Ilona Agata 07.12.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Nie, mamy tylko odkurzacz, ja zawsze zostawiam od początku do końca, czyli na godzinę. Czasami zanoszę do góry, w jednym pokoju puszczam na ok. 15-20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.12.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 hahah pasowałoby Mmelisie do stroju No, może by miała gorącą noc zamiast nerwów:) :lol2::lol2: to bardzo mile, ze zostalam w tej dyskusji wymieniona to oznacza, ze jeszcze o mnie ktos na tym swiecie mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.12.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Tak , u nas wchodzi do łazienki i wiatrołapu jak zostawię otwarte drzwi. Nie mamy latarni (sprzedawcy mówią, że ułatwia przechodzenie do drugiego pokoju, ale daje radę bez tego). Z tymi kablami to może być prawda . My nie mamy kabli, wszystko idzie w listwach albo za szafką rtv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.12.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 roombo.. bardzo ciekawy temat rowniez dla mnie Madzia pytaj a ja bede czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.12.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Magda, ogólnie ciągnie słabiej niż normalny odkurzacz, dlatego wielkiego syfu nie posprząta (np. po choince, jak są cekiny, brokat, igły, itp. - nie wiem też co z sierścią zwierzaków). Ale jak się ją puszcza np. co 3 dni na bieżąco, to daje radę posprzątać na błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 ciekawe jak z tym myciem na mokro - jakbym już zainwestowała to może z myciem od razu hmmmm trzeba poczytać opinie. Najlepiej jakby przedstawiciel przyjechał i zademonstrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 My nie mamy kabli, wszystko idzie w listwach albo za szafką rtv. No ja właśnie o tych za szafką RTV; a zdołał wjechać pod nią (jest na nóżkach) i się niestety zaplątał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 teraz wyszło jaki leń ze mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.12.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 zaraz tam len czasami potrzebna taka odskocznia..jestesmy ludzmi.a to zostalo wlasnie po to wymyslone w tym czasie mozemy mase rzeczy zrobic.. np pobaraszkowac z ukochana osoba... wypic pozniej kawunie i zjesc ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.12.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) ciekawe jak z tym myciem na mokro - jakbym już zainwestowała to może z myciem od razu hmmmm trzeba poczytać opinie. Najlepiej jakby przedstawiciel przyjechał i zademonstrował Nie wiem może się mylę ale iRobot roomba jest tylko odkurzaczem, do mycia jest Scooba EDIT: sprawdziłem i fakt roomba tylko odkurza...... Edytowane 7 Grudnia 2013 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.12.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Tak, najlepiej zamówić demonstrację (robią coś takiego), bo może się np. okazać, że utknie pod kanapą albo pod jakąś szafką jak Lolek pisze. Lolek, my nie mamy na nóżkach, panel do ściany jest przytwierdzony i za nim są kable. Pod szafką jest zaledwie centymetr - moje dziecko uwielbia tam wpychać swoje książki - i po ptakach, nigdy ich stamtąd nie wyciągnę, dlatego już nie znoszę jego książek do salonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 a to nie ten sam producent? Mmelisa Tobie tylko "bajery" w głowie a ja tu ciężko fizyczną pracę wczoraj odwalałam ( i o Was myślalam). Znów mi piec szaleje i nie seks mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.12.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Boszzz. ja bym ten piec już dawno wypier*olił......... Co do odkurzacza, ja marzę o Felixie (SEBO) z turboszczotką ale cena też wysoka, Sprzęt super bo jako jedyny ma test Brytyjskiego towarzystwa alergicznego (a ja alergik na kurz jestem)......No i nie trzeba się schylac bo to odkurzacz pionowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.12.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 no taak... teraz wyjdzie ze ja tylko bajery mam w glowie no jak nie jak tak swieze powietrze tak na mnie wplynelo... zrobilismy sobie dzisiaj 2godzinny spacer po centrum:jawdrop: zawsze wybieramy sie na jakies obrzeza miasta, place zabaw, plaze... ale dzisiaj wyjatkowo..popatrzelismy na choinke w centrum, poprzewieszane oswietlenia nad uliczkami..ahhh bossssko...dziewczynki na swoich sankach (musielimy jechac i je kupic:bash:) rety jak nas zasypalo sniegiem przez noc juz daaaawno tyle sniegu nie widzialam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Lolek haha nie dam rady go sama wywalić - dopiero rok go mam - a gwarancji jeszcze kilka lat jest.Ale jak się "wypali" to gaz... albo cokolwiek innego bezobługowego całkowicie.Moi starsi mają wnuczkę u siebie mega alergik i kupili jakiś thomas odkurzacz ( nie znam się na nim) niby z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Mmelisa a w końcu nie doczytałam czy strój się podobał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.12.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Lolek a odkurzacz centralny to tez nie dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.12.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 albo cokolwiek innego bezobługowego całkowicie. Ja polecam pompę ciepła. Koszt rochę wyższy ale bezobsługowo i potrzebny tylko dosłownie "wiaderko" prądu do rozruchu). Zwraca się po 7 latach. możesz poczytać w necie, no i bardzo ekologicznie, (komin niepotrzebny w domu). Tylko trzeba mieć 2 studnie....... Znajomy ma i bardzo sobie chwali. Aaaaa i teraz można dostać dofinansowanie z UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Mmelisa a w końcu nie doczytałam czy strój się podobał ? No przeca napisalam ze bylam glaskana, miziana itp.... bo mojemu sie przysnelo i go wybudzilam paluszkami... zrobil wielki wytrzeszcz oczu i nie mogl sie opamietac dziewczynkom tez sie mamusi sukienka spodobala i starsza corcia pozyczyla mi swoja czapeczke mikolajkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Lolek a odkurzacz centralny to tez nie dla Ciebie? Jakoś nie mam do nich mprzekonania, znajoma ma i jest mega zadowolona, u mnie ciężko było by z instalacją ustrojstwa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts