reni1980 05.12.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ja tez kupuję ciuchy w których sama bym wyszła ale nie czarne, uwielbiam moją córkę w granacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Reni ja sobie do dziś nie umiem wyobrazić Ciebie + 2 dzieci którę idą za Tobą tzn Wy chyba nie chodzicie... ale np Ty idąca rano zaprowadzić synka do przedszkola, ubierająca mu kalesonki itp:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ale czemu, nawet siusiaka rano trzymam alby nie polał całej toalety:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 to tak jak ja haha.Wiesz chyba dlatego, ze tak tu luźno piszemy - instytucja "matki" tu tak trochę jednak inaczej jest pokazana - niż np na forach dot. dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Hahaha, też sobie nie wyobrażam Reni trzymającą siusiaka syna, idącą z nim za rękę do przedszkola, zakładającą kalesony. Ale spoko, moje koleżanki też nigdy nie mogły sobie mnie wyobrazić z dzieckiem. Myślę, że do teraz mają z tym problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 05.12.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ale czemu, nawet siusiaka rano trzymam alby nie polał całej toalety:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 właśnie dlatego tu siedzę a nie na forach dla dzieci, tam by mnie szlag trafił i nie dlatego, ze swoich dzieci nie kocham tylko dlatego , ze nie mam zwyczaju podniecać się kupą, po prostu tak do tego podchodzę, wogóle uważam, że moje dzieci są jakieś bezobsługowe i proste , bo jak czytam problemy czy choroby innych to łapię sie za głowe, czy ja mam takie szczęscie czy moje na nic nie chorują bo o połowie nie mam bladego pojęcia nigdy nie miałam też koleżanek które tylko o dzieciach gadają bo mnie to po prostu nudzi, a jest tak 4 baby zejdą sie na kawie i tylko jeden temat, ja bym sfiksowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Albik jak ja idę do toalety to leci i też się mnie pyta "trzymać cię za rękę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Reni ale tak czytając nas to powinnyśmy być na forum o seksie chyba :lol2: tzn. WAS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 a jest takie? jezusie jak na budowlanym jest to seksie to co jest na forum o seksie, strach zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 haha może mniej tekstu a dialogi nie bawią bo ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Reni - ja mam tak samo z dzieciowymi forami. Choć jak So urodziłam to chciałam być Matką Mistrzem Świata i czytała, uczyłam się itd. Teraz wiem, ze jobla się w tym okresie dostaje. W miarę jak dziecko rośnie to starałam się to zmieniać, zaczeła się praca i inne problemy. Też "nie spuszczam" się nad So. Jak ma katar to na basen normalnie chodzimy, tylko temperatura zatrzymuje nas w domu. No chyba, ze jakies poważniejsze choroby nam się przydarzają to się stresuję (np leukocytoklastyczne zapalenie naczyń ostatnio). So jest bezproblemową, samoobsługową gadułą, czesto po mamie upartą. Ale nie lubię wciąz o dzieciach rozmawiać bo wiadomo, ze każda mama jest w sowim zakochana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Może by tutaj dział o sexie stworzyc ? Ciekawe by były dyskusje z facetami, wiele by nam wyjasnili - teraz to tylko nasze domysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dziewczyny, zobaczyłam właśnie reklamę świątecznego zestawu Pandora i po raz pierwszy szczena mi opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja nie lubię for skupiających baby - FM jest wyjątkiem. Dwa dni temu przez przypadek weszłam na forum dla mam, laska pokazywała brzuch i jak go zgubić po porodzie (normalny brzuch, w swetrze na pewno nic nie widać), a one tam po niej jechały: że ma 23 lata, a brzuch wygląda na 40, że współczują, że one mają taki a taki - żadnych rad, tylko wyżywanie się na biednej . Ogólnie tam się raczej straszą lub kopią siebie nawzajem - nie bawi mnie to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 cześć dziewczynki a ja chora w domku siedzę ciało moje bez życia za to głowa umyła już okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Może by tutaj dział o sexie stworzyc ? Ciekawe by były dyskusje z facetami, wiele by nam wyjasnili - teraz to tylko nasze domysły jestem ZA! na pewno byłoby ciekawie bo my tu pierdu, pierdu jakie to z nas równe babki a tu się okaże, że nie trzeba sie tak starać...przecież chodzi o jedno :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Może by tutaj dział o sexie stworzyc ? Ciekawe by były dyskusje z facetami, wiele by nam wyjasnili - teraz to tylko nasze domysły o tak taki watek to by nam bardzo pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 chyba, ze faceci podczytują i się tu ujawnia -ale wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 o tak taki watek to by nam bardzo pomógł i nagle populacja w Polsce wzrośnie o jakiś punkt procentowy :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts