Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

reni przepiękny taras Wam się szykuje. Cudo! I super, że jest tak duży - bez problemu pomieści stolik, krzesła, jakiś leżak i ścisku nie będzie, jak ktoś będzie chciał przejść.

W sprawie rynien, poprosiłam o wycenę takich jak Twoje. Mogłabyś mi napisać, jaki konkretnie masz kolor? On się nazywa po prostu grafit, czy ma jeszcze jakiś symbol?

Reni - jesli mozesz napisz gdzie zamierzasz (albo już kupiłaś) dechy

i jeśli to nie tajemnica w jakiej cenie

I jeszcze jedno pyt jakiej max długości mogą być takie dechy???

Miałam robić wylewany taras ale jak zobaczyłam Twój po prostu się zakochałam :-)

majamaki taki taras trzeba olejowac chociaż 2 razy w roku, ma on odpowiedni spad aby woda spływała na trawę, problemem moze być śnieg topnący w dodatnie temperatury, będzie go trzeba poprostu zmaiatać

anna rynny są takie

http://www.olmar.com.pl/systemy-rynnowe/stalowe/lindab

rere, niestety nie bylam ale zamierzam pojechać , takze jak co dam napewno znać

saly ja kupowałam w tartak śrem, po 70 zł za m2, jak wpiszesz w gogle to ci wyjdzie

Reni - taras zapowiada się wspaniale. Nie ma to jak drewno pod stopami! :yes:

Przy okazji zwróciłam uwagę na elewację. Mogłabyś wrzucić zdjęcia domu z zewnątrz? Już kiedyś pytałam Cię o drewno na elewacji ze zdjęć na początku galerii, ale nie wiem jak to wygląda w całości. Może być na priv. Z góry dziękuję:)

PIĘKNIE reni PIĘKNIE:yes: już nie mogę się doczekać swojego;) a Twoje zdjęcia jeszcze bardziej mnie podsyciły - muszę poczytać na temat tego modrzewia syberyjskiego, bo cena faktycznie fajna w porównaniu do egzotyka...

reni a deska ta jest ryflowana? bo na zdjęciach dokładnie nie widać...

Edytowane przez oldzia

Reni, czyżbyś miała wolne, że czekasz tak zdjęciami ;). Wiesz co, tak sobie pomyślałam, że jak kupisz te świeczniki to w każdej chwili możesz mi je wysłać, bo i tak na adres moich rodziców. Jak coś to od razu wpłacę Ci kasę za nie. Nie wiem czemu uczepiłam się tego lipca i mojego pobytu :rolleyes:

Gorąco Ci dziękuję:hug: Z tego co pamiętam to drewno masz też na elewacji frontowej, a pozostałe? Można fotki prosić? Jeśli za bardzo się panoszę i głowę zawracam to przegoń mnie;) Ale ja się po prostu napatrzeć nie mogę!!!!!! Edytowane przez agalind

Gorąco Ci dziękuję:hug: Z tego co pamiętam to drewno masz też na elewacji frontowej, a pozostałe? Można fotki prosić? Jeśli za bardzo się panoszę i głowę zawracam to przegoń mnie;) Ale ja się po prostu napatrzeć nie mogę!!!!!!

na samym początku galerii jest zdjęcie elewacji frontowej a drewno mam tylko w tych dwóch miejscach