Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm wiesz Ci 50+ co biorą koreanki 18+ a takich tam pełno ...to powinni mieć amputowane siusiorki... na przyrost liczą - tylko czego:bash:

chyba siwych włosów.

Nie pamiętam raczej przystojnych facetów "tam" raczej wąskie, długi twarze..niemiłe.

Kobiety dużo ładniejsze -ale te zadbane.

Reni może ma strój sekretarki i od rana ćwiczy:D

ja dzisiaj wzięłam urlop na żądanie. Burzą była niesamowita, So nie mogła spać, przyszła do nas, ja nie mogłam spać .... masakra. Wróciłam wczoraj z basenu o 23 (przeszło 1,5 godziny męczył nas trener) cała jestem połamana. Polabuję sobie dzisiaj :).

Ola - piękny KA :) Super :)

I na czym stanęło z przebierankami ? Ja myślała, że chodzi o takie tematyczne: uczennica, pielęgniarka, policjantka....

Takie "tylko sexi" to rozumiem. Szczególnie podwiązki na pasie itd...

Lecę z So do szkoły i włączam muzę i biorę się za sprzątanie :)

Hej, hej :).

U nas spadł śnieg. Mróz. Trochę wieje, ale nie jest źle. Telewizji nie ma od wczoraj, więc z nudów udało się wyciągnąć męża na basen.

Pelikan rozłożył mnie na łopatki :rotfl:.

yokasta, nie bierz tego personalnie. No dla mnie baba musi mieć kurze łapki i kilka zmarszczek od śmiechu, żeby była atrakcyjna. Chodzi nie tylko o to, że coś przeżyła, ale również o znajomość siebie - no sorry, wydaje mi się, że w pełni świadome swojego ciała stajemy się później. Może to kwestia zarobków? Babka po 30-tce może sobie pozwolić na lepsze ciuchy, nie ubierze się jak małolata, choć moim zdaniem to jednak znajomość siebie. Takie porównanie: Mołek a ta młoda, Marta Wierzbicka; Kręglicka a Kaja Paschalska (kurde, nie wiem, kto jest teraz na topie). Chodzi o klasę, szyk, to coś. Dwudziestolatki tego nie mają :no:. Znajomi męża oglądają się np. za studentkami (takimi z pierwszego-drugiego roku :lol2:). Moim zdaniem trzeba mieć jaja, żeby wystartować do kobiety po 30-tce (ma większe wymagania), do studentki każdy potrafi. Choć może faktycznie w ich oczach 19-latka jest bardziej atrakcyjna niż świadoma siebie 30-tka - dla mnie nie.