Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki za stronkę z przepisami ,poogladalam i ciekawe rzeczy więc skorzystam.Dzisiaj piekłam sernik i mi nie wyszedł :bash::bash::bash:

Moja mama ma super przepis na sernik - zawsze wychodzi. Tzw. płaczący lub pływający (słyszałam różne nazwy). Naprawdę pycha. Mogę podrzucić ten przepis przed świętami.

Podrzuć ,ten dostałam od siostry i jadłam u niej -jej wyszedł :).Ale ja juz wiem jaki błąd zrobiłam -chyba za mała forma a za duzo masy

Mojej mamie nigdy sernik nie wychodził, dopóki nie dostała przepisu na pływający. I spód jest fajny - kruchy i masa - śmietankowo-serowa. Do tego ładnie wygląda, jakby płakał (kropelki oliwy z oliwek wychodzą na wierzch).

Jutro u niej będę (imieniny :rolleyes:), to spiszę sobie.

Ilonka dzięki za namiar na stronkę. Lecę szukać oświecenia. Byłam też u Ciebie na blogu i jako fanka sushi muszę sprobować twojego przepisu. Szczerze mówiąc dopóki nie spróbowałam to na dźwięk słowa sushi miałam skojarzenia z jakąś paskudną rybą na surowo. Ale jak spróbowałam to się normalnie uzależniłam. I do tego jeszcze wino śliwkowe podawane z kruszonym lodem- normalnie pycha:yes:

Pamiętam swoją pierwszą wizytę w sushi barze. Widok mojej miny jak dostałam kartę......bezcenny;) normalnie jakby po japońsku napisali to tyle samo bym z tego wiedziała:D