Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mirkamis, ale mi nie zalezy na nabijaniu postow..no soryyy jestem tutaj od 2009 wiec wiesz, samo przez sie to sie tak nazbieralo...

smiesznie sie czyta (mi) post rozbity w jednym temacie....

to tylko takie moje male ale :)

Tosia dasz rade...Renia ty tez... i ty mirkamis rowniez:hug:

u nas też wieje ale śniegu nie ma,o zakupach to juz mężowi powiedziałam bo ja w taka pogodę autem nie pojadę

a ja właśnie bez zakupów - ani trochę pieczywa na jutro a u nas zamieć na całego i szklanka.

Qrka... nosz będziemy jutro na sucharach jak się nie zmieni.

A mikołaj już grzeczne dziewczynki odwiedził??

mnie nie - Albika 3x dziś i przez cały tydz coś dostawał...tylu się znalazło ochotników

.

Jeszcze chwila i zacznę podejrzewać zdradę :rolleyes:.

:lol2::lol2::lol2: z panią zimą chyba

MAGDA słyszałam ,że od czwartku 6 stopni:) więc czekaj z tymi oknami:)

Mirka ale na sobotę chyba -5?

ja w tyg nie dam rady - wracam to jest ciemno....chyba ze sie skuszę po ciemku

pewnie, że nie - mój do mleka miał zawsze kranówę przegotowaną a do picia jak wody nie bylo w domu to robiłam lekko herbatę np koperkową z torebki

Magda, ale poznańska woda :sick:. No śmierdzi jak szambo :sick: :bash:. A mamy filtry - nie wyobrażam sobie bez, zawsze mam odruch wymiotny jak tylko puszczam ją z kranu :sick:. Od kiedy mieszkam w Poznaniu nie smakuje mi: chleb, kawa, herbaty w ogóle nie piję (nie da się na tej wodzie :no:). Nie wspomnę o kamieniu na zlewie, umywalkach i prysznicu :bash: oraz na dnie garnków.

Witajcie,

Czy kupowała któraś z Was szkło / porcelanę na Westwingu?? Kupiłem wczoraj lustro i obawiam sie o dostawę......

Ostatnie 2 przesyłki od nich (UPS) były strasznie zmasakrowane (choć moja Eva Solo przyjechała cudem w całości ale to rok temu było) ostatnio UPS sie zeszmaciło strasznie - obrusy z WW można było bez otwierania wyjąć, nie wspomnę o zbitych kieliszkach....