Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

West chyba zmienił dostawce, bo teraz przywozili mi z DPD. Na duuuży plus, chociażby za terminy!!

No napisałem do nich żeby pamiętali, że to szkło.... bo odsatnio było kiepsko.......

I dostałem info że jeśli dostawa jest z ich magazynu w Berlinie to jest to UPS a jeśli z W-wy to DPD lub Rhenus (pierwsze słyszę)

Czekam na towar w 1 kawałku

Blomus to niestety albo stety niemiecka marka więc pojedzie raczej z Berlina. czekam pełen obaw......................

Dzień dobry

U mnie wieje ale nie już tak strasznie, śnieg zaczyna się topić bo mamy 0 na termometrze, więc niebawem wybędziemy na zakupy co by przed gośćmi zdążyć jeszcze coś kupić i upiec, bo wczoraj się z domu nie ruszaliśmy bo szans nie było.

Hej!!

Melisa sorry ,że Cię uraziłam tymi postami ja to w żartach napisałam przecież widzę od kiedy Wy tu jesteście.Zresztą dodałam też że zauważyłam że strasznie dzielę swoje myśli na części i staram się poprawić.

AAA... i nie klepie na części żeby Was gonić to też był żart .Ja poważna kobita jestem a nie dziecko 3 letnie.:):):):)

:hug: to takie wyznanie w ramach niedomówień :hug::hug:

Ktoś pytał o lampki choinkowe my kupiliśmy tu http://allegro.pl/show_item.php?item=3738769986 przyszły wczoraj -jak dla mnie ok. i szybka wysyłka.

U nas też wieje i to mocno więc nie sprawdziło się ,że od rana koniec.Ślisko nie jest :),śniegu brak .

Dzisiaj ciąg dalszy odwiedzin Mikołaja:).

Yokasta i Ilonka im dłużej patrzę na Wasze dzieci tym bardziej myślę o drugim.:)

Edytowane przez mirkamis

Dzien dobry :D

Mirkamis no co Ty nie przepraszaj mnie bo nie ma o co..to ja powinnam przeprosic :yes:http://www.pic4ever.com/images/toyou.gifhttp://www.pic4ever.com/images/bighug.gif

swoja frustracje wywalilam na forum nie potrzebnie :(

to mial byc mily wieczor, pamietacie? kurde lazikowalam w tym stroju, do momentu kiedy trzeba bylo jechac z corka na urodziny do kolezanki :bash:

a pozniej to po ptokach...nawet mojego opieprzalam za pierdoly :o

Wiec przepraszam Ciebie Mirkamis i Was dziewczyny rowniez za moje podle zachowanie, wiecej tak nie bede http://www.pic4ever.com/images/6asmnhy.gif

Hejka - nadal wieje:/

Magda, ale Ty masz jazdy z tym piecem! Powiedz staremu, że albo wraca i szuka pracy na miejscu, albo ma ci kupić gazowy ;) :D

hahah mówię mu to za każdym razem jak coś nie tak.

Ale prawda taka, ze on mi zawsze wyczyści wszystko itp itd - ale pogody nie przewidzi się..no i chyba w takich sytuacjach wypada się trochę znać...ale kuźwa kto wymyślił taki sposób rozpalania pieca z podajnikiem?!:wtf: na pewno nie kobieta... tam się trzeba położyć prawie pod piec... nie no porażka.

Kłaść to ja się mogę gdzieś indziej... komicznie to musi wyglądać.

Jeszcze nie wiedziałam, że się tak uświnić można - ja w stroju prosto z pracy :D

Witajcie,

Czy kupowała któraś z Was szkło / porcelanę na Westwingu?? .

Lolkowaty ja nie

Mirka chyba odgapie od Ciebie ledowego sprzedawcę

Mmeliska :hug:

No po to go pokazałam :)

No rozpalanie podajnika to porażka nawet mój na to narzeka.I jak wygaśnie to się wścieka.

I przez takie akcje nie ma się czasami co dziwić ,że wybuchasz -musisz sama sobie radzić z męskimi sprawami więc nerwy buzują ,chociaż tak jak piszesz nie mąż temu winien :).

Zresztą wierzę ,że jak mu o tym opowiesz to go sumienie będzie gryzło ,że Cię z tym samą zostawia:) oni tylko twardych zgrywają

Edytowane przez mirkamis

Mirkamis taaa energie wyladowac ale nie tam gdzie trzeba...

moglam wyjsc na ta zamiec sniezna, to moze by mi przeszlo http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif

pewnie od razu gdyby dupsko wywialo http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif

Madzia oojjjj chcialabym zobaczyc Ciebie pod tym piecem :D

Meliska kup sobie worek bokserski:).Ja zawsze sprzątam więc w tym tygodniu w domu będzie świateczny błysk.

Ile czeka się na te dostawę z Gemini- ja też od Was aptekę zgapiłam ale towaru jakoś nie mam .Chociaż przyznaję ,że bardzo tanio na kroplach do nosa dla młodej 15 zł zaoszczędziłam:)

Edytowane przez mirkamis

Zerknelam sobie na ten link z lampkami...ale wam zazdroszcze.. ja lampki juz mam...ale do czego zmierzam..

Wy kupujecie lampki a ja noooozeszzzz kurde mac..

ostatni moj zakup(w ubieglym tygodniu) to jakis waz ssawny i pompa zanurzeniowa;)

nie pytajcie o moje skojarzenia na nazwe waz ssawny, bo jak tylko uslyszalam, jak moj maz mi powiedzial ta nazwe to myslalam ze nie wytrzymam i sie zleje http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif

Zresztą wierzę ,że jak mu o tym opowiesz to go sumienie będzie gryzło ,że Cię z tym samą zostawia:) oni tylko twardych zgrywają

powiedziałam mu wczoraj, że Mikołaj to wręcz mi się należy :) ma się wykazać jak wróci..ciekawe;)

Madzia oojjjj chcialabym zobaczyc Ciebie pod tym piecem :D

haha powiem Wam, ze jak już leżałam i qrwiłam pod nosem cała czarna to pomyślałam " Dziewczyny nie uwierzą" :lol2::lol2::lol2:

Meliska kup sobie worek bokserski:).Ja zawsze sprzątam więc w tym tygodniu w domu będzie świateczny błysk.

Ile czeka się na te dostawę z Gemini- ja też od Was aptekę zgapiłam ale towaru jakoś nie mam .Chociaż przyznaję ,że bardzo tanio na kroplach do nosa dla młodej 15 zł zaoszczędziłam:)

z gemini do 5 dni przychodzą maks.

Tylko tam zamawiam wszystko - oprócz czegoś "na już"

kremy i inne tam.

a chciałaś być ssana ?

:lol2::lol2::lol2::lol2:

qrka zjadłam śniadanie, pranie się pierze - weszłam na FM zobaczyć "tylko" czy mi coś Panowie poradzili z piecem...a siedzę i z Wami nadaję.

A mam w planie pierniki - zrobilam wczoraj ciasto z 2 różnych przepisów - dziś wycinanie i pieczenie.

Ja mam posprzątane ale też już zmykam powoli,młoda dziś w domu więc się poświęcam dla dziecka:).Wierszyka musimy się uczyć.

Ciasteczka miałam piec ale mi pogoda w zakupach przeszkodziła.

Ja też zamówiłam większość rzeczy oprócz jednej bo się poskąpiłam w zwykłej kupować:(.

Och ja i moja oszczędność.:bash::bash::bash::bash::bash::bash:

Edytowane przez mirkamis

Hej :).

Wysłałam męża po bułki, żeby jednak tych sucharów nie jeść, za oknem pięknie, biało, trochę jeszcze wieje.

Młody biega po całym domu, już się boję, co to będzie, jak stanie na dwie nogi :o. Przecież on po szafach będzie biegać, na lampie wisieć i po barierkach od schodów skakać :o - tak to wygląda na dzień dzisiejszy, że chciałby dotrzeć jak najwyżej, najlepiej na księżyc :o.