Magda_lena85 06.12.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 dużo, dużo oszalałam ostatnio na pkt francuzów, kłosów i innych - i nie umiem ładnego na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No jednej fazy brak,a góra cała bez bez prądu, muszę jeszcze ciasto na tartę zagnieść a sił nie mam po nieprzespanej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 dziewczyny i co sie mnie biednej dziwic, ze dzieciaczki w domu zostawilam... pizdzi dalej po oknach...az mi sie zimno zrobilo na sama mysl..okna zaslonilam bo swiatlo mam wlaczone...a ze mieszkam na parterze to nie lubie jak ludziska chodza i do mnie zagladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Muszę młodej poutykac prezenty po całym domu,mikołaj przychodzi jej do przedszkola więc w domu już bez przebieranek- zresztą nie ma kto.Powiedziałam ,że po drodze jej cos zostawi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A, jeszcze Magda Mielcarz - kiedyś tylko ładna buzia, ostatnio nabrała trochę charakteru, coraz częściej świetnie się ubiera (czasami jeszcze za bardzo jak małolata), będą z niej ludzie . Francuzki są dla mnie symbolem takiej dojrzałej kobiecości po 30 - świetne figury, ubranie, włosy. Dwudziestolatki eksperymentują, szukają. 30-latki już wiedzą, w czym im dobrze i tego się trzymają. Chyba o to chodzi. Magda, nie opowiadaj, widziałam na Facebooku, piękne włosy (więcej nie widziałam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 w sprawie wieku to wiecie co wam powiem? ja sie czuje z wiekiem, coraz bardziej atrakcyja, uwazam ze dla mnie to jest na plus.. w sumie kazdy mi tak mowi..znajomi rodzina, maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Magda, nie opowiadaj, widziałam na Facebooku, piękne włosy (więcej nie widziałam ). jak to widzialas??? Magda ja Ciebie do dzis dnia nei widzialam...a mialam obiecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 dziewczyny i co sie mnie biednej dziwic, ze dzieciaczki w domu zostawilam... nie dziwię się - zrobiłabym tak samo! Magda, nie opowiadaj, widziałam na Facebooku, piękne włosy (więcej nie widziałam ). Ilonka ale to nie mój francuz - mam go specjalnie bo jest piękny więc widzę go 101 razy dziennie - i zawsze jak mam manię "ścinam" to na niego patrzę. Zapuszczam włosy:) w sumie kazdy mi tak mowi..znajomi rodzina, maz mąż to chyba dziś siły do pracy nie ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No właśnie Magda, dawaj fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Mmelisa serio nie? ja nie mam jak wkleić bo mąż wziął mój komputer - a ja mam służbowy i do domu biorę. Nie chce tu wgywać fotek bo mi przetrzepie informatyk że coś ściągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Mmelisa, też bym nie puściła dziecka na zewnątrz w taką pogodę . To tym bardziej Magda musisz pokazać fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 mam w pracy Albika tylko -bo mam na pulpicie zrobiony miks jego fotek - tak to nie.Czasem to i tak mam wrażenie, że nam sprawdzają kompy - tylko się zastanawiam w jaki sposób? zrzut ekranu czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Moj maz nigdy nie ma problemow z pojsciem do pracy..podksakuje jak jelonek a gdy do domu wraca to juz widze jak sie jemu te kurwiki w oczkach swieca i ten jego szyderczy usmiech do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 :lol2::lol2: to możę teraz w drugą stronę i tydzień NO S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 mnie się śmiać chce bo jak mój wraca w nocy to pierwsze co idzie do pokoju Młodego - zaświeca światło i patrzy na niego. To wtedy ja krzyczę z drugiego pokoju : - sprawdzasz czy guza nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 jak to tydzien NOOOO S??? dzizesss myslisz ze ja tyle bym bez tego wytrzymala heheh chyba predzej bedzie cisza jak mnie ciotka odwiedzi...niz ja zrezygnuje ot tak sobie z tej przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 NO Stresssss dobrze, że pojechałaś do męża a nie jesteś w PL hormony by Ci się rozregulowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 NO Stresssss dobrze, że pojechałaś do męża a nie jesteś w PL hormony by Ci się rozregulowały :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 NO Stresssss dobrze, że pojechałaś do męża a nie jesteś w PL hormony by Ci się rozregulowały o prosze jaki szybki unik zrobila podjudzacz jeden! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 :rotfl: ty sie lepiej Ilonka tak nie smiej.... tez Ciebie to czeka! nawet nie wiesz kiedy... jak zlapie to nie ma zmiluj :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts