Magda_lena85 05.12.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 a mi się wydaje, ze w kochankach nie szuka się nie wiadomo jakiego "lachona" za przeproszeniem.Raczej czegoś do czego się dążyło, marzyło ale życie się potoczyło inaczej.Kogoś "egzotycznego" i innego - nie o kasę chodzi ale o pokazanie świata z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 tak, szukaja np. pochwał, eksperymentalnego sexu - ogólnie tego czego im w związku brakuje. Dlatego tak ważne sa rozmowy o tym, co kto oczekuje. Także w sexie. Jakie ma pragnienia, marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ilonka ale ty mówisz o sobie a my o facecie, jeśli facet ma 40 lat, wkur..go żona, jest denerwująca i zaniedbana, ciągle narzeka i do domu nie chce mu sie wracać, a tu spotyka w sklepie laskę która mruga to juz gotowe, nie daj boże jest fajna i inteligentna to od razu wpakuje sie w romans Jasne, wierzę, że mój mąż myśli podobnie - znam go, nigdy nie miał chwilowych romansów, itp. Same poważne związki na liście, bez zdrad (jak ja). W ogóle jesteśmy z mężem do siebie podobni. Pisałam też, że trzeba o siebie dbać. O swoją atrakcyjność fizyczną, ale też o siebie nawzajem, czyli o drugą stronę w związku. Ja np. mam z tym problem teraz, wiem to i bardzo nad sobą pracuję, bo zdaję sobie sprawę, że jeszcze kilka miesięcy takiego zachowania i mogłabym zostać sama. Chciałabym stworzyć dom, do którego mąż będzie wracać z przyjemnością, żeby od 16 nie mógł się już doczekać, aż skończy pracę, a jak jest w delegacji, żeby o nas myślał i tęsknił, a nie świetnie się bawił (tzn. żeby myślał, że w domu bawiłby się lepiej w tym czasie - ja tak często myślę na imprezach integracyjnych). Wierzę, że jak o to zadbam, to nie zostawi mnie dla innej, młodszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ilonka - ja taki też starałam się stworzyć. I tak jest, maż cały dzień marzy o chwili spędzonej z nami w naszym domu. Jest totalnym domatorem. Dlatego zmienił pracę (kiedys go w domu przez 6 dni w tygodniu nie było). Wciąż mi powtarza, ze takiej kobiety nigdy nie uda mi się znaleźć, że jesteśmy dograni idealnie itd... ale co ztego ? Ja nie jestem tego taka pewna. Poczucie stworzania idealnego dla faceta domu nie zapewniło mi spokoju. Tym bardziej teraz, kiedy widzę, że kobiety sie za nim ogladają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wierzę, że jak o to zadbam, to nie zostawi mnie dla innej, młodszej. i jesteśmy w domu, wierzysz ale nie wiesz jak będzie o tym mówię, że nie wiemy co nas czeka, tak samo chcemy wychować nasze dzieci dobrze ale jak je wychowamy dowiemy się na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dalej cięzkie życiowe tematy widzę Ja ogarniam:bash: 4 raz w tym domu,chce na jutro miec super porobione . Jutro muszę sernik upiec dla mikolaja i zrobić jakieś wytrawne tartelinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No Reni dokładnie mozemy mysleć ,że nasz mąż świata poza nami nie widzi a pewnego dnia myk a on z młodszą.Czasami idealna atmosfera w domu tez do tego popycha.Więc tak źle i tak niedobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja np. mam z tym problem teraz, wiem to i bardzo nad sobą pracuję, bo zdaję sobie sprawę, że jeszcze kilka miesięcy takiego zachowania i mogłabym zostać sama. Chciałabym stworzyć dom, do którego mąż będzie wracać z przyjemnością, żeby od 16 nie mógł się już doczekać, aż skończy pracę,. Tosię czytałaś? mam z tym też problem - tzn kiedyś mnie to nie obchodziło - bo przecież ja też wracam zmęczona i znudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ilonka - ja taki też starałam się stworzyć. I tak jest, maż cały dzień marzy o chwili spędzonej z nami w naszym domu. Jest totalnym domatorem. Dlatego zmienił pracę (kiedys go w domu przez 6 dni w tygodniu nie było). Wciąż mi powtarza, ze takiej kobiety nigdy nie uda mi się znaleźć, że jesteśmy dograni idealnie itd... ale co ztego ? Ja nie jestem tego taka pewna. Poczucie stworzania idealnego dla faceta domu nie zapewniło mi spokoju. Tym bardziej teraz, kiedy widzę, że kobiety sie za nim ogladają . Nie strasz Mirela, ja myślałam, że wystarczy zaspokajać faceta potrzeby, żeby nie chciało mu się nawet myśleć o skoku w bok (wiecie, szkoda energii, skoro w domu wszystko mam). Magda, Tosię czytam i uczę się . Po pierwsze: nie robić problemów. Po drugie: nie marudzić, tylko chwalić. Naprawdę się staram od jakiegoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ja też - po tym co czytam na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mnie ciekawi gdzie mężowie czytaja o zonach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wszyscy mężowie powinni przed Tosią pokłony bić A ciekawe czy faceci myślą w ten sposób - będę o Nią dbał, żeby mnie nie zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mnie ciekawi gdzie mężowie czytaja o zonach??? :rotfl: Chyba nigdzie - działają intuicyjnie. Z różnym skutkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 chcialabym żeby myśleli - ale wątpię Mirka - dobre haha - oby nie tutaj wydaje mi się, że ciągle mają pozycję roszczeniową "im się należy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wszyscy mężowie powinni przed Tosią pokłony bić A ciekawe czy faceci myślą w ten sposób - będę o Nią dbał, żeby mnie nie zostawiła No właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda sama dobrze wiesz,ze paru facetów z rankingu za toba tu cichaczem przyszło :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Oj FM sie przydaje. Ale im mojego więcej chwalę (ostatnio za sprawą Diany - po siłowni) tym mniej mam w nocy czasu na spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wiecie - facet jest jak wino, młode lecą na starszych, imponuje im ich intelekt, pozycja, pieniądze, itp..Z kobietami jest inaczej - młody na nią nie poleci, starszy też woli młodsze. Myślę, że mężczyźni to wiedzą i... Nie boją się zdrady tak jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wiecie - facet jest jak wino, młode lecą na starszych, imponuje im ich intelekt, pozycja, pieniądze, itp.. Z kobietami jest inaczej - młody na nią nie poleci, starszy też woli młodsze. Myślę, że mężczyźni to wiedzą i... Nie boją się zdrady tak jak my. Własnie. Pisałam kiedyś to samo : kiedyś ja błyszczałam w naszym związku. Ale teraz powoli szale się przechylają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Własnie. Pisałam kiedyś to samo : kiedyś ja błyszczałam w naszym związku. Ale teraz powoli szale się przechylają . O kurcze . Dobra, nie zabieram więcej męża na siłownię (i tak nie lubi i chodzi dla towarzystwa). Brzuszek mu wyhoduję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts