Ilona Agata 07.06.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nie ma nic przeciwko Nawet byliśmy dzisiaj oglądać podobne dechy i wstępnie obliczyliśmy koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no to cudny mąż sie zapowiada, nie ma nic lepszego niż zgodny mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 a Ilonka a ja deski kupowalam blisko ciebie w śremiu, dobrze to napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 W Śremie Moja przyjaciółka tam mieszka Może nawet będzie okazja odwiedzić ją w ten weekend - powiedz mi tylko Reni, czy to był jakiś tartak i czy sprzedawali tam różnego rodzaju deski? Narzeczony ma w planie zbić płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Reni napisz mi prosze o ile to nie problem jak byl wykonany Wasz taras? Nie macie lanego betonu w ziemie - tzn nie ma slupow wychodzacych z ziemi? to sa tylko polozone jakies bloczki? My niebawem zaczniemy budowe naszego tarasu i ciagle sie zastanawiamy jak go wykonac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) kakusek nie mogę znaleźć namiarów ale jak wpiszesz na allegro balustrady ze stali to mnóstwo jest w granicy od 370- 450 zł, ja będę jeszcze szukać Edytowane 7 Czerwca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ilonka wpisz w google Tartak śrem i wyjdzie ci wszystko, ceny to mają dobre aneta witam w ojczyźnie, podczytuje twoją galerię i twoje rozterki, ale dobrze że już wróciłaś, rodzinka boska ale twój syn w białym ciuszku na ostatnim zdjeciu to do gazet można dać, cudeńko prześliczne i taki słodziak, co do tarsu robiłam tak, z bloczków betonowych mam zrobiony obrys na zasadzie fundamentu, potem dołozone bloczki dla wyrównania poziomu z oknami tarasowymi i aby legary miały się na czym wspierac, potem wypoziomowane, spad zrobiony i wyłożone kamykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Reni dzieki za ekspresowa odpowiedz:hug:, przepraszam ze krecilam Ci glowe - teraz jeszcze raz przejrzalam Twoje posty i wiedze, ze pisalas o tym wczesniej. Czy Moglabym jeszcze prosic o cene modrzewia , moze byc na priv. Taras zapowiada sie rewelacyjnnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.06.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 I kolor oleju proszę ( nie tylko ja) napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.06.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nie będę oryginalna- taras jest fenomenalny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 08.06.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Reni proszę napisz jaki masz kolor oleju i z jakiej firmy?Pięknie Ci wyszedł taras.U nas okna w mahoniu i kolor Waszego oleju by nam pasował.(w ogóle śledzę Twój piękny domek:)) Edytowane 8 Czerwca 2011 przez magos popr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.06.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 reni - ja się coprawda nie znam, tylko czytam ciagle o tarasach drewnianych i tak mi się nasunęło - te bloczki jak są tylko położone to nie ma niebezpieczeństwa, że zimą będzie dźwgać taras ? Byłam przekonana, że trzeba głęboko jakieś słupy zamurować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.06.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Efekt końcowy powalający A co dopiero jak cały taraz już będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.06.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Reni taras zapowiada się rewelacyjnie!!! teraz mam zgryza jak go "przenieść" na mój maleńki balkoniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.06.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 I ja się dopiszę do kolejnych achów i ochów !! Coraz ładniej się robi....I ja zaczynam sie zastanawiać co zrobić ze swoim tarasem z przodu. A jeśli wyleję już beton to mogę na to kłaść dechy ?? reni i ja poproszę jeśli to nie problem o podanie ile Cię będzie kosztował ostatecznie m2 tego pięknego tarasu - z deskami, legarami, olejem, itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.06.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Reni - wspomniałam w swoim dzienniku o Twoim tarasie że taki piękny i pytają mnie czy mogę podać link do Twojego wątku Mogę???i w wolnej chwilce ładnie proszę o o kolorek tego grafitowego tynku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.06.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 . A jeśli wyleję już beton to mogę na to kłaść dechy ?? Drewno nie może się stykać z betonem. Na wylany beton w miejscach gdzie będziecie dawać legary trzeba położyć np papę. Przepraszam Reni, że się tak mądrzę w Twoim wątku, ale ciągle tutaj zaglądam bo jest dla mnie inspiracją. I pod wpływem Twojego cudnego tarasu też zdecydowaliśmy się jednak na modrzew syberyjski , bangkirai niestety poza zasięgiem finansowym jest dla nas. Zainspirowało mnie także to podświetnenie. ... a mam wypuszczone kable w tym miejscu, zaczekam na Twój finisz, którego nie mogę się już doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dziewczyny, a jak się wykańcza taki taras? To znaczy tam, gdzie się kończą dechy poziom będzie zrównany (dosypana ziemia), czy jakiś stopień będzie? A jak stopień, to z czego? Z tego samego drewna? Kurcze, reni, na drewno do domu CHYBA nie dam się namówić, ale taras to co innego Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.06.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 atika ten taras to koszt ok 10 tyś za sam materiał, bez robocizny mirela nie ma problema anna taras będzie obudowany na około i będą schody o 2,5 metra długości tez z desek, zresztą zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.06.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 aneta za deskę dałam 70 zł za m2, olej to tikkurila nr 5071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts