Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie co mnie w młodych wkurza - takie pokolenie 20+ ....wygodnictwo!

na święta nie zrobię nic - bo nie będe się przemęczała i stała w kuchni

w domu nie posprzątam - bo musi być wszystko idealnie na pól podzielone - mąż sprząta na równi z kobietą, inaczej nie sprzątam za kogoś... albo tak albo w ogóle

zabawy z dzieckiem...gdzie tam - po pracy muszę odpocząć

:bash::bash::bash:

nosz jak takie coś słyszę to mi się nóż otwiera ....

eee... Magdzie, żartujesz ? Mnie tam takie rzeczy nie wkurzają, każdy robi co chce. Skoro się dogadują to nie ma problemu. Gdzie jest napisane, ze podział rół jest jeden, odgórnie ustalony ?

Mnie nie wkurza, ale dziwni nieco fakt, ze kobiety orają w pracy, w domu, z dzieckiem a facet po pracy siedzi w fotelu i pstryka pilotem. Dziwią mnie kobiety orające, podczas gdy facet ora w pracy. Bo co będzie jak facet ją zostawi ? Mam obok siebie takie przypadki.. tylko one nie odchodzą od faceta tylko w tym tkwią - są matkami, sprzataczkami, kucharkami... i marzą żeby być kochankami.

eee... Magdzie, żartujesz ? Mnie tam takie rzeczy nie wkurzają, każdy robi co chce. Skoro się dogadują to nie ma problemu. Gdzie jest napisane, ze podział rół jest jeden, odgórnie ustalony ?

Mnie nie wkurza, ale dziwni nieco fakt, ze kobiety orają w pracy, w domu, z dzieckiem a facet po pracy siedzi w fotelu i pstryka pilotem. Dziwią mnie kobiety orające, podczas gdy facet ora w pracy. Bo co będzie jak facet ją zostawi ? Mam obok siebie takie przypadki.. tylko one nie odchodzą od faceta tylko w tym tkwią - są matkami, sprzataczkami, kucharkami... i marzą żeby być kochankami.

to mnie też dziwi...zadziwia wręcz.

Mirela może nie, że wkurza - ale nie rozumiem tego, nie rozumiem całkowicie wygodnickiej postawy takiego lenistwa w czystej postaci.

Czas dla siebie ok - tego trzeba jak tlenu.

Ale nie lubię leni - np. 2 dni ja gotowałam obiad to teraz 2 dni musi mąż ( nieważne, ze ja o 15 a on o 18 w domu) jak nie ugotuje maż to obiadu nie ma...

no tak Reni - mam 28 lat i uwierz mi, że w większości przypadków moje koleżanki albo te młodsze -25 tak właśnie robią.

Moja kolej - Twoja kolej.

Ja 3 okna umyję, mąż 3 - albo wcale.

Pracy nie są nauczeni...a już mnie wkur zawodu nie ma, szkoły nie skończy ale za 1600 robić nie będzie:bash:

no tak Reni - mam 28 lat i uwierz mi, że w większości przypadków moje koleżanki albo te młodsze -25 tak właśnie robią.

Moja kolej - Twoja kolej.

Ja 3 okna umyję, mąż 3 - albo wcale.

Pracy nie są nauczeni...a już mnie wkur zawodu nie ma, szkoły nie skończy ale za 1600 robić nie będzie:bash:

Oj tak mnie też to wkurza straszliwie