Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba po fotce MelQueen muszę odreagować... to trochę zajmie czasu;)

Mirela którego ten płaski ultra? bo go mam i ok - tylko, że późńiej wkłady drogie ok 40 zł szt...a szybko się brudzą okropnie i po praniu też feee - dokupuję do nich mikrofibrowe jaka niezbędnego ( pasują ale nie da się wyciskać z wiaderka tylko ręcznie)

Ilona a ty się zastanawiasz?

Wczoraj się dowiedziałam, że po nowym roku mąż znowu jedzie do Stanów. Na dłuuugo. Żeby mi było lżej, zaczął kusić KA. My i tak chcieliśmy kiedyś kupić, w tej kuchni z trudem znajdziemy miejsce, ale jak jest okazja dostać taniej, to przecież jest zakup na całe życie. Nie wiem, na razie myślę.

My do bonów dostalismy kupony na viledę (15 pln) - chyba mezowi kupię mopa z oprzyrzadzowaniem , niech chłop ma jak się z tymi podłogami tak meczy :) Kupię mu full wypas - niech wie jak bardzo go kocham :) (i to nie za te podłogi) :)

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

już sie bałam, ze cię braknie:hug::hug::hug:

Wczoraj się dowiedziałam, że po nowym roku mąż znowu jedzie do Stanów. Na dłuuugo. Żeby mi było lżej, zaczął kusić KA. My i tak chcieliśmy kiedyś kupić, w tej kuchni z trudem znajdziemy miejsce, ale jak jest okazja dostać taniej, to przecież jest zakup na całe życie. Nie wiem, na razie myślę.

pewno, ze bierz, nad czym tu myśleć

pewno, ze bierz, nad czym tu myśleć

Nad tym transformatorem - czy duży.

Czy mąż da radę w walizce to przewieźć?

Czy jak za kilka lat zmienimy kuchnię to wybrany przez nas KA nadal będzie pasował kolorystycznie.

Może lepiej poczekać, tylko nie wiemy, czy mąż jeszcze będzie leciał do Stanów (już miał tam nie pracować, teraz nagle coś wyskoczyło), być może to ostatnia okazja.

ej a powiedzcie mi jeszcze bo byłam dzisiaj w lidlu i dostałam pięć naklejek i tą karteczkę do naklejania, wiec jak wyśle tam mężowatego jeszcze po coś ;) to on od razu dostanie tą książkę paskala i okrasy ?

Ilonko i tego się obawiam te pierogi i tarty które uwielbiam :rolleyes: przy tym KA to bym śmigała :lol2:

Może zacznę mojemu miauczeć że go chcę:rolleyes:;)

Mirela ja mam ten płaski mop ale wiadro takie co się wkłada i wyciska..nie obrotowe.Wypierzesz jest ok nie niszczy się -ani nic, jest po prostu szary i brzydki.

Tylko ten system wyciskania, który ja mam słąbo wyżyma wodę- jak podłogówka działa to ok inaczej długo mokro.

a mój jest obrotowy ??

Ufam mojemu, że sobie poradzi :) w podłogach jest mistrz :).

JA chyba jeden raz tylko myłam :eek:

a my o KA bo o strojach już było;)

Przynajmniej się Pan dowie co może kupić żonie - a ona mu będzie wdzięczna co noc:lol2::lol2::lol2::lol2:

Mirela ale jak wykręcić prostokątne "coś" w okrągłym otworze?? ja mam takie wiadro

http://www.sklep.vileda.pl/produkt/ultramax_wiadro.php?gclid=CK366u3YpbsCFYZa3godwy8AJw