mirela99 04.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 na po 30 poczułam się lepiej. Dla mnie kobieta po 35 roku życia jest atrakcyjna. Wie czego chce (lubię takie kobiety), jest swiadoma swojego ciała, pewna siebie a jak do tego apetyczna... to nie ma nic lepszego na świecie (przynajmniej tak to osbie tłumaczę ) Mam inny stosunek do facetów, do świata - dużo lepszy. Nie bujam w obłokach a ciesze się z tego co mam. Czuję się super, nie chciałabym mieć mniej lat. Tylko czasami boje się starości i samotności.... Reni Ty wiesz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 MAgda mój tez tak chodzi . Nie trawię facetów w garniakach ikoszulach - nie mój typ. Uwielbiam mojego w bluzach z kapturem, w glanach... mniam. Jeansy ... i do tego bose stopy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a ja właśnie zawsze lubiłam w garniakach i koszulach + dobry zegarek mój całkiem inny - ciężkie buty, jensy, thsirt jakaś bluza albo swetr grubszy... hmm dwa światy haha:D myślę, że samotności się każdy boi - niezależnie od wieku. Ja np nie umiem sobie na chwilę obecną wyobrazić nawet, że mnie dziecko opuści i będzie miało swoją rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 facet jest wizytówką kobiety ja napisałam , ze nasz maż świadczy o nas, ale nie chodzi o dzinsy i koszulki, mój też tak chodzi, fajny facet moze miec cokolwiek ubrane i wyglada ok, chodzi o cały sposób bycia, jego inteligencję, zachowanie, sposób bycia, jak by to powiedzieć chama od razu poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tylko najgorsze jest u nas to... że jak kiedyś byłam za mojego pewna bo średnio się kobietom podobał tak teraz mam obawy... co rusz słyszę, że on przystojny . Boję się, że mu odwali i sobie młodszą znajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 lubisz w garniturkach bo to co innego niz masz a i z takimi pracujesz, więc ci sie podoba, ja lubię garnitur nie powiem, ze nie ale nie na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja w garniakch nie lubiłam bo kojarzyli mi się z kasą - a takiego to ja nie chciałam (nie chciałam byc zabawką kupioną ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tylko najgorsze jest u nas to... że jak kiedyś byłam za mojego pewna bo średnio się kobietom podobał tak teraz mam obawy... co rusz słyszę, że on przystojny . Boję się, że mu odwali i sobie młodszą znajdzie.... :lol2::lol2: mirella gdzie on taką drugą jak Ty znajdzie?no gdzie?, bo chyba na gorszą nie wymieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 tak chama i dziada - chociaż mam wrażenie, że jeszcze czasem hmm "oceniamy" jak ktoś mówi gwarą - u nas na Śląsku to dośc powszechne szczególnie jak ktoś na górnym się urodził - ja nie umiem ani słowa ale np w domu męża gadali - on tak i tak- przy czym akcent mam wrażenie, ze zostaje.Może tak tylko na śląsku jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja zawsze mojemu powtarzam, pamiętaj ile masz od stracenia, dużo więcej niż ja stracę jeśli mnie zdradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tylko najgorsze jest u nas to... że jak kiedyś byłam za mojego pewna bo średnio się kobietom podobał tak teraz mam obawy... co rusz słyszę, że on przystojny . Boję się, że mu odwali i sobie młodszą znajdzie.... pewnie świata poza Tobą nie widzi! lubisz w garniturkach bo to co innego niz masz a i z takimi pracujesz, więc ci sie podoba, ja lubię garnitur nie powiem, ze nie ale nie na codzień i chyba dlatego takiego w garniaku nie mam - 8 godz dziennie z takimi wystarczy. Co z tego, że garniak jak ręce mu się kleją, albo garniak firmowy a kultury zero. Czasem mam wrażenie, ze garniaki to przykrywka jedna wielka. Aczkolwiek seksownie wyglądają w takich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mój docenia, to co ma (mówi, ze już młode takie się nie zdarzają) ale jednaki... jak przyjdzie chemia.... Też się staram . Od jakiegoś czasu traktuję go jak królewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 . Co z tego, że garniak jak ręce mu się kleją, albo garniak firmowy a kultury zero. Czasem mam wrażenie, ze garniaki to przykrywka jedna wielka. otóż i to !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie mój ujął wiedzą na temat świata, tego co nas otacza. Mam z kim porozmawiać o talibach, palestyńczykach, maorysach, osobach transsexualnych itd. To w nim kocham . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 no właśnie "chemia" ...qrdę czasem nawet jak się chce to ona działa - kwestia kontrolowania siebie, żeby nie posunąć się za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 na mnie np bardzo działają perfumy i chyba to "feromony?" jak czasem wyczuję zapach to myślę pół dnia - i chyba wszystkich wącham:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 na mnie np bardzo działają perfumy i chyba to "feromony?" jak czasem wyczuję zapach to myślę pół dnia - i chyba wszystkich wącham:lol2::lol2: o tym nawet nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 i jeszcze oczy w sumie... a mój chyba mnie "wziął" na skórę -ma mega gładką, idealną a nic nie robi, nie kremuje ani nic...oby Albik po nim miał a gdybym była facetem to u kobiet chyba bym zwracała uwagę na usta dlatego mam zawsze pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Magda nie każdy garniak fajnie wyglada, dobry garnitur kosztuje a taki z targu to nawet na królewiczu wygląda:sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 na targowe błyszczące nie patrzę - raczej w pracy Ci co chodzą w garniakach mają salonowe albo szyte - spodnie przy ciele, małe klapy, zero błysku... takie ala Tusk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 nadrobilam uffff... i teraz musze was zostawic... mam napiecie grafiku w tym tygodniu:bash: milego dnia p.s. ja to mam ochote, jak widze faceta w gajerku, uszczypnac go w dupsko... wtedy on poczuje;) bo przez dżiny to juz nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts