mirkamis 06.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 U mnie jest te samo hasło : nie mylą się leniwi ale na likier już się cieszę będzie na święta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 no na przyszłość będę mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ha nawet nie zauważyłam a awansowałam na elitę :lol2::lol2: nie dziwie sie, skoro post dzielisz na kilka :rotfl::rotfl: gratuluje elicie :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 U nas Mikołaj był....jeden rano, drugi wieczorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.12.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 tez to zauważyłam:P ,ze dzielę ,przynajmniej was gonię Ja mam rozbiegane mysli:) własnie wyszedł kolejny mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A ja nie mam prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 mirkamis, ale mi nie zalezy na nabijaniu postow..no soryyy jestem tutaj od 2009 wiec wiesz, samo przez sie to sie tak nazbieralo... smiesznie sie czyta (mi) post rozbity w jednym temacie.... to tylko takie moje male ale Tosia dasz rade...Renia ty tez... i ty mirkamis rowniez:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja też czasami dzielę, ale to dlatego, że po dodaniu posta czasami sobie coś przypominam - a nie lubię edytować. U nas jest prąd, ale nie na całym osiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 czasami Ilonka a ja lubie edytowac... jezeli pisze w tym samym czasie to wole to zrobic... chyba zbliza mi sie okreso bo czepiam sie... sorki albo to przez ta zamiec sniezna zmykam bo nie chce nikogo obrazic i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Reni a piec Ci ile działa bez? ja się wkur... 3x mi zgasł piec - 3x rozpalałam ( musiałam się szybko nauczyć)...nosz oszaleję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 u nas też wieje ale śniegu nie ma,o zakupach to juz mężowi powiedziałam bo ja w taka pogodę autem nie pojadę a ja właśnie bez zakupów - ani trochę pieczywa na jutro a u nas zamieć na całego i szklanka. Qrka... nosz będziemy jutro na sucharach jak się nie zmieni. A mikołaj już grzeczne dziewczynki odwiedził?? mnie nie - Albika 3x dziś i przez cały tydz coś dostawał...tylu się znalazło ochotników . Jeszcze chwila i zacznę podejrzewać zdradę . :lol2: z panią zimą chyba MAGDA słyszałam ,że od czwartku 6 stopni:) więc czekaj z tymi oknami:) Mirka ale na sobotę chyba -5? ja w tyg nie dam rady - wracam to jest ciemno....chyba ze sie skuszę po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 My też jutro na sucharach - oby dla młodego wystarczyło jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 tylko, że u mnie problem taki że bym szła do sklepu - ale młodego samego nie zostawię... ehhh może po brata zadzwonię jak się pogoda nie poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 My mamy pustą lodówkę, bo mieliśmy dzisiaj jechać na duże zakupy - najważniejsze, że są kaszki i mleko dla dziecka, bo tego nie ma w naszym osiedlowym (mało co jest), a do samochodu nie wsiądziemy . Kończy się woda źródlana, ale jak raz dostanie kranówki, to nic mu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 pewnie, że nie - mój do mleka miał zawsze kranówę przegotowaną a do picia jak wody nie bylo w domu to robiłam lekko herbatę np koperkową z torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ciesze się, że mój przywiózł wałówkę od teściów i moich rodziców. Nie trzeba się z domu ruszać. Piździ strasznie! Aż się dziwię, że prąd jeszcze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 podobno od rana ma być już spokojnie..oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 pewnie, że nie - mój do mleka miał zawsze kranówę przegotowaną a do picia jak wody nie bylo w domu to robiłam lekko herbatę np koperkową z torebki Magda, ale poznańska woda . No śmierdzi jak szambo . A mamy filtry - nie wyobrażam sobie bez, zawsze mam odruch wymiotny jak tylko puszczam ją z kranu . Od kiedy mieszkam w Poznaniu nie smakuje mi: chleb, kawa, herbaty w ogóle nie piję (nie da się na tej wodzie ). Nie wspomnę o kamieniu na zlewie, umywalkach i prysznicu oraz na dnie garnków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A nie dało by się tego jakoś przesunąć?? Np. na 24.00 no mogłoby - nie spałam poprzedniej nocy, tej pewnie też bedzie nieciekawie..i jeszzcze ten piec. Ilona - widzę że masz w profilu miasto a ja ciągle myślalam, ze Ty z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.12.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Witajcie, Czy kupowała któraś z Was szkło / porcelanę na Westwingu?? Kupiłem wczoraj lustro i obawiam sie o dostawę......Ostatnie 2 przesyłki od nich (UPS) były strasznie zmasakrowane (choć moja Eva Solo przyjechała cudem w całości ale to rok temu było) ostatnio UPS sie zeszmaciło strasznie - obrusy z WW można było bez otwierania wyjąć, nie wspomnę o zbitych kieliszkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts