak kiedyś byłam za mojego pewna bo średnio się kobietom podobał tak teraz mam obawy... co rusz słyszę, że on przystojny :(. Boję się, że mu odwali i sobie młodszą znajdzie....

:lol2::lol2::lol2::lol2:

mirella gdzie on taką drugą jak Ty znajdzie?no gdzie?, bo chyba na gorszą nie wymieni

tak chama i dziada - chociaż mam wrażenie, że jeszcze czasem hmm "oceniamy" jak ktoś mówi gwarą - u nas na Śląsku to dośc powszechne szczególnie jak ktoś na górnym się urodził - ja nie umiem ani słowa ale np w domu męża gadali - on tak i tak- przy czym akcent mam wrażenie, ze zostaje.

Może tak tylko na śląsku jest?

Tylko najgorsze jest u nas to... że jak kiedyś byłam za mojego pewna bo średnio się kobietom podobał tak teraz mam obawy... co rusz słyszę, że on przystojny :(. Boję się, że mu odwali i sobie młodszą znajdzie....

pewnie świata poza Tobą nie widzi!

lubisz w garniturkach bo to co innego niz masz a i z takimi pracujesz, więc ci sie podoba, ja lubię garnitur nie powiem, ze nie ale nie na codzień

i chyba dlatego takiego w garniaku nie mam - 8 godz dziennie z takimi wystarczy. Co z tego, że garniak jak ręce mu się kleją, albo garniak firmowy a kultury zero. Czasem mam wrażenie, ze garniaki to przykrywka jedna wielka.

Aczkolwiek seksownie wyglądają w takich:)

. Co z tego, że garniak jak ręce mu się kleją, albo garniak firmowy a kultury zero. Czasem mam wrażenie, ze garniaki to przykrywka jedna wielka.

otóż i to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

mnie mój ujął wiedzą na temat świata, tego co nas otacza. Mam z kim porozmawiać o talibach, palestyńczykach, maorysach, osobach transsexualnych itd. To w nim kocham :).