reni1980 04.12.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 dla mnie tyłki męskie nie są jakoś szczególnie atrakcyjne, chude i płaskie zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a juz zmiana tematu na pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.12.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a juz zmiana tematu na pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mam nie zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Magda luteiny sie nie boj ja teraz bralam to w zaden sposob ciazy nie zagraza wrecz przeciwnie to samo lekarz powiedział - że jakby było na + to tylko wspomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 pierników i tak nie piekę, piekłam raz, chciałam aby było tak świątecznie, szkoda , ze nie udało sie ich ugryść, twarde jak kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a co robisz?ja to nie wiem jak się kapustę robi -muszę jakiś przepis znaleźć.Rok temu wyszedl super barszcz - robiłam z przepisu jakiegoś Gesslerowej z pieczonych buraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja w zeszłym roku robiłam barszcz z przepisu kurna pascala i wyszedł bardzo słodki, też nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Magda dawno robiłam i nie pamiętam co z tymi piernikami spieprzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja zamiast bigosu robie udka(lub palki i skrzydelka..) zapiekane w kapuscie... i smak baaardzo zblizony do owego bigosu..w tym roku na pewno to zrobie. do tego na 100% rybe po cygansku..przepis mojej chrzestnej... makowiec z ciasta topionego...w ubieglym roku mi sie udal wysmienicie...i robilam go pierwszy raz...ale mase makowo kupilam gotowa... zaraz jade do polskiego sklepu ja tez kupic bo pozniej moze juz nie byc co do reszty to sem pomysle jeszcze my i tak sami samiutcy w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Magda dawno robiłam i nie pamiętam co z tymi piernikami spieprzyłam moze za dlugo pieklas? one podczas pieczenia i po wyciagnieciu sa miekkie... dopero po wystygnieciu robia sie twarde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 reni - dawałaś naturalny miód ? Jak chcesz dam Ci przepis na pierniki które od razu sa dobre do jedzenia. Jak do tego dodasz samodzielnie zrobioną przyprawę ... boskie wyjdą JA chyba w niedzielę zrobię pierwsza partię - So już czeka. Mnie nie wyszedł barszcz kiszony (kisiłam już 3 razy) , a kiedyś mi wychodził. Chyba muszę garnej dokłądnie wyparzyc i nie dawać warzyw dodatkowych - tylko same buraki (chleba nie daję bo od niego się pleśń zaczyna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 u mnie wszyscy na wigilię i każdy ma cos zrobić, tzn ustalone co kto , ja kupuję ryby:lol2::lol2: takze luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirella dałam dużooooooo miodu, i właśnie po upieczeniu były ok, ale potem juz kamień, daj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ale JAKIEGO miodu ? sztucznego czy naturalnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 w ubieglym roku byli u nas moi rodzice..przylecieli dokaldnie w dniu wigilii o godz 12 w tym roku zapytalam mojego m czy nie chce swojej mamusi zaprosic... uslyszalam po co skoro i tak jej nie lubie hmm co racja to racja, ale mowie ze to sa swieta...a on ze i tak w moje dobre serce nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ale JAKIEGO miodu ? sztucznego czy naturalnego ? nie wiem, a ma to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja w zeszłym roku robiłam barszcz z przepisu kurna pascala i wyszedł bardzo słodki, też nie teges podobno barszcze trzeba dobrze zakwasić... ten od gessler to taki był, że buraki i reszta warzyw okopowych zanim wyląduje w garnku to wkłada się obrane i polane oliwą do piekarnia aż ciut zmiękną a reszta normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 po naturalnym muszą odstać w zamknięciu i miękkie są po wyciągnięciu po 2-3 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 jasne że ma !!! Musisz po naturalnym trzymac w pudełku aby zmiękły. Po sztucznym od razu sa miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.