reni1980 06.12.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 i co tam laski o czym gaworzymy? jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Chyba o seksie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 o czym jest "jak zwykle"? co macie pod choinkę dla mężów?? (ofc te z nadmiernymi hormonami oprócz siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) no dobra... oto moj stroj na dzis wieczor mialam jechac po czapeczke, ale jak z dzieciakami sie nie wyrwe wiec bedzie bez niej Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ale wielkie foto zaraz usuwam Madzia hola hola hola pod choinke to ja nie mam pojecia co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 obiad w nim podaj i paraduj do wieczora.Dziewczyną się spodoba - bo błyszczy, a mąż będzie musiał mieć stalowe nerwy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja nie mam nic:P chciałam mu maszynkę do golenia kupić in się zorientował i mi powiedział kup coś sobie .A pieniążki zaoszczędziłam i to nie z domowego budżetu .W sumie miałabyć sypialnie ale jeszcze jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ulala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 dobrze Magda radzisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 noo w sumie Magda zablysnelas dupsko mi zasloni na szczescie wiec bede kusic mego lubego doooooo wieczora az dzieci pojda spac :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.12.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 no dobra... oto moj stroj na dzis wieczor mialam jechac po czapeczke, ale jak z dzieciakami sie nie wyrwe wiec bedzie bez niej Ja mam bardziej skromny tzn w moim czapka jest chyba największym elementem stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Aż mu współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja mam bardziej skromny tzn w moim czapka jest chyba największym elementem stroju te bardziej skromne to ja tez mam...ale to to jest najnowsze i jeszcze nie widzial wiec powiem jemu jak sie zapyta o czapke, ze ma ja kolezanka i niech sie cieszy tym co widzi a nie tym czego nie ma :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja mam bardziej skromny tzn w moim czapka jest chyba największym elementem stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Mój powiedział wczoraj, że chce pod choinkę skarpetki . On tak serio - i teraz nie wiem, jak nie kupię, to będzie zawiedziony, jak kupię, to też głupio dawać skarpetki (nie jest moim ojcem, który zawsze dostaje skarpetki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 noo w sumie Magda zablysnelas wiec bede kusic mego lubego doooooo wieczora az dzieci pojda spac :wiggle: daj znać czy do 20 wytrzymał Ja mam bardziej skromny tzn w moim czapka jest chyba największym elementem stroju :lol2::lol2: czy tylko Reni i ja bez stroi na wieczór??? Ilonka, Mirka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Najgorsze jest to, że ja mam tyle potrzeb: nowy depilator, nowa szczoteczka elektryczna do zębów, lampa do aparatu, twardy dysk zewnętrzny, mogłabym wymieniać i wymieniać - a on mi o skarpetkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Mój powiedział wczoraj, że chce pod choinkę skarpetki . On tak serio - i teraz nie wiem, jak nie kupię, to będzie zawiedziony, jak kupię, to też głupio dawać skarpetki (nie jest moim ojcem, który zawsze dostaje skarpetki ). to skarpetki z wkładką.. albo skarpetki w stroju śnieżynki daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Magda, ja też nic nie mam . Czapka na blogu nie jest nasza . Mikołaja też nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 :rotfl::rotfl: ja mam tylko strój siatkarza z napisem Polska - nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts