Magda_lena85 06.12.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 dobrze, dobrze napisałaś Mmelisa no właśnie w DE na północy szkoły zamknięte, w PL chyba też w Gdańsku i okolicach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 tam gdzie moja mama mieszka szkoly tez pozamykane i prundu nie ma.... heh a u nas nie ma problemow z pradem od wczoraj...nawet tv sie nie zawiesza a mamy polsat... sa problemy wtedy, kiedy w PL sie cos dzieje to tylko u mnie ten narod taki porabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 a gorących norwegów nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 a gorących norwegów nie ma? taaaaa tych co z tajkami i filipinkami sie zenia? albo swoje zony z innymi zdradzaja;) znam takie przypadki... mase przypadkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 gdzie jest Reni?? czyzby do sklepu wyskoczyla po wdzianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 hmm wiesz Ci 50+ co biorą koreanki 18+ a takich tam pełno ...to powinni mieć amputowane siusiorki... na przyrost liczą - tylko czego:bash:chyba siwych włosów. Nie pamiętam raczej przystojnych facetów "tam" raczej wąskie, długi twarze..niemiłe.Kobiety dużo ładniejsze -ale te zadbane. Reni może ma strój sekretarki i od rana ćwiczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Norwedzy to nie moj typ facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 helloł laski niestety mam dzis stój normalny, u mnie w nocy pizdiazło mocno a to sie dopiero zaczyna czy już kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 podobno jutro mniej wiatru ale mróz tak się wczoraj naoglądałam tych haleczek, że dziś się za cienko ubrałam..i zimno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Renia..zaczyna pieknie co nie? Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 dziś się nudy zapowiadają u mnie:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.12.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ja dzisiaj wzięłam urlop na żądanie. Burzą była niesamowita, So nie mogła spać, przyszła do nas, ja nie mogłam spać .... masakra. Wróciłam wczoraj z basenu o 23 (przeszło 1,5 godziny męczył nas trener) cała jestem połamana. Polabuję sobie dzisiaj . Ola - piękny KA Super I na czym stanęło z przebierankami ? Ja myślała, że chodzi o takie tematyczne: uczennica, pielęgniarka, policjantka.... Takie "tylko sexi" to rozumiem. Szczególnie podwiązki na pasie itd... Lecę z So do szkoły i włączam muzę i biorę się za sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Mmelisa serio tak u Was? u mnie słońce przed chwilą świeciło, zero śniegu, +3. Mirela - maż też ma urlop? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 meli ja pierdole masakra mirela ale ci zazdroszczę Magda a co masz chaleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 nie - doszłam do wniosku, że w niej byłoby mi zimno i musiałabym zacząć "pod kołdrą" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej, hej . U nas spadł śnieg. Mróz. Trochę wieje, ale nie jest źle. Telewizji nie ma od wczoraj, więc z nudów udało się wyciągnąć męża na basen. Pelikan rozłożył mnie na łopatki . yokasta, nie bierz tego personalnie. No dla mnie baba musi mieć kurze łapki i kilka zmarszczek od śmiechu, żeby była atrakcyjna. Chodzi nie tylko o to, że coś przeżyła, ale również o znajomość siebie - no sorry, wydaje mi się, że w pełni świadome swojego ciała stajemy się później. Może to kwestia zarobków? Babka po 30-tce może sobie pozwolić na lepsze ciuchy, nie ubierze się jak małolata, choć moim zdaniem to jednak znajomość siebie. Takie porównanie: Mołek a ta młoda, Marta Wierzbicka; Kręglicka a Kaja Paschalska (kurde, nie wiem, kto jest teraz na topie). Chodzi o klasę, szyk, to coś. Dwudziestolatki tego nie mają . Znajomi męża oglądają się np. za studentkami (takimi z pierwszego-drugiego roku ). Moim zdaniem trzeba mieć jaja, żeby wystartować do kobiety po 30-tce (ma większe wymagania), do studentki każdy potrafi. Choć może faktycznie w ich oczach 19-latka jest bardziej atrakcyjna niż świadoma siebie 30-tka - dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 O kurcze Melisa !!Sernik w piekarniku a mikser w salonie mi masę mieszal.W kuchni w kontaktach brak prądu,piekarnik działa i światło świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 może została 1 faza?chociaż to by piekarnika chyba nie "udźwignęło" mi z 30+ podoba się Magda Cielecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Mmelisa, jaka zima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 może została 1 faza? chociaż to by piekarnika chyba nie "udźwignęło" mi z 30+ podoba się Magda Cielecka Też - fajnie się ubiera. Ale np. Kożuchowska z wiekiem też nabiera tej klasy (za czasów "Killera" np. to nie było to). Dużo jest takich fajnych babek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts