Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.yr.no

tutaj wystarczy wpisac swoje miasto, rowniez w pl... i prognoza zawsze trafiona...

,mojemu sasiadowi elewacje wyrwalo :eek:

odwazylam sie i wyszlam cyknac fotke...

no rozwala wszystko w kolo.. wiatr sie jeszcze mocniejszy robi..

jutro jak tak bedzie to nie puszcze dziewczyn... na pewno nie... i guzik mnie to obchodzi co sobie o mnie pomysla....

mnie pod szkola z dziecmi ten wiatr targal po chodniku w kazda strone,,, mala tak sie bala ze kurczowo na recach sie trzymala...starsza tez za moja kurtke...a ja zeby sie nie baly to zaczelam sie smiac...

Magda_Lena pytałaś czy będzie jeszcze coś nowego :rolleyes: No to się pochwalę ,bo dzisiaj się okazało ,ze będzie :lol:

Mąż (zakrętasek :hug:) wysłał mnie po płyn do spryskiwaczy do jego auta i zapomniał ,ze w bagażniku ma prezent gwiazdkowy dla mnie :lol2::lol2:

No i się okazało ,że będę mieć taki sam prezent jak Reni :wave:.Dodatkowo mąż zaszalał i dokupił mi zestaw akcesorii -maszynkę do mięsa ,maszynkę do cięcia warzyw i drylownicę :wave:.Normalnie chyba go ozłocę :hug: :D

Ola tylko tyle :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Kochana jak ja Ci zazdroszczę, że maż na takie coś wpadł i co najważniejsze kupił!

świetny prezent!

Co tu dużo gadać - pół FM będzie zazdrościło - extra.