Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie co..... myślicie że jak jesteśmy już w stałych związkach - to jest coś takiego jak "chemia" albo hmm jakieś wewnętrzne "coś" do innego?

:lol2::lol2::lol2::lol2: nie mam na myśli zdrady - raczej wewnętrzne zrozumienie :rotfl:

flirtujecie czasem?

ja nie wiem bo nie spotykam zadowalających mnie facetów, tez nie szukam, nie wiem może jak bym kogoś poznała, ale znowu wróć nie spotykam i nie szukam

ja wiem, ze jest coś takiego jak chemia. I wiem, ze cięzko się wedy oprzeć. Dlatego unikam takich sytuacji.Staram się w każdym facecie zobaczyc minusy - a że kazdy jema więc łatwo sobię kazdego potrafie obrzydzić. :). Flirtów nie lubię. Nie lubię jak faceci na mnie zwracają uwagę. Wkurza mnie to. Są wtedy od razu skreśleni :).

To ja ewentualnie mogę podejśc bliżej i zdecydować ... :)

no ale dobra idziesz do sklepu i nie wiem stoisz w kolejce do kasy i pan zagaduje albo pan akurat super wygląda...

albo parkujesz auto i to co wyżej.

Nie trzeba szukać :D

hmm ja jestem specyficzna bo zawsze nieuśmiechnięta, taka zarozumiała bardziej i trudno dostępna, jak zobaczy mój wzrok to woli się nie odezwać a poza tym ostatnio mi się zdarzyło raz brać udział w kłótni facetów- jeden drugiemu zajechał drogę i jednemu innym razem ja zajechałam, więc w obydwu wypadkach wyskoczyłam z auta i zjebałam, taki zjebany raczej nie patrzy na mnie z usmiechem

W moim męzu to ja się zakochałam. A że podobnie jak Reni wyglądam na niedostępną sukę... to on nie robił nic. Mojej przyjaciółki facet go znał i nas poznał (bo im ciagle o nim gadałam). Potem się okazało, ze on w zyciu by do mnie nie podbił, bo się bał mojego wzroku :).

A jak usłyszę że mam coś ładnego (usta na pweno nie) - to dziękuję i skreślam faceta :).

poza tym ... Pawęł mi mówił co facet sobie myśłi mówiąc i patrząc na kobiece usta ... to takie... wpędzające mnie w rolę przedmiotu :p

ale można mieć akurat ładne usta - tak samo jak np Reni ma ładne oczy:) takie niespotykane...

nie mówię o syt "ale masz ładne usta" a patrzy na cycki

mozna, ale wg mnie facet wtedy o jednym myśli. Ja lubie jak facet patrzy na mój intelekt a nie na wygląd. Dlatego facet mi sprawi wielką radośc jak z nim o wielu rzeczach porozmawiam a nie jak mi powie że mam super nogi :)