Magda_lena85 09.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Tosia :D:D:D to czekam hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 dzięki reniDziewczyny gdzie Wy tak szalejecie z tymi Panami ? Na jakim watku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ja robię często coś na szybko - spaghetti jest błyskawicznie (makaron, sos, mieszam i jest), gar zupy na dwa dni lub nie wymagające ode mnie dużego nakładu pracy - mięso do piekarnika, do tego sałatka i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ja lubię takie rzeczy koło domu kupować, wczoraj kupiłam łopatę do śniegu fiskarsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Magda - zacierka... np. zostaje mi ciasta z pierogów to mrożę, potem rozmrażam i do zupy wrzacej takie kawałeczki/kuleczki wrzucam. Albo robię: mąka i jajko, takie geste jak na pierogi. i sruuu do zupy. Najedzą się (choć mój ostatnio nie chce zwykłych mącznych tylko razowy makaron, pełnoziarniste cuda....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 spaghetti - błyskwaiczne: czosnek na oliwie plis 2 puszki pomidorów (w kawałkach już) - gotujemy z 10 minut, do tego cukier, bazylia, sól i pieprz. Mega szybko, smacznie i bez większych konserwantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Magda - zacierka... np. zostaje mi ciasta z pierogów to mrożę, potem rozmrażam i do zupy wrzacej takie kawałeczki/kuleczki wrzucam. Albo robię: mąka i jajko, takie geste jak na pierogi. i sruuu do zupy. Najedzą się (choć mój ostatnio nie chce zwykłych mącznych tylko razowy makaron, pełnoziarniste cuda....). :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 coć tak się rozdziawiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Reni, Ty się tak nie dziw, jeszcze będziesz swojemu ręcznie makarony wyrabiać, KA ma taką opcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Własnie, obyś paktu z diabłem nie podpisała za pomoca KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Wiecie co, ja kupuję super makaron, smakuje jak domowy (skład też w pełni domowy), dosyć drogi, ale w Auchan sprzedają za 4 zł z groszami 500 g - Mediterranea, polecam jakbyście gdzieś wypatrzyły, tylko uważajcie, bo potem nie będziecie chciały jeść innego . http://alma24.pl/pr_images/5900889102510.jpg Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.12.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 a on jest z pszenicy/mąki DURUM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 a on jest z pszenicy/mąki DURUM ? Tak Mirela, z mąki durum + jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.12.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Laski a macie jakiś sprawdzony przepis na pasztet domowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.12.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Laski a macie jakiś sprawdzony przepis na pasztet domowy Mój teść robi najlepszy pasztet z królika . Niestety nie pomogę, bo wszystko robi "na oko" i nikt tego przepisu nie zna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Oo mam spory zapas królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.12.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Mirelko potem dam przepis a zrobić można ze wszystkim chociaz u nas najczęściej z rodzynkami albo bez niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.12.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 rozumiem Reni serio rozumiem - tylko powiedź czy byś "bawiła" się w segregowanie jakbyś np za tą samą cenę miała mieszane? Ja rozumiem styl pro-ekologiczny ( chociaż u mnie bardziej to w energii widać niż w śmieciach) ale niestety człowiek jest wygodny. Magda, dla nas segregacja to jest wygoda. Śmieci przestały śmierdzieć, widzę ile czego zużywamy, nie zapycham sobie normalnego kosza (w którym suma sumarum lądują głównie pieluchy) i jeszcze czasem coś wywalę np. słoiczek po jedzeniu malucha i mogę bez obrzydzenia wyjąć go z kosza na szkło i przeczytać to co zamierzałam. My odpady segregowaliśmy jeszcze zanim weszła ustawa, teraz kosztują mniej te segregowane (chociaż wkurza mnie, że przyjeżdżają po nie tylko raz w miesiącu). W miastach, przynajmniej we Wrocławiu to jest dla mnie pomyłka. Stoi kontener na mieszane, obok na segregowane a i tak wszyscy wrzucają do mieszanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.12.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 byłam po buty wróciłam bez - umiecie na codzień chodzić na 10 cm obcasie cienkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.12.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ja na co dzień na płasko kiedyś obcasy ale teraz tak wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.