Mmelisa 08.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 o to muszę jutro zrobić foty nie zgadniecie czego i dać na forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 aaaa to jednak trafilam z wypowiedzia na samym poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Beze mnie - jedyna poprawna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 hejka przed godzinka wróciłam, jeszcze tylko dwa weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 i sesja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 nie ale przerwa świąteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A potem sesja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 pamiętam, że w zimowej to zawsze po 4-5 egz miałam... letnie tylko 2-3.I te jeżdżenie po wpisy..masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 spadam spać bo ledwo zipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 qrka co ze mną dziś... :/ co chwilę mam wrażenie błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Reni .... zmieniłas status, juz nie jesteś oświeconą górą!! Pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.12.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dzień dobryCo do studiów to ja bym chciała jeszcze bardzo, myślałam nad doktoratem, ale chyba jednak bym poszła w inny kierunek, ewentualnie w kolejne podyplomowe w kierunku który mam, ale ja lubię sie uczyć i mi tego brakuje.Kurcze okna też muszę umyć, może dziś bo akurat na plusie jest, a choinkę chciałam w weekend kupić ale jeszcze u nas nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dzień dobry... chyba nie dam rady nadrobić, aleście napaplały. JAkieś ciekawe tematy ? Czy tylko sex ? JA na święta w weekend zrobiłam 9 rolad, opiekłam i zamroziłam. W przyszły weekend pierniczki i uszka.... Masakra. Ten weekend masakryczny: wigilijka, lekarz, spotkanie ze znajomymi, angielski, 2 razy basen, .... bleee.....codziennie coś .... Wczoraj pomalowałam na biało patyki... pokażę jak je zwiążę... może czarną lub szarą kokardą... i na to czarne bombki....Mama ma mi w środę kupić na giełdzie czarne bombki - matowe i świecące. Po 1,30 są. So dostała od mikolaja łyżwy - teraz musimy z nią na lodowiski jeździć.... wczoraj była z moim bratem. Może ja też się wybiorę ? Boję się, że złamię nogę, zauważyłam, ze im człowiek starszy tym bardziej się tłucze przy upadku . Kupiłam sobie softshela w Lidlu w czwartek (tzn kupiła mi mama pod choinkę) . Od męża na mikołaja nic nie dostałam . Buuu...... A ja mam dla Niego perfum, tylko teraz stwierdziłąm, zeby go nie stawiać w kiepskiej sytuacji - dorzucę go do prezentu pod chonką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.12.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Hej Dziewczyny:) ja dziś niby 2x 2godz szkolenia:/ Ilona czytałam o aparacie co pisałaś zgadzam się w 100% ale do tego chyba co niektórzy muszą "dorosnąć" i chyba wiedzieć co oznacza f Mirela sex i piec i mycie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No i zadowolona?? Jak jakościowo? myślę że tak. Kupiłam S (choć ja mam długie ręce) ale rekawy są super. Taki jest obcisły. Muszę sobie jeszcze jakies spodnie sprawić fajne (dziwnie wyglądam jak na basen pędzę w spódnicy i butach na obcasach) Mirela sex i piec i mycie okien - czyli standard Mój się nie zaloguje na FM - powiedział, ze macie ROZMAWIAĆ z mężami co ich trzyma w domu a co ciągnie do zdrady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.12.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dyskusja w damsko-meskim gronie bylaby ciekawsza nawet nie tylko ze wzgl na zdrady:-) tylko chyba specyfika meskich wypowiedzi moze byc rozna. /klikam z tel star literowki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dyskusja w damsko-meskim gronie bylaby ciekawsza nawet nie tylko ze wzgl na zdrady:-) tylko chyba specyfika meskich wypowiedzi moze byc rozna. /klikam z tel star literowki/ Przecież rozmowa Twoja z Twoim mężem też będzie damsko-męska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Magda, ja nie chciałam być broń Boże złośliwa, radziłam Venusce na priva 35 mm do jej potrzeb (zdjęcia w domu, gdzie często są małe pomieszczenia, np. łazienka) oraz zdjęcia z gotowania (detale oraz zdjęcia portretowe gotującej osoby), a potem ewentualnie dokupienie innego obiektywu (jak się pozna własne potrzeby i odkryje, czego nasz obiektyw nie da rady zrobić - bo może zoom wcale nie będzie potrzebny, a może bardziej makro), bo zakup od razu dwóch to kasa w błoto trochę. Mój młody jest kosmitą - budzi się ostatnio o 8:30, o 9 już zmęczony na spanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts