Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mozna, ale wg mnie facet wtedy o jednym myśli. Ja lubie jak facet patrzy na mój intelekt a nie na wygląd. Dlatego facet mi sprawi wielką radośc jak z nim o wielu rzeczach porozmawiam a nie jak mi powie że mam super nogi :)

kiedyś w filmie był tekst typu :

żeby facet mógł poznać intelekt, mądrość - najpierw musi poznać co inneggo

Prawda jest taka, że jeśli bierzemy flirt pod uwagę to nie intelekt od razu widać bo przecież jesteśmy w jakiś sposób skazani na wzrok.

Co innego jak już się ktoś zna - tak, że wie jakie możliwości nie tylko "cielesne" ma druga osoba.

nienawidze flirtu :)

Zaczynamy gadać. Tematy nam się kleją. I wtedy ewentualnie mogę spojrzec na gościa jak na faceta :). Ale jak nam się tematy kleją a on zasunie komplementem ... KONIEC.

może powinien powiedzieć "niezła s... i taka wygadana" ? niektóre tak lubią ( nie bierz tego personalnie) - chociaż tak chyba faceci mówią

nienawidze flirtu :)

Zaczynamy gadać. Tematy nam się kleją. I wtedy ewentualnie mogę spojrzec na gościa jak na faceta :). Ale jak nam się tematy kleją a on zasunie komplementem ... KONIEC.

mnie tez wystarczą 3 słowa i już wiem, czy teges czy nie teges, ale prawda taka, ze dzis inaczej bym szukała, niewielu mogłoby mi zaimponować, tzn kobiecie która zarabia, ma dom i wychowuje 2 dzieci, no sorry ale gówniarz to wiecie dowidzenia

mirella ja tez widze ale nic tak mnie nie cieszy jak idziemy gdzieś w niedzielę, schodze z góry a mój mi mówi jak ładnie dzis wygladam, to znaczy , że nadal mnie zauważa rozumiesz

no tak, to tak tez mam. Nie narzekam, mój mnie zawsze zauważa. Tym bardziej, ze wiem jak ubrać żeby mu się podobało :).