women.beauty 09.12.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 pójdę do polityki to zaraz zrobie porzadek:lol2::lol2: forumowe poparcie byś miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.12.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Reni na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 postanowiłam gotować obiady ( od ub. tygodnia) zamiast stołówki w pracy... i gotowanie dla 2 osób ( w tym dziecka) to jakaś porażka - nie da się racjonalnie. dokładnie, dla dwóch osób i dziecko to nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no dokładnie trzeba to robic na bierząco i zainwestowac w kosz 149 zł, taki podzielony na 3 części i mieści 3 zwisy worków, wygląda ok i po kłopocie, mnie worek dyndnający w domu też by denerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 pa ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Magda oj prowokujesz Panów!!! Prowokujesz :lol2: Zaraz sie tu zlezą za Tobą serio zachęca na mój wątek pogadać o seksie?:o:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ilona ale jak takiej babulunki nie stać na opał to niech idzie miszkać do bloku a dom sprzeda, no niestety jak mnie nie stać na dom to go nie mam, ja bym wogóle wprowadziła obowiazek dbania o dom i otoczenie, ma to wyglądać, jak ktoś nie ma kasy na remont , to dom sprzedaje i idzie na mieszkanie, a nie potem płaczą w telewizji bo dach im zerwało a on ledwo sie trzymał Ok, Reni, ja mówię o wsiach, gdzie nikt takiej starej chałupki nie kupi, a jak kupi, to za 70 tys. może - za to nigdzie nie kupisz mieszkania, w takich miejscowościach nawet mieszkań nie ma na dobrą sprawę, bloków, itp. a przez to, że jest mało, cena mieszkania wysoka (ja pochodzę z miejscowości - 100 km do najbliższego dużego miasta, sami emeryci, bo młodzi stamtąd uciekają, cena za mieszkanie w bloku gruuubo powyżej 3 tys. za metr, podczas gdy domów za 100 tys. wystawionych sporo). Ja też jestem za tym, żebym np. mogła zadzwonić do odpowiednich służb, że płot sąsiada się przewraca na moją stronę, jego chwasty utrudniają mi prowadzenie ogródka albo że jego pies załatwia swoje potrzeby na moim trawniku - żeby za to były mandaty jak w Niemczech, ale... Nie zawsze bym z tego korzystała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.12.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Tosia hahahhaha śmiech na sali tam jest - wróciłam już tu Reni czyli co stołówka mnie czeka przez kilka lat? szukałam przepisów jednogarnkowych -albo coś na 2 dni .. chociaż Albi je u niani obiad - hmm to ja mogę nie jeść Wy to szalone jesteście:) nikogo nie nagabuję - źle zrobiłam, że mam "wiek" w nicku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ilona rozumiem ale te domy są nieremontowane po kilkadziesiąt lat a wiadomo, dom trzeba remontowac co jakis czas, etapami bo potem lepiej zburzyć i zapomnieć, chodzi mi o to, ze powinno się dbać, a niektóre domy się rozsypują, za to powinny być kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Magda no najlepsza opcja zupy na 2 dni i ewentualnie klopsiki zamrozone , dorabiasz sosik i 5 ziemniaczków i gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 albo kotlety mielone, odmrażasz 4 szt , 5 ziemniaczków i obiad jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no dokładnie trzeba to robic na bierząco i zainwestowac w kosz 149 zł, taki podzielony na 3 części i mieści 3 zwisy worków, wygląda ok i po kłopocie, mnie worek dyndnający w domu też by denerwował Rania - a jaki masz ? Daj linka. U mnie worek się po garażu poniewiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 i jeszcze łosoś....z makaronem, z kaszą, bez niczego, z brokułami...on się szybko robi ( jak go widzę to mnie mdli już). Uwierzysz, że nie mam ani 1 kg ziemniaków w domu? chyba nigdy nie miałam więcej niż 2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 wiecie z ta ekologią to jak z psami na łańcuchu na wsi, nie wytłumaczysz debilom dlaczego ten pies cierpi , z głupotą nie wygrasz, trzeba wyeliminować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 mielone jak zrobisz ze świezego mięsa to bez zamrażania potrzymasz spokojnie z 3 dni. Zupa - np. krupnik, gęsta z mięsem. Grochówka. Żurek. Kiedyś podawałam przepis na polędiczki z mascarrpone - w 20 minut zrobisz (akurat miałam wczora i dzisiaj będą), pomidorówka np z zacierką, gulasz... dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Magda, ja też zawsze kupowałam reklamóweczkę ziemniaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.12.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 dobra ja uciekam - jadę po buty nie wytrzymała do wyprzedaży bo wmówiłam sobie " nauczysz się chodzić na obcasach więcej niż 5 cm" - pewnie będę przeklinała za 2 dni miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 mirela taki i nawet dużo tańszy http://allegro.pl/kosz-stojak-na-worki-smieci-smietnik-do-segregacji-i3745258891.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.12.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 z zacierką?co to? ze mnie co jak co - ale kuchara nie jest.Doczytam jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 na szybko zawsze jest pierś z kuraka - albo griluję kawałki, albo kotlet, albo roladki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts