reni1980 05.12.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 kurcze ale mamy Lolka, może on powie co lubą w łózku i dlaczego faceci zdradzają swoje boskie żony:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda jaki marketing? Jaka promocja? Moim zdaniem faceci są mniej skomplikowani. Jedno hasło wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Lolek ma za mało czasu - najlepiej ktoś kto ma czas do 16 idźcie i patrzcie na którym się zielone światełka świecą :lol2: Tosia - ja miałam fajnego od lacobelu hahah- dostałam zniżkę całą budowę byłam w ciąży...więc nie zwracałam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda jaki marketing? Jaka promocja? Moim zdaniem faceci są mniej skomplikowani. Jedno hasło wystarczy mówisz? ja to nie wierzę, faceci na forach udają cwaniaków...że się życiem i poradami życiowymi nie dzielą. Co innego pisanie o samochodach...wyższości kostki nad betonem...itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 OOO na stropach mogą być fajni, bo tam trzeba dużo ciężarów podnosić!! U mnie na stropie był taki fajny Wiesiu :lol2: Bez koszulki chodził !! Tylko jak wyszło że ma 4 dzieci to czar prysł :rotfl: :lol2::lol2::lol2: ale ten Wiesiu to nie był wieloletni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda nie ma co tworzyć kilkuetapowej kampanii, długofalowej strategii. Życie jest mniej skomplikowane. Niech tylko któryś rzuci, że na form gołe d... pokazują. Zobaczysz ile się tu zleci. Popatrzeć rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 popatrzeć hmm - pewnie gapiów tu dużo ( szczególnie kobiet) chodzi o udział w dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A to nie - oni są ponad to - nie plotkują, nie opowiadają bzdur itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 która marketing skończyła i zrobi promocję? Mój mąż, hehe, ale podejrzewam, że o marketingu wie tyle co ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 hej dziewczyny... no to w koncu jestem.. ale mialam do nadrobienia fiufiufiu Tylko nie idzcie na forum w tematyce plyta fundamentowa... same debile sa tam, ktorzy wierca w kolko ten sam temat... udowadniajac sobie ktory to lepiej sie zna... buhahaahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A to miałaś jakieś problemy ze wzrokiem czy co??? ochoty nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wiecie, nie sztuka ich przyciągnąć, sztuka, żeby się odezwali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 z racji tego, ze jestem najmłodsza - nie będę Wam w paradę wchodziła - czekam grzecznie co szefowe starsze wymyślą :lol2::lol2: ja się nie znam - ja się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Reni poszła albo lobbuje już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 hej najmlodsza, rusz ten swoj tyleczek... nie po to tutaj ciebie mamy... starszy mowi mlodszy slucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda, a ja Ci powiem, że w ciąży straszne "branie' miałam - tak do 5. miesiąca. Myślałam, że się kijem będą oganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 kurde jak u mnie pizdzi na dworze.... moje auto bylo zawalone zlamanymi galeziami..dobrze ze mi balchy nie wgielo i szyby nie wybilo... wszystko lata na zewnatrz, ulewa taka ze z domu sie nie chce wychodzic.... zaraz jade po mlodsza do przedszkola i pozniej po starsza.... az strach sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 z racji tego, ze jestem najmłodsza - nie będę Wam w paradę wchodziła - czekam grzecznie co szefowe starsze wymyślą :lol2::lol2: ja się nie znam - ja się uczę :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jjana ja przez pierwsze 6 m-c myślalam tylko o toalecie - tam gdzie była szłam jak nie było nie szłam - non stop mdłości a feee.Także zazdroszczę! Mmelisa - uczę się od najlepszych....zaczekam na Was:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Reni poszła albo lobbuje już klient płaci - reni kasę liczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts