mirela99 05.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 jjana - dam Ci ją tylko za wysyłkę . Lezy sobie biedna, niezaopiekowana . Będziesz miec ode mnie na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mirela, to trochę za drogi prezent. A może będę się mogła jakoś odwdzięczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda wczoraj w tej elektrowni to wasi chłopcy byli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mirela, wszystko zależy od faceta, nie każdy będzie latał za młodszymi spódniczkami. Jasne, że takie przypadki jak opisujesz się zdarzają - ale szczerze - ci faceci na pewno od początku do końca zawsze byli ok? Zazwyczaj jest tak, że jak facet ma ciągoty do zdrady czy młodszych, to je ma. Całe życie. Zdradza, a w końcu porzuca żonę, która przymykała na wcześniejsze zdrady oko (tutaj są różne pobudki: często dzieci, to, że jest wygodnie lub po prostu miłość). Ja nie wierzę, że facet po 50-tce ni z tego ni z owego przygrucha sobie młodszą - znam takie przypadki i pary, które się rozpadały, ale ci faceci zawsze byli babiarzami, a żona tego nie widziała, bo nie chciała widzieć. To kwestia charakteru kobiety (czy postawi sprawę jasno jak pojawią się pierwsze sygnały o zdradach) i tego, jakiego faceta wybrała sobie na męża, a nie kwestia tego czy pierze, sprząta gotuje dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Hej Ilonko:) Jak robisz filmy swoim aparatem muszę się nauczyć na już a szukam ikonki tak jak miałam w starym i nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A ja wierzę. Widze po moim mężu jak się faceci z wiekiem zmieniają. Ich zainteresowania itd. Choć mój nigdy nie dał mi najmniejszego powodu do obaw, jednak myślę, że NIGDY nie możemy byc pewne czy facet jest wierny. Tak jak pisałam, żona się po 30 latach moze znudzić.... nie wyglada atrakcyjnie a jak jeszcze o siebie nie dba .... Faceci dojrzali, posiadający conieco kasy sa łakomym kąskiem dla młodych ... to nawet nie chodzi o faceta, on może niczego nie szukać, ale inne go znajdą. I NIE WIERZĘ, że się będzie potrafił opierać. Facet działą ... jak zwierzę (nie obrażając meżczyzn). Ogólnie chodzi mi o to, że kobieta nie powinna się całkowicie poświęcać mężowi i dzieciom. Niech sobie to kazdy rozumie jak chce, ale ja tak to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Chociaż ja bym nie dała rady tak jak Tosia, bo mam zupełnie inny charakter, od zawsze mówiłam, że szukam faceta, która zdążył pomieszkać sam (czyli umie o siebie, a w przyszłości o żonę, dziecko zadbać) i nigdy nie spotykałam się z takimi, którzy prosto z domu mamusi wskakują w związek małżeński. Dla mnie to było najważniejsze kryterium przy wyborze męża - żeby jakiś czas mieszkał sam (w akademiku, na stancji, itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 jjana - tak, podziękować możesz . Ewentualnie So jakąś czekoladę kup . Ale daj znać czy Ci się on podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Hej Ilonko:) Jak robisz filmy swoim aparatem muszę się nauczyć na już a szukam ikonki tak jak miałam w starym i nie widzę mirkamis, pojęcia nie mam - mąż robi filmy, a ja tylko telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Zgadzam się z Mirelą, ale uważam, że to nie tylko facet (chociaż im łatwiej odejść, kobieta zwykle myśli o dzieciach). Jeżeli 50-letnia atrakcyjna, obracająca się wśród ludzi babka ma w domu zaniedbanego, myślącego tylko o tym co zrobić na obiad męża, to myślicie, że go nie zostawi? Jeżeli się nawzajem nie stymulują, nakręcają, a są sobą znudzeni to związek się rozpadnie. Tylko musi być jakaś okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Chociaż ja bym nie dała rady tak jak Tosia, bo mam zupełnie inny charakter, od zawsze mówiłam, że szukam faceta, która zdążył pomieszkać sam (czyli umie o siebie, a w przyszłości o żonę, dziecko zadbać) i nigdy nie spotykałam się z takimi, którzy prosto z domu mamusi wskakują w związek małżeński. Dla mnie to było najważniejsze kryterium przy wyborze męża - żeby jakiś czas mieszkał sam (w akademiku, na stancji, itp.). Dla mnie tez to był priorytet. Ale ja... mojego nauczyłam wszystkiego. Za niego mama robiła wszystko (wstawała w nocy o 3 jak wrócił z imprezy i mu odgrzewała rosół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mirella, powącham w sobotę za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 tak jjana - mas zrację . To działa w dwie strony wg mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 no ja tez telefonem ,czytam tę instrukcję ale mnie to jakos nie wychodzi chyba coś źle robię.Nie chce już w ciemno próbować bo jak znam siebie to coś zepsuję. Pytałam bo wiem ,że masz ten sam aparat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda wczoraj w tej elektrowni to wasi chłopcy byli?? nie - ale my tam nadzorujemy prace. Faceci dojrzali, posiadający conieco kasy sa łakomym kąskiem dla młodych ... to nawet nie chodzi o faceta, on może niczego nie szukać, ale inne go znajdą. I NIE WIERZĘ, że się będzie potrafił opierać. Facet działą ... jak zwierzę (nie obrażając meżczyzn). oj tak tak, tym bardziej że jak taki wie, że flircik bez zobowiązan to co traci? przygoda... Mirela kiedyś pisałaś o próbkach - jak ten o zapachu palonych liści? do pracy odpada całkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dla mnie tez to był priorytet. Ale ja... mojego nauczyłam wszystkiego. Za niego mama robiła wszystko (wstawała w nocy o 3 jak wrócił z imprezy i mu odgrzewała rosół). mój ostatnio był w wawie, wrócił o 2 w nocy, jak wszedł do kuchni to krzyczę z góry, ze w mikrofali jest tortilla z mcdonalda może sobie odgrzac:lol2::lol2::lol2::lol2: mirela nie obraź sie ale takie matki potem puszczają ich do baby i baba ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 z drugiej str kobieta tez nie może pokazać, że potrafi i zrobi wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mnie moja teściowa po slubie ochrzaniała jak mu kanapki do pracy chciałam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 burning leaves ? Wiesz co, ja mam tylko 3 perfumy których nie nosze do pracy. Są cholernie mocna i trzymaja się na ciuchach nawet po wypraniu. Nie chcę nikogo nimi męczyć - resztę noszę. On nie śmierdzi, jest delikatny raczej. Tym bardziej, ze on nie jest na alkoholu. Mój kazdy perfum jest dymno-kadzidlany i nikt nie zgłaszał nigdy problemów. Jak zaczynałam przygodę z perfumami to mi mowiono, ze czuć że w toalecie byłam bo zostawiłam za soba zapach, ale wtedy używałam Anglea - on ma cholerny "ogon". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 mirela nie obraź sie ale takie matki potem puszczają ich do baby i baba ma problem nie obrażam się. Ale był reformowalny. I teraz jak okna pucuje to sasiadki z podziwu nie moga wyjśc (u nas na wsi to jest conajmniej jak objawienie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts