Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ciekawe jak z tym myciem na mokro - jakbym już zainwestowała to może z myciem od razu hmmmm trzeba poczytać opinie.

Najlepiej jakby przedstawiciel przyjechał i zademonstrował :)

Nie wiem może się mylę ale iRobot roomba jest tylko odkurzaczem, do mycia jest Scooba

EDIT: sprawdziłem i fakt roomba tylko odkurza......

Edytowane przez lolek7825

Tak, najlepiej zamówić demonstrację (robią coś takiego), bo może się np. okazać, że utknie pod kanapą albo pod jakąś szafką jak Lolek pisze.

Lolek, my nie mamy na nóżkach, panel do ściany jest przytwierdzony i za nim są kable. Pod szafką jest zaledwie centymetr - moje dziecko uwielbia tam wpychać swoje książki :eek: - i po ptakach, nigdy ich stamtąd nie wyciągnę, dlatego już nie znoszę jego książek do salonu :no:.

Boszzz. ja bym ten piec już dawno wypier*olił.........

Co do odkurzacza, ja marzę o Felixie (SEBO) z turboszczotką ale cena też wysoka,

Sprzęt super bo jako jedyny ma test Brytyjskiego towarzystwa alergicznego (a ja alergik na kurz jestem)......

No i nie trzeba się schylac bo to odkurzacz pionowy

no taak... teraz wyjdzie ze ja tylko bajery mam w glowie ;)

no jak nie jak tak :lol2:

swieze powietrze tak na mnie wplynelo... zrobilismy sobie dzisiaj 2godzinny spacer po centrum:jawdrop: zawsze wybieramy sie na jakies obrzeza miasta, place zabaw, plaze... ale dzisiaj wyjatkowo..popatrzelismy na choinke w centrum, poprzewieszane oswietlenia nad uliczkami..ahhh bossssko...dziewczynki na swoich sankach (musielimy jechac i je kupic:bash:) rety jak nas zasypalo sniegiem przez noc :jawdrop:

juz daaaawno tyle sniegu nie widzialam:)

Lolek haha nie dam rady go sama wywalić - dopiero rok go mam - a gwarancji jeszcze kilka lat jest.

Ale jak się "wypali" to gaz... albo cokolwiek innego bezobługowego całkowicie.

Moi starsi mają wnuczkę u siebie mega alergik i kupili jakiś thomas odkurzacz ( nie znam się na nim) niby z polecenia

albo cokolwiek innego bezobługowego całkowicie.

Ja polecam pompę ciepła. Koszt rochę wyższy ale bezobsługowo i potrzebny tylko dosłownie "wiaderko" prądu do rozruchu).

Zwraca się po 7 latach. możesz poczytać w necie, no i bardzo ekologicznie, (komin niepotrzebny w domu). Tylko trzeba mieć 2 studnie.......

Znajomy ma i bardzo sobie chwali.

Aaaaa i teraz można dostać dofinansowanie z UE

Mmelisa a w końcu nie doczytałam czy strój się podobał ?

No przeca napisalam ze bylam glaskana, miziana itp....

bo mojemu sie przysnelo i go wybudzilam paluszkami... zrobil wielki wytrzeszcz oczu i nie mogl sie opamietac :D

dziewczynkom tez sie mamusi sukienka spodobala :D

i starsza corcia pozyczyla mi swoja czapeczke mikolajkowa ;)