Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MAgda - lubisz takie ksiązki ? JA gdzieś w czeluściach mojej biblioteki mam coś takiego :). I o gejach mam sporo - opowiadań humorystycznych.

Greya se poczytaj - tam też rżnięcie non stop :)

Greya czytałam - w sumie dużo "tego typu" przeczytałam - ogólnie ja chyba dużo czytam bo coś ok 80 tyt rocznie ( za sprawą czytnika)

nie zapomnil o bombkach na sztywnych sutkach co by bardziej świątecznie było:rotfl:

:lol2::lol2::lol2::lol2: najlepiej jakby miały jeszcze ledowe żarówki - byłoby pro ekologicznie ;)

własnie ?.

Mój by chyba wziął rozwód. Albo zostawił gdzies rachunek z klubu nocnego żeby się odgryźć :)

no właśnie na forum się ten temat nie nadaje - bo się "zbierało" zbierało - ale ogólnie "nie czytał w myślach żony" :lol2::lol2::lol2:

więc ja w jego myślach będę na długo;)

Mirela mój obstawiam, że jak po próbach nic nie zdziała to pójdzie do garazu coś robić albo z kolegą na piwo - ale będzie próbował i próbował..... obym tylko bielizny barszczem wigilijnym nie pobrudziła :rotfl:

Takie to pokaż panom na forum!! Popatrzą i stwierdzą że do dupy bo nie jest zasiane z paneli fotowoltaicznych!!!! :lol2::lol2::lol2::lol2:

Tosia myślisz, że by na to patrzyli? wątpię - ciało to ciało.. z nim wygra każda pompa

snieżynki dyndające na sutki

Reni a pożyczysz swoje? ;)

Tosia ale może do pompy cieplnej jakoś podłączą - moze by im zaproponowac ten temat ?

hmm wydaje mi się, że tam 90% jest takich którym pompa czy tam inne spalanie podnieca a nie podłączenie się hahahha.

Oj nie mają humoru Panowie nie mają

Od razu szpice od choinki sobie zamontujcie!!! Będzie dodatkowo ostro!!

:lol2::lol2::lol2::lol2: po nowym roku do pracy trzeba iść

MAgda, to chyba jednak chwyt poniżej pasa (tak serio teraz mówię). Teraz Ty jego ... a za kilka lat zobaczysz - On Ciebie. Nie będzie Ci do śmiechu... Przemyśl to może ?

Mirela - wiem ale nie będzie to tak drastycznie jak wyżej pisałam. Zazwyczaj kończy się dość szybko i nie "męczę go psychicznie".

Sumienie mam:)