mirela99 10.12.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 My do bonów dostalismy kupony na viledę (15 pln) - chyba mezowi kupię mopa z oprzyrzadzowaniem , niech chłop ma jak się z tymi podłogami tak meczy Kupię mu full wypas - niech wie jak bardzo go kocham (i to nie za te podłogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 chyba po fotce MelQueen muszę odreagować... to trochę zajmie czasu;) Mirela którego ten płaski ultra? bo go mam i ok - tylko, że późńiej wkłady drogie ok 40 zł szt...a szybko się brudzą okropnie i po praniu też feee - dokupuję do nich mikrofibrowe jaka niezbędnego ( pasują ale nie da się wyciskać z wiaderka tylko ręcznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ilona a ty się zastanawiasz? Wczoraj się dowiedziałam, że po nowym roku mąż znowu jedzie do Stanów. Na dłuuugo. Żeby mi było lżej, zaczął kusić KA. My i tak chcieliśmy kiedyś kupić, w tej kuchni z trudem znajdziemy miejsce, ale jak jest okazja dostać taniej, to przecież jest zakup na całe życie. Nie wiem, na razie myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 My do bonów dostalismy kupony na viledę (15 pln) - chyba mezowi kupię mopa z oprzyrzadzowaniem , niech chłop ma jak się z tymi podłogami tak meczy Kupię mu full wypas - niech wie jak bardzo go kocham (i to nie za te podłogi) :lol2::lol2: już sie bałam, ze cię braknie:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ciekawe czy zawitaja ja nic nie pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Wczoraj się dowiedziałam, że po nowym roku mąż znowu jedzie do Stanów. Na dłuuugo. Żeby mi było lżej, zaczął kusić KA. My i tak chcieliśmy kiedyś kupić, w tej kuchni z trudem znajdziemy miejsce, ale jak jest okazja dostać taniej, to przecież jest zakup na całe życie. Nie wiem, na razie myślę. pewno, ze bierz, nad czym tu myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MAgda tego:http://image.ceneo.pl/data/products/17118405/i-vileda-mop-obrotowy-easy-wring-ultramat.jpg Bedzie miał jak znalazł - on jest driver a tam taki pedał jest do wyciskania jak w jego ciężarówce, bedzie mu łatwiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 a co się dzieje jak go wypierzesz ? Ja mojego starego piorę ciagle...Na all widziałam po 26 pln (bez przesyłki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 pewno, ze bierz, nad czym tu myśleć Nad tym transformatorem - czy duży. Czy mąż da radę w walizce to przewieźć? Czy jak za kilka lat zmienimy kuchnię to wybrany przez nas KA nadal będzie pasował kolorystycznie. Może lepiej poczekać, tylko nie wiemy, czy mąż jeszcze będzie leciał do Stanów (już miał tam nie pracować, teraz nagle coś wyskoczyło), być może to ostatnia okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ej a powiedzcie mi jeszcze bo byłam dzisiaj w lidlu i dostałam pięć naklejek i tą karteczkę do naklejania, wiec jak wyśle tam mężowatego jeszcze po coś to on od razu dostanie tą książkę paskala i okrasy ? Ilonko i tego się obawiam te pierogi i tarty które uwielbiam przy tym KA to bym śmigała Może zacznę mojemu miauczeć że go chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mirela ja mam ten płaski mop ale wiadro takie co się wkłada i wyciska..nie obrotowe.Wypierzesz jest ok nie niszczy się -ani nic, jest po prostu szary i brzydki.Tylko ten system wyciskania, który ja mam słąbo wyżyma wodę- jak podłogówka działa to ok inaczej długo mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 waży około 17 kg, a biały będzie zawsze pasował, transformator wielkości baterii laptopa, no trochę mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 bastki dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 oo... Pan zawitał - dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 to pewnie o mnie a pierwsze wrażenie może byc mylące... witam wszystkich gospodyni wita:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 czyli mnie zapraszasz na kawę na tarasie i ciastko na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ooooo ooooołłłłłłłłł chciałyście to macie :lol2::lol2: wołajcie wszystkie laski :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 to pewnie o mnie a pierwsze wrażenie może byc mylące... witam wszystkich ja nie mam pojecia o ktorych 2 kolezanka pisala ale witam witam ... gorrraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mirela ja mam ten płaski mop ale wiadro takie co się wkłada i wyciska..nie obrotowe.Wypierzesz jest ok nie niszczy się -ani nic, jest po prostu szary i brzydki. Tylko ten system wyciskania, który ja mam słąbo wyżyma wodę- jak podłogówka działa to ok inaczej długo mokro. a mój jest obrotowy ?? Ufam mojemu, że sobie poradzi w podłogach jest mistrz . JA chyba jeden raz tylko myłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 a my o KA bo o strojach już było;) Przynajmniej się Pan dowie co może kupić żonie - a ona mu będzie wdzięczna co noc:lol2::lol2: Mirela ale jak wykręcić prostokątne "coś" w okrągłym otworze?? ja mam takie wiadro http://www.sklep.vileda.pl/produkt/ultramax_wiadro.php?gclid=CK366u3YpbsCFYZa3godwy8AJw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts