Ilona Agata 06.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ilonka byłam na blogu, no doopę bym ci skopała, jeśli ty uważasz, ze figurę straciłaś po ciąży, chyba uszy ci przytyły:) Mąż zawsze mówi to samo (o uszach). Ale serio mój brzuch nie jest w najlepszej kondycji - stąd szeroki sweterek . Nie ma rozstępów ani nic, jest twardy, ale jak tylko coś zjem, to fałda na fałdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 oby Mmelisa nie pobrudziła kostiumu buraczkami :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja lubię sukienki. I spódnice. I rajstopy (grube, cieliste ble). I spodnie - dżinsy, dresy, materiałowe, obcisłe, 7/8 lub marchewki. Ja wszystko lubię - szukam własnego stylu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 rajstop nie - ale a propo stylu to w szafie mam od garsonki, po glany, adidasy różowe, dresy i dużo czarnych ubrań casual:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Moja szafa to same delikatne kolory, dużo nude. Czerni trochę, raczej w wersji eleganckiej. To samo buty, czarne mam tylko cienkie szpilki, do innych butów mi nie pasuje ten kolor. A rajstopy to jeśli już tylko i wyłącznie grube. Czarne/szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 rajstop nie - ale a propo stylu to w szafie mam od garsonki, po glany, adidasy różowe, dresy i dużo czarnych ubrań casual:) U mnie też od garsonek po glany. Ogólnie taka specyfika pracy - na wywiadówki, gale, święta, do teatru elegancka sukienka + obcas + marynarka, na co dzień zwykłe (wygodne! Bo dużo się biega, cały czas chodzi) ubranie, na wycieczkę do zoo czy na basen dresy i adidasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A nie pardon, mam kilka fioletów, pomarańcze i zgaszony niebieski bo mi w nich dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ktoś dobrze powiedział, że powinno się kupić taką rzecz, która pasuje nam do co najmniej 5 rzeczy którą już w szafie mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ktoś dobrze powiedział, że powinno się kupić taką rzecz, która pasuje nam do co najmniej 5 rzeczy którą już w szafie mamy:) I wtedy cała garderoba jest do siebie dobrana. Ja mam problem, bo raz mnie ciągnie w stronę strojów sportowych, a raz eleganckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 długo musiałbym sie z sklepie zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 najgorzej jest jak się chce przejść z koloru bazowego granatu na czarnybo wtedy trzeba wymieniać buty i torebki bo dwa razem się "gryzą"dlatego dużo szarości, białego, błękitu, ecri i pasuje do wszystkiego....tylko co z tego, czasem widzę bluzkę mega fuksję i kupię bo mi pasuje kolor:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.12.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A ja mam dużo szarości, granatu, czerwieni, trochę bieli, swojego czasu dużo fioletu u mnie było bo mi pasuje, ogólnie to mam chyba wszystkie mozliwe kolory w szafie (no oprócz żółtego i pomarańczowego) mam też sporo turkusów, chyba ogólnie mam dużo ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 oglądałam fotki na gazecie Trojmiasto, Wawa i inne na północ od nas...białe i śnieżycaa u nas wiatr ale słońce świeci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.12.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 U mnie śnieżyca, wszystko białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ja poleciałam po słodycze do paczek i masakrycznie wieje, czyli do nas snieżyca idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 mój miał dzis do wawy jechać, ale zawrócił z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dianuś poczekasz na ten przelew do ponioedziałku, bo jeszcze do banku nie doszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ja poleciałam po słodycze do paczek i masakrycznie wieje, czyli do nas snieżyca idzie? oby nie - miałam jutro okna myć i jeszcze coś porobić na dworze bo doniczki i inne wszystko leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 U nas już zrywa dachówki. Właśnie rodzice dzwonili, że lecą z dachu.Nasze jeszcze się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 :lol2::lol2: a jakie jest jego wrażenie - jak siedzisz do 12 w dresie a o 12.05 zjawiasz się w stroju? nie śmieje się na początku? a wiec to bylo tak.... maz wrocil i tak jak piszesz..dzisiaj wyjatkowo w dresie nastawilam obiadek i szybko wybylam po zakupy... kurde ale mi grad w twarz walil malo tego, pod sklepem prawie pies w noge by mnie uje..tak sie wygielam ze bok mnie zabolal..na szczescie puscilo.. wracam do domu, szybko mini prezenciki do bucikow dzieciom i mezowi wsadzilam.. do sypialni weszlam i sie przebralam,,, maz drzemal sobie na kanapie... pukam paluszkami o jego ramie.. on podnosi wzrok ii oczywiscie same pochwaly glaskanie i dopytywanie kiedy to sobie kupilam corciom tez sie mamusi sukienka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts