mirela99 10.12.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Jak jest ciemno to zdjęcia nie zrobię, a wiesz jak było w weekend ? Porwałby mnie Ksawery gdyby wychyliła głowę (chochoła schowałam).Ale mama ma mi kupić czarne bombki jak udekoruję swój wieniec na drzwiach to pstryknę też chochoła. Edytowane 10 Grudnia 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Chyba się szykujesz na huczne przeprosiny ?? Kup sobie może nowy strój do przebrania chyba za bombę bym musiała się przebrać ! :lol2::lol2: w tym tyg przeprosin nie będzie - bo nie wraca jeszcze. oj tak Ksawery był porywający i to bardzo! nie mogłam się oprzeć Dziewczyny od dziś w H&M wyprzedaż jakbyście chciały coś dzieciom za grosze kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.12.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam się z rana Przerabiałyście już temat prezentów? Co kupujecie swoim facetom? Ja chciałam tablet, ale niestety taki porządniejszy to najmarniej 800 - 1000 i na razie muszę odpuścić. Będą oczywiście książki. W ubiegłym roku był zestaw do darta (tak się to pisze?). Niestety nie biega, a buty na piłkę, ochraniacze, koszulkę itd ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.12.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jakie ładne patyczki jak ja uwielbiam Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 jjana - mój mi wczoraj pokazał tą stronę http://rockmetalshop.pl/pol_m_KSIAZKI-I-PLYTY_MUZYKA_Muzyczne-CD-11039.html i powiedział, że mam sobie (tzn jemu) coś wybrać, tylko wczesniej mam sprawdzić na półce czy już takiej nie ma (a na półce może pod pół tysiaca płyt jest ). Jak wkleić linka żeby nie było całego adresu tylko jeden wyraz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mój ma rasasiego (nie dostał go na mikołaja bo mi nic nie kupił ): http://image.ceneo.pl/data/products/17833134/i-rasasi-oudh-al-methali-olejek-zapachowy-15-ml.jpg i do tego jeszcze dokupię torbę na siłkę. http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/50/18/57/3750185745 Może koszulkę... ale to zależy od finansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.12.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hej same ranne ptaszki tu widzę Mirela w oknie odpowiedzi masz taką niebieską ikonkę- kule ziemską (chyba bo ja ślepa jestem) zaznaczasz słowo pod którym ma być link klikasz ikonę i wklejasz adres linku. Ja mojemu muszę kupić słuchawki do komp- to będzie też dla mnie prezent, bo mnie wqrza jak w nocy jakieś głupoty ogląda spać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 do mojego Mikołaj nie przyjdzie bo był niegrzeczny (u nas perfum i kupilam porządną koszulę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Magda ty juz siedzisz na dupencji z kawka a ja muszę wyjść na ten mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hej same ranne ptaszki tu widzę Mirela w oknie odpowiedzi masz taką niebieską ikonkę- kule ziemską (chyba bo ja ślepa jestem) zaznaczasz słowo pod którym ma być link klikasz ikonę i wklejasz adres linku. Dzięki Nesska - mojemu też by się przydało ... hmmm... pomyślę. Tylko nie wiem jakie. Coś wspominał o takich większych, zeby wykorzystać też na jogging, ale ja się na tym nie znam.... Magda ty juz siedzisz na dupencji z kawka a ja muszę wyjść na ten mróz Reni - ja na zimnie na peronie o 6:30 stałam, potem na nogach go pracy W TEN MRÓZ a teraz herbatka w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ale ja o 5.30 już na nogach a o 6:10 w aucie byłam - fakt, ze ciepły bo z garażu. Czyli facetów na wątku nie będzie...okej - my to jednak i za facetów damy radę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Reni no widzisz - Ty to masz życie jak w Madrycie! byczysz się do 8 a my już "gotowe na wszystko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MAgdzia - ja też o 5:30 wstaję Tylko gotowa jestem dopiero o 6:20 (make up plus dziecko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 z dzieckiem mogłabym być gotowa ale na 7.30 - Albik śpi jak niania przychodzi.Make up robię w pracy - w ogóle po tym peelingu mikrofibrą mam buzię jak dziecko- nie chwaląc się idealnie czysta i bez niczego. Niania jest jednak wygodna... jak pójdzie do przedszkola może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Madzia... ale ja prawie niemal 10 lat starsza I nie moge w pociagu ludzi straszyć (choc na twarzy nigdy nic nie miałam.. zawsze miałam gładką, ciekawe jak długo jeszcze??) ale wyjść bez make mi ciezko . Przyzwyczajenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mirela chyba przyzwyczajenie -bo pewnie masz cerę jak nie jedna 25 latka - tym bardziej jak ćwiczysz, coś robisz - wszystko dotlenione. Chociaż w pociągu hmm - pewnie gdybym jeżdziła pociągiem to bym była "gotowa" w samochodzie nikt nic nie widzi - gorzej jak w windzie akurat trafię na prezesa...ale wtedy śpiewka "zaspałam" a on podejrzliwie się śmieje... Niby "naturalność" taka na topie i sexi - ale jak się kobieta "zrobi" to wtedy każdy jest jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ja też o 5.30 chociaz dupcie w domu mam:). Mirela te gałązki kupowałaś czy zbierałaś???Może coś znowu odgapię:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Taaa... chrust na zimę zbierałam i lepsze kąski pomalowałam Kupiłam na giełdzie kwiatowej w Tychach. ale tak serio ... jak z psem chodziłam po "moich" łąkach za domem to pełno takich było... teraz juz będę zerkac na nie innym okiem... pewnie coś mi się uda przynieść do domu MAgda... Ty chciałać Black cashmere ? Laska pisała, ze w Rzymie w jednej perfumerii jest setka za ... 45 euro ... masakra, że ja kogoś nie mam w Rzymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ja też nie wiem, co mojemu kupić . Reni, opowiadaj jak to jest z tym KA ze Stanów - czy potrzebny jest transformator (jakiej wielkości), ile to waży (mniej więcej)? Ile taniej niż w Polsce (bez kosztów przesyłki, sam sprzęt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 u nas ostatnio w lesie wycinka była ,więc może jakiś spacer sobie zrobię. Ja okna myję ale dziś tylko parter:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts