Ilona Agata 05.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Magda, a ja Ci powiem, że w ciąży straszne "branie' miałam - tak do 5. miesiąca. Myślałam, że się kijem będą oganiać Hmmm... Hmmm... Ja mam teraz - a wcale nie wyglądam najlepiej w swoim życiu (powiedziałabym nawet, że mam małego dołka - bardzo brzydkie włosy, zmęczenie na twarzy, podkrążone oczy, figura jeszcze nie ta). Jakby facetów kręciły "mamuśki". Mnie to dobija, bo pcham wózek pod górkę (lub wnoszę po schodach), zasapię się przy tym strasznie, a jeden z drugim się gapi, zamiast pomóc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ilona, ja też początkowo zaskoczona byłam. Czułam się dobrze, ale w swoim mniemaniu najlepiej nie wyglądałam. Dostałam jednak sporo pochwał. Dopiero jak mnie zaczął podrywać taki Supermen to uwierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mmelisa - uczę się od najlepszych....zaczekam na Was:rolleyes: gdyby moj maz nie zagladal na forum to juz dawno bym to zrobila... tzn zalozyla temat czy wtracila sie w dyskusje chlopakow i by tutaj oni na 100 zawitali...znam swoje mozliwosci ale nie moge.... moj przeczyta i bedzie pewnie nie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 załóż drugiego nicka:Pchociaż te stażem długim powinny zacząć - nie kuś mnie Mmelisa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 JA miałam pana Adama od wykończeniówki. Chodził w kombinezonie (wiecie- coś jak ogrodniczki) bez koszulki i ... z rozwalonym zamknie i mu slipy było widać. Jak pierwszy raz go zobaczyłam (a byłam wtedy sama na budowie) to autentycznie wystraszyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ile miał lat? takiego 50+ to bym się też wystraszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 kurka kosze na smieci lataja po ulicy a mojej sasiadce wiatr wyrwal skrzynke na listy z domu:eek: oj robi sie nie ciekawie...ale mam cykora na prognozie jaka tutaj przegladam pisza o sztormie i ryzykownie niebezpiecznej jezdzie... noo pieknie baardzo pieknie a ja zaraz musze jechac po niunki moje wczoraj burza byla , i dzisiaj tez juz grzmoty byly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 w moim wieku - ale mało atrakcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 kurka kosze na smieci lataja po ulicy a mojej sasiadce wiatr wyrwal skrzynke na listy z domu:eek: jezu to musze moją chonkę-chochoła schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No... a mojego męża zagadywały kobiety jak wyfoiłkowany z wózeczkiem chodził. Masakra jakaś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 To Ty nie wiedziałaś że tak jest??Mi już kilku kolegów mówiło że najbardziej ich kręcą takie mamuśki po 30-stce, zadbane z wózeczkiem Pojęcia nie miałam . Myślałam, że już się dla mnie skończył czas flirtów, ukradkowych spojrzeń, odwracania się na ulicy, itp. Tymczasem jakby to powiedzieć? Przeżywam drugą młodość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 jezu to musze moją chonkę-chochoła schować ale to u mnie w NOrwegii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 qrka jak idę z dzieckiem to się na facetów nie patrzę - jak idę bez to tak;) Albinosik chyba mi przyslania świat do nas wichura ma dojść dziś w nocy Mellisa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mmalisa - własnie w trójce mówili, ze na północy u nas się zaczyna - to do Was do nas idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mellisa a w Niemczech maja szkoły pozamykane,niby to od Norwegii idzie a u Was dzieci w szkołach -Masakra.Ja się zbieram na przedstawienie. Z tego co doczytałam to potwierdza się że SZALONE JETEŚCIE D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/news-nadchodzi-zalamanie-pogody-ostrzezenie-dla-kilku-wojewodztw-,nId,1069617 ehhh i będzie o pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.12.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 nasze woj. też ostrzegają?? nie mam czasu na czytanie?? Ja straznie boję się wiatru i burz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 tylko wiatr Mirka ale na pewno nie taki jak na pomorzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No i to powiem ci, że to takie przystojniaczki, co bym ich bardziej o wożenie się z małolatami posądzała Ja tak szczerze też zawsze preferowałam kobitki 30+, zadbane, fajnie ubrane, uczesane. Małolaty nie mają charakteru, tego czegoś, nie znają siebie i nie potrafią się umalować, ubrać. Zawsze mnie zastanawiało - co faceci w nich widzą? Kobieta musi dojrzeć, żeby dobrze wyglądać. Rasowe babki zawsze są po 30-tce (np. Kręglicka, Mołek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 a na blogu jak seksi w obcasach wyglądasz:)tak naturalnie a tu obcas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts