reni1980 04.12.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Magda "cieplej" czy "mokro":lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mozna, ale wg mnie facet wtedy o jednym myśli. Ja lubie jak facet patrzy na mój intelekt a nie na wygląd. Dlatego facet mi sprawi wielką radośc jak z nim o wielu rzeczach porozmawiam a nie jak mi powie że mam super nogi kiedyś w filmie był tekst typu : żeby facet mógł poznać intelekt, mądrość - najpierw musi poznać co inneggo Prawda jest taka, że jeśli bierzemy flirt pod uwagę to nie intelekt od razu widać bo przecież jesteśmy w jakiś sposób skazani na wzrok. Co innego jak już się ktoś zna - tak, że wie jakie możliwości nie tylko "cielesne" ma druga osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Magda "cieplej" czy "mokro":lol2::lol2::lol2: mokro to mi jest tylko jak deszcz pada :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirella pewno, ze tak ale komplementy każda lubi, ja teraz wole jak maż mi powie , ze ładnie wyglądam niż miałby powiedzieć jaka mądra jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 nienawidze flirtu Zaczynamy gadać. Tematy nam się kleją. I wtedy ewentualnie mogę spojrzec na gościa jak na faceta . Ale jak nam się tematy kleją a on zasunie komplementem ... KONIEC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mokro to mi jest tylko jak deszcz pada :lol2: :lol2: acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 :lol2::lol2: może to z wiekiem przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirella pewno, ze tak ale komplementy każda lubi, ja teraz wole jak maż mi powie , ze ładnie wyglądam niż miałby powiedzieć jaka mądra jestem a ja chyba bym wolała to drugie Że jestem ładna to widzę :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ja swojego męża poznałam jak byłam chyba na 4 roku studiów więc dość późno, choć jak go poznałam to byłam w związku 3 letnim, nawet chłopak zaręczyny planował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 nienawidze flirtu Zaczynamy gadać. Tematy nam się kleją. I wtedy ewentualnie mogę spojrzec na gościa jak na faceta . Ale jak nam się tematy kleją a on zasunie komplementem ... KONIEC. może powinien powiedzieć "niezła s... i taka wygadana" ? niektóre tak lubią ( nie bierz tego personalnie) - chociaż tak chyba faceci mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 nienawidze flirtu Zaczynamy gadać. Tematy nam się kleją. I wtedy ewentualnie mogę spojrzec na gościa jak na faceta . Ale jak nam się tematy kleją a on zasunie komplementem ... KONIEC. mnie tez wystarczą 3 słowa i już wiem, czy teges czy nie teges, ale prawda taka, ze dzis inaczej bym szukała, niewielu mogłoby mi zaimponować, tzn kobiecie która zarabia, ma dom i wychowuje 2 dzieci, no sorry ale gówniarz to wiecie dowidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.12.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mój zawsze mi mówi ze jestem najpiękniejszą kobietą na świecie...a ja mu zawsze na to ze chyba jednak jest głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 może powinien powiedzieć "niezła s... i taka wygadana" ? niektóre tak lubią ( nie bierz tego personalnie) - chociaż tak chyba faceci mówią nie, chyba jednak nie tak. Pewnie by w pysk dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a ja chyba bym wolała to drugie Że jestem ładna to widzę :P:P mirella ja tez widze ale nic tak mnie nie cieszy jak idziemy gdzieś w niedzielę, schodze z góry a mój mi mówi jak ładnie dzis wygladam, to znaczy , że nadal mnie zauważa rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mój zawsze mi mówi ze jestem najpiękniejszą kobietą na świecie...a ja mu zawsze na to ze chyba jednak jest głupi ojej.. to nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mi tak samo - dlatego chyba na 99.9 % byłabym sama - albo musiała zmienić orientację. Mądre kobiety to jednak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mój nie komentuje nigdy jak wyglądam... może mu się nie podobam już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ja swojego męża poznałam jak byłam chyba na 4 roku studiów więc dość późno, choć jak go poznałam to byłam w związku 3 letnim, nawet chłopak zaręczyny planował heh - tez zostalam 'odbita' przez kolege ze studiow (tzn mojego obecnego meza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mirella ja tez widze ale nic tak mnie nie cieszy jak idziemy gdzieś w niedzielę, schodze z góry a mój mi mówi jak ładnie dzis wygladam, to znaczy , że nadal mnie zauważa rozumiesz no tak, to tak tez mam. Nie narzekam, mój mnie zawsze zauważa. Tym bardziej, ze wiem jak ubrać żeby mu się podobało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.12.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ojej.. to nieładnie bo ja taka 'nieladna' juz jestem z natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts