Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonka ale ty mówisz o sobie a my o facecie, jeśli facet ma 40 lat, wkur..go żona, jest denerwująca i zaniedbana, ciągle narzeka i do domu nie chce mu sie wracać, a tu spotyka w sklepie laskę która mruga to juz gotowe, nie daj boże jest fajna i inteligentna to od razu wpakuje sie w romans

Jasne, wierzę, że mój mąż myśli podobnie - znam go, nigdy nie miał chwilowych romansów, itp. Same poważne związki na liście, bez zdrad (jak ja). W ogóle jesteśmy z mężem do siebie podobni.

Pisałam też, że trzeba o siebie dbać. O swoją atrakcyjność fizyczną, ale też o siebie nawzajem, czyli o drugą stronę w związku. Ja np. mam z tym problem teraz, wiem to i bardzo nad sobą pracuję, bo zdaję sobie sprawę, że jeszcze kilka miesięcy takiego zachowania i mogłabym zostać sama. Chciałabym stworzyć dom, do którego mąż będzie wracać z przyjemnością, żeby od 16 nie mógł się już doczekać, aż skończy pracę, a jak jest w delegacji, żeby o nas myślał i tęsknił, a nie świetnie się bawił (tzn. żeby myślał, że w domu bawiłby się lepiej w tym czasie - ja tak często myślę na imprezach integracyjnych). Wierzę, że jak o to zadbam, to nie zostawi mnie dla innej, młodszej.

Ilonka - ja taki też starałam się stworzyć. I tak jest, maż cały dzień marzy o chwili spędzonej z nami w naszym domu. Jest totalnym domatorem. Dlatego zmienił pracę (kiedys go w domu przez 6 dni w tygodniu nie było). Wciąż mi powtarza, ze takiej kobiety nigdy nie uda mi się znaleźć, że jesteśmy dograni idealnie itd... ale co ztego ? Ja nie jestem tego taka pewna. Poczucie stworzania idealnego dla faceta domu nie zapewniło mi spokoju. Tym bardziej teraz, kiedy widzę, że kobiety sie za nim ogladają :(.

Ja np. mam z tym problem teraz, wiem to i bardzo nad sobą pracuję, bo zdaję sobie sprawę, że jeszcze kilka miesięcy takiego zachowania i mogłabym zostać sama. Chciałabym stworzyć dom, do którego mąż będzie wracać z przyjemnością, żeby od 16 nie mógł się już doczekać, aż skończy pracę,.

Tosię czytałaś? ;)

mam z tym też problem - tzn kiedyś mnie to nie obchodziło - bo przecież ja też wracam zmęczona i znudzona.

Ilonka - ja taki też starałam się stworzyć. I tak jest, maż cały dzień marzy o chwili spędzonej z nami w naszym domu. Jest totalnym domatorem. Dlatego zmienił pracę (kiedys go w domu przez 6 dni w tygodniu nie było). Wciąż mi powtarza, ze takiej kobiety nigdy nie uda mi się znaleźć, że jesteśmy dograni idealnie itd... ale co ztego ? Ja nie jestem tego taka pewna. Poczucie stworzania idealnego dla faceta domu nie zapewniło mi spokoju. Tym bardziej teraz, kiedy widzę, że kobiety sie za nim ogladają :(.

Nie strasz Mirela, ja myślałam, że wystarczy zaspokajać faceta potrzeby, żeby nie chciało mu się nawet myśleć o skoku w bok :eek: (wiecie, szkoda energii, skoro w domu wszystko mam).

Magda, Tosię czytam i uczę się :yes:. Po pierwsze: nie robić problemów. Po drugie: nie marudzić, tylko chwalić. Naprawdę się staram od jakiegoś czasu.

Wiecie - facet jest jak wino, młode lecą na starszych, imponuje im ich intelekt, pozycja, pieniądze, itp..

Z kobietami jest inaczej - młody na nią nie poleci, starszy też woli młodsze.

Myślę, że mężczyźni to wiedzą i... Nie boją się zdrady tak jak my.

Własnie. Pisałam kiedyś to samo : kiedyś ja błyszczałam w naszym związku. Ale teraz powoli szale się przechylają :(.