Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda, a ja Ci powiem, że w ciąży straszne "branie' miałam - tak do 5. miesiąca. Myślałam, że się kijem będą oganiać ;)

Hmmm... Hmmm... Ja mam teraz - a wcale nie wyglądam najlepiej w swoim życiu (powiedziałabym nawet, że mam małego dołka - bardzo brzydkie włosy, zmęczenie na twarzy, podkrążone oczy, figura jeszcze nie ta). Jakby facetów kręciły "mamuśki". Mnie to dobija, bo pcham wózek pod górkę (lub wnoszę po schodach), zasapię się przy tym strasznie, a jeden z drugim się gapi, zamiast pomóc!

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmelisa - uczę się od najlepszych....zaczekam na Was:rolleyes:

gdyby moj maz nie zagladal na forum to juz dawno bym to zrobila... tzn zalozyla temat czy wtracila sie w dyskusje chlopakow i by tutaj oni na 100 zawitali...znam swoje mozliwosci :D :p

ale nie moge.... moj przeczyta i bedzie pewnie nie fajnie ;)

kurka kosze na smieci lataja po ulicy a mojej sasiadce wiatr wyrwal skrzynke na listy z domu:eek:

oj robi sie nie ciekawie...ale mam cykora :jawdrop:

na prognozie jaka tutaj przegladam pisza o sztormie i ryzykownie niebezpiecznej jezdzie... noo pieknie baardzo pieknie a ja zaraz musze jechac po niunki moje :(

wczoraj burza byla , i dzisiaj tez juz grzmoty byly....

To Ty nie wiedziałaś że tak jest??Mi już kilku kolegów mówiło że najbardziej ich kręcą takie mamuśki po 30-stce, zadbane z wózeczkiem ;)

Pojęcia nie miałam :no:.

Myślałam, że już się dla mnie skończył czas flirtów, ukradkowych spojrzeń, odwracania się na ulicy, itp.

Tymczasem jakby to powiedzieć? Przeżywam drugą młodość :lol2:.

No i to powiem ci, że to takie przystojniaczki, co bym ich bardziej o wożenie się z małolatami posądzała ;) :D

Ja tak szczerze też zawsze preferowałam kobitki 30+, zadbane, fajnie ubrane, uczesane. Małolaty nie mają charakteru, tego czegoś, nie znają siebie i nie potrafią się umalować, ubrać. Zawsze mnie zastanawiało - co faceci w nich widzą? Kobieta musi dojrzeć, żeby dobrze wyglądać.

Rasowe babki zawsze są po 30-tce (np. Kręglicka, Mołek).