mirela99 04.12.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a czemu nie są kochankami? sprzątaczka nieatrakcyjna w łóżku? to dlatego mój mnie do pracy zawsze wyganiał:D:D:D:D bo kochankę sobie zmienił na inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 wiecie co..... myślicie że jak jesteśmy już w stałych związkach - to jest coś takiego jak "chemia" albo hmm jakieś wewnętrzne "coś" do innego? :lol2::lol2: nie mam na myśli zdrady - raczej wewnętrzne zrozumienie flirtujecie czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 wiecie co..... myślicie że jak jesteśmy już w stałych związkach - to jest coś takiego jak "chemia" albo hmm jakieś wewnętrzne "coś" do innego? :lol2::lol2: nie mam na myśli zdrady - raczej wewnętrzne zrozumienie flirtujecie czasem? ja nie wiem bo nie spotykam zadowalających mnie facetów, tez nie szukam, nie wiem może jak bym kogoś poznała, ale znowu wróć nie spotykam i nie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 no ale dobra idziesz do sklepu i nie wiem stoisz w kolejce do kasy i pan zagaduje albo pan akurat super wygląda... albo parkujesz auto i to co wyżej. Nie trzeba szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja wiem, ze jest coś takiego jak chemia. I wiem, ze cięzko się wedy oprzeć. Dlatego unikam takich sytuacji.Staram się w każdym facecie zobaczyc minusy - a że kazdy jema więc łatwo sobię kazdego potrafie obrzydzić. . Flirtów nie lubię. Nie lubię jak faceci na mnie zwracają uwagę. Wkurza mnie to. Są wtedy od razu skreśleni . To ja ewentualnie mogę podejśc bliżej i zdecydować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirela to jak twój mąż Cię zdobył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 no ale dobra idziesz do sklepu i nie wiem stoisz w kolejce do kasy i pan zagaduje albo pan akurat super wygląda... albo parkujesz auto i to co wyżej. Nie trzeba szukać hmm ja jestem specyficzna bo zawsze nieuśmiechnięta, taka zarozumiała bardziej i trudno dostępna, jak zobaczy mój wzrok to woli się nie odezwać a poza tym ostatnio mi się zdarzyło raz brać udział w kłótni facetów- jeden drugiemu zajechał drogę i jednemu innym razem ja zajechałam, więc w obydwu wypadkach wyskoczyłam z auta i zjebałam, taki zjebany raczej nie patrzy na mnie z usmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 haha:) ale nie mów Mirela, że jak obcy facet Ci powie "extra wyglądasz" albo świetne usta - to nie jest miło ? Reni ja też "naburmuszona" chodzę hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirella mu pozwoliła siebie zdobyć:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Mi taka chemia zdarzyła się raz ale nie byłam wtedy jeszcze z moim mężem, dawne młode studenckie czasy A teraz ślepo zapatrzona w męża swego jestem i między nami jest chemia i zawsze iskrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirella mu pozwoliła siebie zdobyć:D:D:D Albo to ona zdobyła jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ech to przed slubem to kliku kochałam na zabój, zwłaszcza jednego w liceum ale on miał mnie niestety głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 przed to ja...miałam jednego 4 lata:D zaraz jak na studia poszłam to ..nie mieliśmy czasu dla siebie. Do dziś jak go widzę to mi "cieplej" :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 W moim męzu to ja się zakochałam. A że podobnie jak Reni wyglądam na niedostępną sukę... to on nie robił nic. Mojej przyjaciółki facet go znał i nas poznał (bo im ciagle o nim gadałam). Potem się okazało, ze on w zyciu by do mnie nie podbił, bo się bał mojego wzroku . A jak usłyszę że mam coś ładnego (usta na pweno nie) - to dziękuję i skreślam faceta . poza tym ... Pawęł mi mówił co facet sobie myśłi mówiąc i patrząc na kobiece usta ... to takie... wpędzające mnie w rolę przedmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a ja nie miałam wczesniej . Poznałam mojego jak miała 15 lat Od tego czasu jestesmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Mi chodziło że byłam z jednym a chemia była z innym w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ale można mieć akurat ładne usta - tak samo jak np Reni ma ładne oczy:) takie niespotykane...nie mówię o syt "ale masz ładne usta" a patrzy na cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 miałam tak raz przez dwa tygodnie... ale szybko zakończyliśmy (zupełnie do niczego nie doszło) bo zajarzyliśmy, ze to moze za daleko pójść. Nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ale można mieć akurat ładne usta - tak samo jak np Reni ma ładne oczy:) takie niespotykane... nie mówię o syt "ale masz ładne usta" a patrzy na cycki mozna, ale wg mnie facet wtedy o jednym myśli. Ja lubie jak facet patrzy na mój intelekt a nie na wygląd. Dlatego facet mi sprawi wielką radośc jak z nim o wielu rzeczach porozmawiam a nie jak mi powie że mam super nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 to fakt - trzeba się szybko ocknąć i całkowicie odciąć i to po dość szybkim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts