Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Co do studiów to ja bym chciała jeszcze bardzo, myślałam nad doktoratem, ale chyba jednak bym poszła w inny kierunek, ewentualnie w kolejne podyplomowe w kierunku który mam, ale ja lubię sie uczyć i mi tego brakuje.

Kurcze okna też muszę umyć, może dziś bo akurat na plusie jest, a choinkę chciałam w weekend kupić ale jeszcze u nas nie było.

Dzień dobry... chyba nie dam rady nadrobić, aleście napaplały. JAkieś ciekawe tematy ? Czy tylko sex ?

JA na święta w weekend zrobiłam 9 rolad, opiekłam i zamroziłam. W przyszły weekend pierniczki i uszka.... Masakra.

Ten weekend masakryczny: wigilijka, lekarz, spotkanie ze znajomymi, angielski, 2 razy basen, .... bleee.....codziennie coś ....

Wczoraj pomalowałam na biało patyki... pokażę jak je zwiążę... może czarną lub szarą kokardą... i na to czarne bombki....Mama ma mi w środę kupić na giełdzie czarne bombki - matowe i świecące. Po 1,30 są.

So dostała od mikolaja łyżwy - teraz musimy z nią na lodowiski jeździć.... wczoraj była z moim bratem. Może ja też się wybiorę ? Boję się, że złamię nogę, zauważyłam, ze im człowiek starszy tym bardziej się tłucze przy upadku :).

Kupiłam sobie softshela w Lidlu w czwartek (tzn kupiła mi mama pod choinkę) :).

Od męża na mikołaja nic nie dostałam :(. Buuu...... A ja mam dla Niego perfum, tylko teraz stwierdziłąm, zeby go nie stawiać w kiepskiej sytuacji - dorzucę go do prezentu pod chonką :).

No i zadowolona?? Jak jakościowo?

myślę że tak. Kupiłam S (choć ja mam długie ręce) ale rekawy są super. Taki jest obcisły. Muszę sobie jeszcze jakies spodnie sprawić fajne (dziwnie wyglądam jak na basen pędzę w spódnicy i butach na obcasach)

Mirela sex i piec i mycie okien :)
- czyli standard :)

Mój się nie zaloguje na FM - powiedział, ze macie ROZMAWIAĆ z mężami co ich trzyma w domu a co ciągnie do zdrady :).

Magda, ja nie chciałam być broń Boże złośliwa, radziłam Venusce na priva 35 mm do jej potrzeb (zdjęcia w domu, gdzie często są małe pomieszczenia, np. łazienka) oraz zdjęcia z gotowania (detale oraz zdjęcia portretowe gotującej osoby), a potem ewentualnie dokupienie innego obiektywu (jak się pozna własne potrzeby i odkryje, czego nasz obiektyw nie da rady zrobić - bo może zoom wcale nie będzie potrzebny, a może bardziej makro), bo zakup od razu dwóch to kasa w błoto trochę.

Mój młody jest kosmitą :jawdrop: - budzi się ostatnio o 8:30, o 9 już zmęczony na spanie :eek:.