reni1980 08.12.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Tosiu tak ja pale bardzo często i to jedna z lepszych decyzji w moim domu ale mam też DPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hejka:)u nas biało - także dziś idziemy na sanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Cześć Dziewczynki Ale pospałam!! Ale jestem zadowolona :D . jasne, że to od wyspania:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Reni dziś wyjątkowo świeci słońce pod takim kątem...jak ujrzałam płytki na dole białe w rogach i przy cokołach to :eek: od jutra szoruję! - ostatnio robiłam to wieczorem i chyba nie dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej!!! U nas sniegu brak ale słoneczko swieci:).Ja się nie wyspałam ,młoda jakiegos kaszlu dostała i od 2 do 4 nie spałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej laski w końcu pogoda się poprawiła świeci słonko naklepałyście tyle, że ho ho męża mam od czwartku więc czasu nie miałam rozumiecie obowiązki małżeńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.12.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 już mam ciśnienie z nerwów a dopiero 11.20 :mad: i wcale nie dziecko i m........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 a ja w szkole:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 możecie mi współczuć :(:( Na stare lata mi się kurna zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.12.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Kurcze Reni, mi by się nie chciało. Tzn. chciałoby mi się - tyle jest rzeczy, których chciałabym się jeszcze nauczyć, iść na inne studia, kurs instruktora jogi , itp. - ale z drugiej strony nie chce mi się . Więc podziwiam, że tak śmiało realizujesz swoje plany (i chyba pasje?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 mi się by nie chciało na studia:)chociaz nauki jeszcze przede mną kilka lat..kilka egzaminów i egz końcowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ilo weszłam na bloga będzie z Ciebie Blogowicz Roku 2014 zobaczysz. Zdjęcia na których jesteś w stylu "reporterskim" świetne - super wyglądasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.12.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Reni ja Cię podziwiam ,że się nie poddajesz.Ja zapisalam się na studia 2 lata temu ,zobaczyłam przedmioty i wykłady i zrezygnowałam bo mnie strach obleciał ,że już rady nie dam matematyki ogarnąć. Ogólnie to niedzielę miałam męczącą i nerwową mam nadzieję ,że od jutra będzie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 ja tez podziwiam... do dzis dnia mam koszmary maturalne uwierzycie??? no co jak co ale matura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.12.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Mirkamis, pomysł na prezent mam http://piotrsmiech.wix.com/malarstwo#!Poranek/zoom/cay5/imagewfh Edytowane 8 Grudnia 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 w sprawie prezentu, to my dzisiaj bylismy na urodzinach u znajomego...a ze nie wiedzielismy co jemu kupic, to wykupilam w sklepie gavekort.. czyli zaplacilam kwote za jaka on bedzie mogl sobie cos w tym sklepie w przeciagu roku cos zakupic sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Cos na rozweselenie po ciezkim (u niektorych) dniu Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca: - Tato, ile jest rodzajow biustow? Ojciec nieco zaskoczony odpowiada: - Coz, wlasciwie trzy, zaleznie od wieku kobiety: jak ma 20lat sa jak melony, okragle i twarde. Jak ma 30-40 sa jak gruszki, wciaz ladne, ale nieco wydluzone, a po 50-tce sa jak cebule... - Cebule? -dziwi sie syn -TAK, patrzysz i placzesz. Wkurzylo to nieco zone i corke, ktora zapytala matke: - Mamo, a ile jest rodzajow ptaszkow? Mama usmiechnela sie i odpowiedziala: - Tez trzy, zaleznie od wieku faceta- u dwudziestolatka jest jak dab - twardy i potezny. Jak facet ma 30-40 lat jest jak brzoza- elastyczny ale niezawodny. A po 50-tce jest jak choinka na Boze Narodzenie. - Jak choinka? - dziwi sie corka - Tak, drzewko jest martwe, a bombki wisza tylko dla ozdoby.... :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 konspirowałam się jak tu umyć okna - ale nie umyłam.Sąsiedzi 50+ dom akurat tam gdzie "ludzie spacerują" - poddałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Mmelisa :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 tutaj w NO to nawet w niedziele odwaze sie wyjsc umyc okna...ale w PL to jakos bierze mnie na pohamowanie.... wiec nie dziwie sie Tobie, ze sie wycofalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts