annNS2 05.12.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 o jezusie...ale zescie naklepaly musialam przeszlo 10 str. nadrobic! znowu mialam przymusowa wycieczke do wro ale tym razem wycieczka sie 'zwróciła' wyobrazcie sobie ze jedziemy z mezem a po drugiej stronie ulicy widze sklep z lampami...i 'smiechem-zartem' mowie do niego - 'kochanie! zawracamy! tam na wystawie jest taka sliczna lampa na 3ch nóżkach!!' i wiecie co - zawrocil, zamkna mnie w aucie, poszedl i kupil nie jest to KA ale ciesze sie jak dziecko pewnie i tak juz wszystkie poszlyscie spac...no nic do jutra zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 05.12.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 To ja na szybko....Boże kiedy doba będzie miała 48????? co do pytań w temate seksu jak najbardziej ale dla mnie FM jest zbyt publiczne na takie wyznania, za dużo podglądaczy (pewnie nie jeden facet czyta) tylko ja się "ujawiłem" (odwżny hihihi)Poza tym po ostatnim bardzo toksycznym związku odpuściłem i nie szukam. Czekam aż prawdziwa miłość mnie sama znajdzie..... moze kiedyś...... kupiłem na westwingu z dodakowym rabatem -20% lustro do łazienki blomusa (które już od pół roku kupowałem ale za to wyszło 50% ceny rynkowej!!!!) Ja też z tych co Ilonka moja sczerość, etyka i bycie fair wobec siebie i drugiej osoby nie pozwoliło by mi zdradzić...... najpierw musiałbym zakończyc jeden związek ..... choc nie wiem jesli byłaby to jakas mega chemia?? nie byłem w takiej dziwnej sytuacji. OLA gratulacje KA, kolejna której mogę zazdraszczać; fakt nie mój kolor ale sprzęt jest i to na wypasie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.12.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dobra, krótko i po kolei: - moi rodzice są idealnym małżeństwem po 50., są też dla mnie świetnym przykładem i z mężem udoskonalamy ich wzór - Magda, nie jesteś najmłodsza, przykro mi - Ilona, kobieta przed 30. nie musi być małolatą. Trochę dziwne to określenie. W życiu tyle przeszłam, że charakter mam, siebie znam doskonale, no i umiem zrobić mejkap i się ubrać. 30 lat to nie żadna magiczna granica. Po prostu bym nie uogólniała. Mołek uwielbiam. I Wellman ! - ktoś tu kiedyś napisał, że jak mąż ma dobry obiad w domu to nie będzie jadł na mieście (a propos zdrady) ale ostatnio doszłam do wniosku, że z czasem dobre obiady mogą się znudzić - mąż robi w domu wszystko, potrafi o siebie zadbać, jest lepiej zorganizowany niż ja (ale i ja mam swoje zalety ) - nie wiem o czym jeszcze pisałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej!!! Mam nadzieję ,że wszystko u Was ok po tej nocy z atrakcjami. U nas iskry z kabli szły - normalnie ogień.Prądu nie mamy w połowie domu .Wolę nie mysleć jak to wyglądało w tej części gdzie był 3 stopień zagrozenia.Jako ,że wierząca to modlitwy w nocy wszystkie odmówiłam. Na lepszy poczatek : młoda oczywiście spała jak suseł i po atrakcjach zaczęła gadac przez sen:" teraz mikołaj prezenty daje proszę pani" ja nie wstrzymałam i w śmiech a ta nagle mi trzeźwo odpowiada : No co sniło mi się. Udanych mikołajek życzę:)A byłyście grzeczne??????HO HO HO HO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.12.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dzień dobry http://s18.rimg.info/1d1eea747b12c8272f294d83c5f6f6f4.gif U nas wieje oj wieje, mamy już śnieg, zamrożoną drogę i taras, dziś nie wychodze z domu A w nocy oprócz wiatru i śniegu była burza i grzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 czesc u nas nadal pizdzi..chyba mocniej niz wczoraj i zasypalo nas sniegiem na dodatek, tak wiec z dziecmi z domu nie ruszam... martwie sie o szkole bo corka moze miec max 10dni w roku szkolnym wzietych wolnego od innej przyczyny niz choroba,...wiec albo wymysle ze byla chora, albo napisze prawde, ze ze wzgl na pogode byla w domu... tyle ze strace ten 1 dzien, ktory moglabym wykorzystac na wiosne na swieta... ahhh dziewczyny trzymajcie sie i nie wychodzcie z domow jezeli u was tak samo pizdzi!! ja sie martwie o mojego meza, bo przy wodzie na stropie robi..wczoraj dzwigi ni epracowaly na wysokosci...mam nadzieje, ze ci z biur sie ocuca i puszcza ludzi do domow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hejka u nas wiało - pół nocy prądu nie było ( a ja ciągle patrzyłam na zegarek - żeby zasilacz przy piecu wytrzymał te kilka godzin bo inaczej będzie zimno).Sąsiadowi wielki znak się przerwócił i obdrapał całe auto... a garaż w tym czasie stał pusty:rolleyes: Nienawidzę jak prądu nie ma - i chodzenie ze świeczką w nocy do piwnicy to też nie moje klimaty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 oo dzizesss... ja nie mam wyjscia , nasze auta stoja na ulicy.... a moje tuz pod chwiejaca sie lampa uliczna jak pierd..nie to nie wiem czy bedzie co tam zbierac...oby nie.. jak mnie te szumy wiatru przerazaja..nie macie pojecia. tv z bajkami glosno gra to i tak slychac.. dzieci snieg zobaczyly to mialy ochote wyjsc... ale widzac i czujac wiatrzysko..zrezygnowaly..szaleja w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 a ile u Was na minusie?u mnie +2 ale cholernie ślisko bylo - musiałam z ojcem jechać do pracy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.12.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 U mnie -2 w nocy była burza i padał deszcz i wszystko jest oblodzone a na to popadał potem śnieg więc jest totalna masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 u nas bylo na minusie a teraz niby 0... http://www.yr.no/sted/Norge/Rogaland/Stavanger/Stavanger/time_for_time.htmli nadal ostrzezenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 tak mnie z tym west zainteresowalyscie ze sie w koncu zalogowalam tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 witam ja też znalazłam ciekawe wykończenia łazienek oraz pięknego salonu pod adresem www.taniremontmieszkania.pl chciała bym zaśięgnąć waszej rady co do łazienki bardzo mi się podoba jak zapłacisz za reklamę to Ci powiemy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 jak zapłacisz za reklamę to Ci powiemy:cool: :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 najlepsza 3 fotka - CIEŃ bo łazienki to takie nieciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jak dla mnie lazenka z tymi wstawkami , poleczkami co nie ida jednym ciagiem jak w projekcie... pod onknem z lewej inaczej, z prawej wyzej i jeszcze wyzej.. masakra.. inwestor wzial chyba cala kolekcje jaka byla na stanie i kazal wcisnac gdzie sie da:wtf: cien mezczyzny mi nie przeszkadza... jakas reklame trzeba sobie robic... czytalam co sie tutaj na forum dzieje w tych sprawach..ale co ja sie bede do tego wtryniac moj zonek potrafi tez pieknie klasc i mam nadzieje, ze u nas w przyszlym roku zrobi wszystko sam... jakos nie specjalnie chce fachowca, skoro moj potrafi.. gorzej jak nie bedzie mial czasu buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 jakas reklame trzeba sobie robic... czytalam co sie tutaj na forum dzieje w tych sprawach..ale co ja sie bede do tego wtryniac :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.12.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 kurde laski trzymajcie się ciepło bo u mnie wieje strasznie i na dodatek prądu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 :lol2: no co? zle napisalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 kurde laski trzymajcie się ciepło bo u mnie wieje strasznie i na dodatek prądu nie ma i pomyslec ze u mnie szkoly otwarte..bo oni twierdza ze nic zlego sie nie dzieje, bynajmniej nie w szkolach i przedszkolach taaa a po trasie drzewa sie wala, dachy lataja, elewacje odpadaja my siedzimy w domu! nie mam zamiaru ryzykowac jadac autem po trasie i dostac spadajaca galezia w dach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts