Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A u nas na święta 4 pokolenia do stołu zasiadają, razem 16-18 osób. Od kilku lat ja robiłam u siebie i Boże Narodzenie i Wielkanoc, ale rok temu wszyscy zrobiliśmy sobie prezent i święta były wyjazdowe - w gospodarstwie agro, a w tym roku my z dziećmi wyjeżdżamy w 2 dzień świąt więc się "wprosiliśmy" tym razem na Wigilię i pierwsze święto, ale skład jak zawsze ten sam. I nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej :no:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u nas na święta 4 pokolenia do stołu zasiadają, razem 16-18 osób. Od kilku lat ja robiłam u siebie i Boże Narodzenie i Wielkanoc, ale rok temu wszyscy zrobiliśmy sobie prezent i święta były wyjazdowe - w gospodarstwie agro, a w tym roku my z dziećmi wyjeżdżamy w 2 dzień świąt więc się "wprosiliśmy" tym razem na Wigilię i pierwsze święto, ale skład jak zawsze ten sam. I nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej :no:

i tak to jest super:)

hmm Reni nie zabij mnie - mi się bateria tez nie podoba.

Tzn mam wrażenie, ze boom na takie był parę lat temu, później dużo podróbek i teraz dużo osób ma "sprężynki".

Ja minimalizm na całego :p

dokładnie tak samo myślę, były modne ale takie bardzo drogie, potem weszły te moje i bach ludzie je pokochali:o:o:o

ja tam mam problem z córką, tzn juz postanowione ze na gwiazdkę i urodziny dostanie appla, ale urodziny ma 4 dni wczesniej i juz jej powiedziałam, ze dostanie jeden prezent od całej rodziny, ale pod choinkę, juz miała łzy w oczach bo chce na urodziny simsy, kurcze no przecież nie powiem, ze drogi dostanie pod choinkę bo sie skapnie