Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak jest ciemno to zdjęcia nie zrobię, a wiesz jak było w weekend ? Porwałby mnie Ksawery gdyby wychyliła głowę (chochoła schowałam).

Ale mama ma mi kupić czarne bombki jak udekoruję swój wieniec na drzwiach to pstryknę też chochoła.

Edytowane przez mirela99

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba się szykujesz na huczne przeprosiny ?? Kup sobie może nowy strój do przebrania :)

chyba za bombę bym musiała się przebrać ! :lol2::lol2::lol2::lol2:

w tym tyg przeprosin nie będzie - bo nie wraca jeszcze.

oj tak Ksawery był porywający i to bardzo! nie mogłam się oprzeć:lol2:

Dziewczyny od dziś w H&M wyprzedaż jakbyście chciały coś dzieciom za grosze kupić.

Witam się z rana :) Przerabiałyście już temat prezentów? Co kupujecie swoim facetom? Ja chciałam tablet, ale niestety taki porządniejszy to najmarniej 800 - 1000 i na razie muszę odpuścić. Będą oczywiście książki. W ubiegłym roku był zestaw do darta (tak się to pisze?). Niestety nie biega, a buty na piłkę, ochraniacze, koszulkę itd ma :)

jjana - mój mi wczoraj pokazał tą stronę http://rockmetalshop.pl/pol_m_KSIAZKI-I-PLYTY_MUZYKA_Muzyczne-CD-11039.html i powiedział, że mam sobie (tzn jemu) coś wybrać, tylko wczesniej mam sprawdzić na półce czy już takiej nie ma (a na półce może pod pół tysiaca płyt jest :().

Jak wkleić linka żeby nie było całego adresu tylko jeden wyraz ??

Mój ma rasasiego (nie dostał go na mikołaja bo mi nic nie kupił :p):

http://image.ceneo.pl/data/products/17833134/i-rasasi-oudh-al-methali-olejek-zapachowy-15-ml.jpg

i do tego jeszcze dokupię torbę na siłkę.

http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/50/18/57/3750185745

Może koszulkę... ale to zależy od finansów.

Hej same ranne ptaszki tu widzę :)

Mirela w oknie odpowiedzi masz taką niebieską ikonkę- kule ziemską (chyba bo ja ślepa jestem) zaznaczasz słowo pod którym ma być link klikasz ikonę i wklejasz adres linku.

Ja mojemu muszę kupić słuchawki do komp- to będzie też dla mnie prezent, bo mnie wqrza jak w nocy jakieś głupoty ogląda spać nie mogę.

Hej same ranne ptaszki tu widzę :)

Mirela w oknie odpowiedzi masz taką niebieską ikonkę- kule ziemską (chyba bo ja ślepa jestem) zaznaczasz słowo pod którym ma być link klikasz ikonę i wklejasz adres linku.

Dzięki :) Nesska - mojemu też by się przydało ... hmmm... pomyślę. Tylko nie wiem jakie. Coś wspominał o takich większych, zeby wykorzystać też na jogging, ale ja się na tym nie znam....

Magda ty juz siedzisz na dupencji z kawka a ja muszę wyjść na ten mróz

Reni - ja na zimnie na peronie o 6:30 stałam, potem na nogach go pracy W TEN MRÓZ a teraz herbatka w pracy :)

z dzieckiem mogłabym być gotowa ale na 7.30 - Albik śpi jak niania przychodzi.

Make up robię w pracy - w ogóle po tym peelingu mikrofibrą mam buzię jak dziecko- nie chwaląc się idealnie czysta i bez niczego.

Niania jest jednak wygodna... jak pójdzie do przedszkola może być różnie

Mirela chyba przyzwyczajenie -bo pewnie masz cerę jak nie jedna 25 latka - tym bardziej jak ćwiczysz, coś robisz - wszystko dotlenione.

Chociaż w pociągu hmm - pewnie gdybym jeżdziła pociągiem to bym była "gotowa" w samochodzie nikt nic nie widzi - gorzej jak w windzie akurat trafię na prezesa...ale wtedy śpiewka "zaspałam" a on podejrzliwie się śmieje... ;)

Niby "naturalność" taka na topie i sexi - ale jak się kobieta "zrobi" to wtedy każdy jest jej

Taaa... chrust na zimę zbierałam i lepsze kąski pomalowałam :p

Kupiłam na giełdzie kwiatowej w Tychach. ale tak serio ... jak z psem chodziłam po "moich" łąkach za domem to pełno takich było... teraz juz będę zerkac na nie innym okiem... pewnie coś mi się uda przynieść do domu :)

MAgda... Ty chciałać Black cashmere ? Laska pisała, ze w Rzymie w jednej perfumerii jest setka za ... 45 euro ... masakra, że ja kogoś nie mam w Rzymie :(