Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilonka byłam na blogu, no doopę bym ci skopała, jeśli ty uważasz, ze figurę straciłaś po ciąży, chyba uszy ci przytyły:)

Mąż zawsze mówi to samo :lol2: (o uszach).

Ale serio mój brzuch nie jest w najlepszej kondycji - stąd szeroki sweterek ;). Nie ma rozstępów ani nic, jest twardy, ale jak tylko coś zjem, to fałda na fałdzie :lol2:.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rajstop nie - ale a propo stylu to w szafie mam od garsonki, po glany, adidasy różowe, dresy i dużo czarnych ubrań casual:)

U mnie też od garsonek po glany. Ogólnie taka specyfika pracy - na wywiadówki, gale, święta, do teatru elegancka sukienka + obcas + marynarka, na co dzień zwykłe (wygodne! Bo dużo się biega, cały czas chodzi) ubranie, na wycieczkę do zoo czy na basen dresy i adidasy.

najgorzej jest jak się chce przejść z koloru bazowego granatu na czarny

bo wtedy trzeba wymieniać buty i torebki bo dwa razem się "gryzą"

dlatego dużo szarości, białego, błękitu, ecri i pasuje do wszystkiego....tylko co z tego, czasem widzę bluzkę mega fuksję i kupię bo mi pasuje kolor:bash:

A ja mam dużo szarości, granatu, czerwieni, trochę bieli, swojego czasu dużo fioletu u mnie było bo mi pasuje, ogólnie to mam chyba wszystkie mozliwe kolory w szafie (no oprócz żółtego i pomarańczowego) mam też sporo turkusów, chyba ogólnie mam dużo ubrań

:lol2::lol2::lol2::lol2:

a jakie jest jego wrażenie - jak siedzisz do 12 w dresie a o 12.05 zjawiasz się w stroju?

nie śmieje się na początku?

a wiec to bylo tak....

maz wrocil i tak jak piszesz..dzisiaj wyjatkowo w dresie :D

nastawilam obiadek i szybko wybylam po zakupy... kurde ale mi grad w twarz walil :o malo tego, pod sklepem prawie pies w noge by mnie uje..tak sie wygielam ze bok mnie zabolal..na szczescie puscilo..

wracam do domu, szybko mini prezenciki do bucikow dzieciom i mezowi wsadzilam.. do sypialni weszlam i sie przebralam,,, maz drzemal sobie na kanapie... pukam paluszkami o jego ramie.. on podnosi wzrok :rolleyes: ii :jawdrop:

oczywiscie same pochwaly :D glaskanie i dopytywanie kiedy to sobie kupilam :D

corciom tez sie mamusi sukienka podoba :lol2: