Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:D Magda ale początkowo się może wydawać, że to jest wysiłek z naszej strony, że to tylko my coś z siebie dajemy dla naszego królewicza, ale ile energii kosztują te dymy, a potem siedzenie z tą wściekłością . Sama wiesz ile cię kosztuje spędzenie godziny z mężem jak jesteś z nim pochlana, siedzisz wku..a, jest ci przykro, bo ci w nerwach coś wykrzyczał. Jeszcze do tego nic się nie udaje, wszystko się w rękach psuje.

ja to później nie siedzę - tylko dalej się czepiam hahha:)

jestem LEW - lew nie siedzi cicho nigdy ;)

Magda sama dobrze wiesz,ze paru facetów z rankingu za toba tu cichaczem przyszło :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

eee serio?

oby nie - wyjdę na wariatkę hahaha

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj idziemy z So na basen ma tam być mikołaj :). Wieczorem ja sama idę na zajęcia - tez pewnie będzie mikołaj. Ostatnim razem przypłynał na kajaku dmuchanym i rozdał nam bombonierki :) Ciesze się jak dziecko :).

Faaajnie. Też wyciągnę dzisiaj rodzinkę na basen - ale u nas nie będzie chyba Mikołaja :(.

Mirela, rozmawiałyśmy o czarnym dla dziecka. Poszłam do pasmanterii kupić włoczkę na czarny sweterek dla córki. Mówię: poproszę tyle, żeby starczyło na sweterek dla 4-latki. - Czarny?! - zdziwiona pani. I zaczęła wywody, że czarny to nie dla dzieci. Że różowy. - W życiu - odpowiedziałam :)

Kupiłam Jej wczoraj świetną spódniczkę i spodnie - takie jak dla dorosłych, ale w wersji mini. Normalnie kocham ten sklep :)

Mirela, rozmawiałyśmy o czarnym dla dziecka. Poszłam do pasmanterii kupić włoczkę na czarny sweterek dla córki. Mówię: poproszę tyle, żeby starczyło na sweterek dla 4-latki. - Czarny?! - zdziwiona pani. I zaczęła wywody, że czarny to nie dla dzieci. Że różowy. - W życiu - odpowiedziałam :)

Kupiłam Jej wczoraj świetną spódniczkę i spodnie - takie jak dla dorosłych, ale w wersji mini. Normalnie kocham ten sklep :)

Jaki sklep???:)

No to z moim byś juz nie podyskutowała, bo jak byś się nie zamknęła to by pieprznął drzwiami i mam wątpliwości czy w ogóle wrócił. Z nim to się ogólnie nie da pokłócić porządnie, bo najpierw jak zaczynam się drzeć to mówi : Nie krzycz!! Jak nie ma rezultatu to wrzaśnie ze 3 zdania, a potem to kluczyki i w drzwi. Już mu kilka razy chowałam telefon i kluczyki jak widziałam, że się ubiera :lol2::lol2: Teraz już się wole zamknąć :lol2::lol2:

mój też tak robi - albo idzie do garażu.

No to ja dzwonię do niego i przez tel..haha.

Mój jest b.cierpliwy.

Ja sernik dzień wcześniej zrobię będzie ok . czy lepszy świeży??

sernik może odstać dzień - byle nie nasiąknął zapachami

Mam jeszcze 6 minut przerwy i ide dalej pracować.Jutro wyłączę komputer a kabel dam mężowi do pracy co wszysto w domu łladnie przygotuję

::).

Ja sernik dzień wcześniej zrobię będzie ok . czy lepszy świeży??

Sernik może być wcześniej, zwłaszcza jak taki mokry robisz :yes: - wtedy nie czuć różnicy. Ja np. ciasta drożdżowe (drożdżówki, pączki) muszę mieć zawsze na świeżo.

jjana - to normalka :). Dlatego jak So była mniejsza (nie szło kupić dla 3 letniego dziecka nieróżowego ubranka w sklepach) to tylko na szmatexach udawało mi się wyszukiwać czarne rzeczy. Ja dla So kupuję takie ciuchy, w których i ja bym wyszła. Nie lubię infantylnych ubrań u So. Teraz czarne bluzki stanowią u niej conajmniej 50% :). Do tego wąskie jeansy :). Jej się tak podoba i mnie :).

Zazdroszcze takiego sklepu :)

Ilonka - u nas mikołaj jest bo i So i ja chodzimy do szkółki pływackiej - więc jej właściciel wynajmuje takiego umięśnionego mikołaja specjalnie dla nas :)

Ilonka - u nas mikołaj jest bo i So i ja chodzimy do szkółki pływackiej - więc jej właściciel wynajmuje takiego umięśnionego mikołaja specjalnie dla nas :)

Haha, wiedziałam, że to nie taki zwykły Mikołaj, skoro dwa razy chcesz go widzieć :lol2:.

My chodzimy na normalny basen (tzn. bez szkółki, nie dla niemowlaków). Mamy nieopodal termy, wstyd byłoby nie korzystać.

Dziewczyny dużo nie różowych, nie niebieskich bez grafik kupuję młodemu w Kappahl - mają dużo szarości i granatu - w lindexie też ciemniejsze kolory występują. Na pewno duży wybór jest w śród niszowych marek oferowanych w necie - tylko przepłacać nie warto.

mój w tym roku ma tak jak w ubiegłym czarną kurtkę, czarne buty, dużo jeansów i szarych czapek.

Edytowane przez Magda_lena85