Magda_lena85 10.12.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ojej... nie mów, ze się ubierzesz i nie dasz dotknąć ? Mój by takiej kary nie przeżył czytasz w moich myślach :lol2: i jeszcze kupiłam olejek ze złotymi drobinkami co by całkiem "świątecznie" wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MAgda - lubisz takie ksiązki ? JA gdzieś w czeluściach mojej biblioteki mam coś takiego . I o gejach mam sporo - opowiadań humorystycznych. Greya se poczytaj - tam też rżnięcie non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.12.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dobra jesteś,ale Ty szczupła ja taki hipcio nie wyglądałabym atrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 czytasz w moich myślach :lol2: i jeszcze kupiłam olejek ze złotymi drobinkami co by całkiem "świątecznie" wyglądać nie zapomnil o bombkach na sztywnych sutkach co by bardziej świątecznie było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.12.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 U Greja to przesada:).Niewyżyta gospodyni domowa miała wizje orgazmu już po jednym dotknięciu:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.12.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 nie zapomnil o bombkach na sztywnych sutkach co by bardziej świątecznie było:rotfl: :rotfl: co on zbroił ,że taka kara go czeka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jak ja bym w celibacie przez długi okres była.... tez pewnie bym tak mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 :rotfl: co on zbroił ,że taka kara go czeka??? własnie ?. Mój by chyba wziął rozwód. Albo zostawił gdzies rachunek z klubu nocnego żeby się odgryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MAgda - lubisz takie ksiązki ? JA gdzieś w czeluściach mojej biblioteki mam coś takiego . I o gejach mam sporo - opowiadań humorystycznych. Greya se poczytaj - tam też rżnięcie non stop Greya czytałam - w sumie dużo "tego typu" przeczytałam - ogólnie ja chyba dużo czytam bo coś ok 80 tyt rocznie ( za sprawą czytnika) nie zapomnil o bombkach na sztywnych sutkach co by bardziej świątecznie było:rotfl: :lol2::lol2: najlepiej jakby miały jeszcze ledowe żarówki - byłoby pro ekologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.12.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Magda a Ty u tego lakarza byłaś??Wszystko ok?? I czy te tabletki Ci pomogły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 własnie ?. Mój by chyba wziął rozwód. Albo zostawił gdzies rachunek z klubu nocnego żeby się odgryźć no właśnie na forum się ten temat nie nadaje - bo się "zbierało" zbierało - ale ogólnie "nie czytał w myślach żony" :lol2: więc ja w jego myślach będę na długo;) Mirela mój obstawiam, że jak po próbach nic nie zdziała to pójdzie do garazu coś robić albo z kolegą na piwo - ale będzie próbował i próbował..... obym tylko bielizny barszczem wigilijnym nie pobrudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mirka - idę we wtorek - tabl pomogły tzn wywołały co miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 :rotfl::rotfl::rotfl: mogłaś czerwoną kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 snieżynki dyndające na sutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Tosia ale może do pompy cieplnej jakoś podłączą - moze by im zaproponowac ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MAgda, to chyba jednak chwyt poniżej pasa (tak serio teraz mówię). Teraz Ty jego ... a za kilka lat zobaczysz - On Ciebie. Nie będzie Ci do śmiechu... Przemyśl to może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Od razu szpice od choinki sobie zamontujcie!!! Będzie dodatkowo ostro!! Tosia - Ty wariatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 nie moge z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MAgda, to chyba jednak chwyt poniżej pasa (tak serio teraz mówię). Teraz Ty jego ... a za kilka lat zobaczysz - On Ciebie. Nie będzie Ci do śmiechu... Przemyśl to może ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Takie to pokaż panom na forum!! Popatrzą i stwierdzą że do dupy bo nie jest zasiane z paneli fotowoltaicznych!!!! :lol2::lol2: Tosia myślisz, że by na to patrzyli? wątpię - ciało to ciało.. z nim wygra każda pompa snieżynki dyndające na sutki Reni a pożyczysz swoje? Tosia ale może do pompy cieplnej jakoś podłączą - moze by im zaproponowac ten temat ? hmm wydaje mi się, że tam 90% jest takich którym pompa czy tam inne spalanie podnieca a nie podłączenie się hahahha. Oj nie mają humoru Panowie nie mają Od razu szpice od choinki sobie zamontujcie!!! Będzie dodatkowo ostro!! :lol2::lol2: po nowym roku do pracy trzeba iść MAgda, to chyba jednak chwyt poniżej pasa (tak serio teraz mówię). Teraz Ty jego ... a za kilka lat zobaczysz - On Ciebie. Nie będzie Ci do śmiechu... Przemyśl to może ? Mirela - wiem ale nie będzie to tak drastycznie jak wyżej pisałam. Zazwyczaj kończy się dość szybko i nie "męczę go psychicznie". Sumienie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts