mirela99 04.12.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Nie pomogę, bo ja So uczę, ze NIE MUSI dostawac prezentów. Jak dostanie to fajnie a jak nie ... too widocznie tak miało być (np ktoś nie miał pieniędzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja rozumiem mirella ale ja kupuję tylko na święta i urodziny i nie wyobrazam sobie aby nie dostały, no serce by mi pękło, cały rok czekają na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 słucham na trójce "za a nawet przeciw" ... nie mogę uwierzyć, że tacy ludzie nas otaczają.... jest o odmienności sexualnej. Jak można byc tak agresywnym, tak innych obrażać, atakować... masakra. Wstyd, ze jestem cżłowiekiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Reni to może na urodziny jakiś drobiazg jej kup tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Reni - moja też tylko w święta i na urodziny. Ale So ma wiedzieć, że się jej nie należy, że to obligatoryjne. Tak ją wychowuję.... bo czuję, ze tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Reni to kup na urodziny drobnostkę jakąś - na pewno nie Simsy skoro ona chce simsy, apple i jeszcze co... powinna się cieszyć z drobnostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirella tez to dla mnie nie pojęte , czesto właśnie takie stare baby są tak podłe , ze głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Reni - dzwonią młodzi (przynajmniej po głosie tak mi się wydaje) - i to mnie boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 jak młodzi to masakra, wydawało by sie , ze są tolerancyjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 wydaje mi się, że nietolerancja zawsze była, ale ludzie się z nią kryli. Teraz bycie nietolerancyjnym jest trendi - tak mi się wydaje (tak jak kiedyś trendy było bycie tolerancyjnym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 wiecie co mnie w młodych wkurza - takie pokolenie 20+ ....wygodnictwo! na święta nie zrobię nic - bo nie będe się przemęczała i stała w kuchni w domu nie posprzątam - bo musi być wszystko idealnie na pól podzielone - mąż sprząta na równi z kobietą, inaczej nie sprzątam za kogoś... albo tak albo w ogóle zabawy z dzieckiem...gdzie tam - po pracy muszę odpocząć :bash: nosz jak takie coś słyszę to mi się nóż otwiera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 eee... Magdzie, żartujesz ? Mnie tam takie rzeczy nie wkurzają, każdy robi co chce. Skoro się dogadują to nie ma problemu. Gdzie jest napisane, ze podział rół jest jeden, odgórnie ustalony ? Mnie nie wkurza, ale dziwni nieco fakt, ze kobiety orają w pracy, w domu, z dzieckiem a facet po pracy siedzi w fotelu i pstryka pilotem. Dziwią mnie kobiety orające, podczas gdy facet ora w pracy. Bo co będzie jak facet ją zostawi ? Mam obok siebie takie przypadki.. tylko one nie odchodzą od faceta tylko w tym tkwią - są matkami, sprzataczkami, kucharkami... i marzą żeby być kochankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 I ja tez uważam, ze musze mieć czas dla siebie (jak kazde w naszej rodzinie). Dlaczego nie mogę odpocząć ? Iść sama do kina itd ? Jak matka szczęsliwa (nie wypruta do granic możliwości) to i dziecko to odczuwa i mąż - bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 eee... Magdzie, żartujesz ? Mnie tam takie rzeczy nie wkurzają, każdy robi co chce. Skoro się dogadują to nie ma problemu. Gdzie jest napisane, ze podział rół jest jeden, odgórnie ustalony ? Mnie nie wkurza, ale dziwni nieco fakt, ze kobiety orają w pracy, w domu, z dzieckiem a facet po pracy siedzi w fotelu i pstryka pilotem. Dziwią mnie kobiety orające, podczas gdy facet ora w pracy. Bo co będzie jak facet ją zostawi ? Mam obok siebie takie przypadki.. tylko one nie odchodzą od faceta tylko w tym tkwią - są matkami, sprzataczkami, kucharkami... i marzą żeby być kochankami. to mnie też dziwi...zadziwia wręcz. Mirela może nie, że wkurza - ale nie rozumiem tego, nie rozumiem całkowicie wygodnickiej postawy takiego lenistwa w czystej postaci. Czas dla siebie ok - tego trzeba jak tlenu. Ale nie lubię leni - np. 2 dni ja gotowałam obiad to teraz 2 dni musi mąż ( nieważne, ze ja o 15 a on o 18 w domu) jak nie ugotuje maż to obiadu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 są matkami, sprzataczkami, kucharkami... i marzą żeby być kochankami. a czemu nie są kochankami? sprzątaczka nieatrakcyjna w łóżku? to dlatego mój mnie do pracy zawsze wyganiał:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mnie tam wali co kto w domu robi, czy tez nie robi ale nie mogę pojąć jak dzis młodzi ludzie nie mają chęci do pracy, nie chce sie im robić za to wypic czemu nie, to jest przerażające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 magda ale jak , ja codziennie gotuję bo kończe pracę o 16, miałabym czekac do 19 az mąż wróci i na 20 ugotuje bo jego kolej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 no tak Reni - mam 28 lat i uwierz mi, że w większości przypadków moje koleżanki albo te młodsze -25 tak właśnie robią.Moja kolej - Twoja kolej.Ja 3 okna umyję, mąż 3 - albo wcale. Pracy nie są nauczeni...a już mnie wkur zawodu nie ma, szkoły nie skończy ale za 1600 robić nie będzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 no tak Reni - mam 28 lat i uwierz mi, że w większości przypadków moje koleżanki albo te młodsze -25 tak właśnie robią. Moja kolej - Twoja kolej. Ja 3 okna umyję, mąż 3 - albo wcale. Pracy nie są nauczeni...a już mnie wkur zawodu nie ma, szkoły nie skończy ale za 1600 robić nie będzie Oj tak mnie też to wkurza straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 zawodu nie ma, szkoły nie skończy ale za 1600 robić nie będzie takich codziennie spotykam, ostatnio fagas 20 lat po gimnazjum za 8 zł nie bedzie robił a nic kur... nie umie, poza piciem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts