reni1980 10.12.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 nawet nie wchodze na to zalando...qrka oszczędzać mam! Reni Ty też podobno;) ja zawsze, teraz na prezentach sie skupiam, dla śniezynka już kupiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 No ja mam to samo pytanie co Melisa - co zrobić, żeby facet nawet nie pomyślał o zdradzie - fajna atmosfera w domu i wszystko pod dupcią czy jednak bardziej egoistycznie - w sensie niegrzeczne dziewczynki was kręcą i nigdy takiej sukowatej nie opuścicie? Ale Adrian się spłoszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja nie jestem pitu-pitu JA tylko w mordę walę a rozumiem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 trzeba w łóżku być sukowatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ilona fajny ten chropowaty ale usuń z niego zaschnięte ciasto? lepiej gładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 y jednak bardziej egoistycznie - w sensie niegrzeczne dziewczynki was kręcą i nigdy takiej sukowatej nie opuścicie? . obstawiam, że te drugie. Reni ja w końcu nie umyłam po ciemku... w sobotę ubiorę seksi strój i będę działała w tym temacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 trzeba w łóżku być sukowatą ooooo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MelQueen ale Ty mi do sukowatej nie pasujesz - serio. Taka jakaś niepyskata aura wokół CIebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 obstawiam, że te drugie. Reni ja w końcu nie umyłam po ciemku... w sobotę ubiorę seksi strój i będę działała w tym temacie;) trochę się przeziębisz przy otwartym oknie:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 trzeba w łóżku być sukowatą A poza łóżkiem? Wiecie, jak babka jest egoistką, to facet się z nią liczy - zawsze. Jednak związek to próba sił. Jakby nie patrzeć, zawsze jedna strona jest górą i to ona rozdaje karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ale motywacja będzie hahaha bo w dresie to tak nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 A poza łóżkiem? Wiecie, jak babka jest egoistką, to facet się z nią liczy - zawsze. Jednak związek to próba sił. Jakby nie patrzeć, zawsze jedna strona jest górą i to ona rozdaje karty. hmmm jak kobiecie pasuje takie coś to co w tym złego? poza tym, że tak na prawdę ma w domu duże dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Oj baby baby co Wy się tak tymi chopami przejmujecie:o:o:o:o :bye:heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Reni, no właśnie, na zdjęciu nie widać, ale jest mocno chropowaty . A mąka? Zawsze się przecież posypie . Z tego powodu nigdy, przenigdy nie wzięłabym chromowanego (weź to jeszcze pucuj jak lustro ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 A poza łóżkiem? Wiecie, jak babka jest egoistką, to facet się z nią liczy - zawsze. Jednak związek to próba sił. Jakby nie patrzeć, zawsze jedna strona jest górą i to ona rozdaje karty. :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 hmmm jak kobiecie pasuje takie coś to co w tym złego? poza tym, że tak na prawdę ma w domu duże dziecko Magda, nie chodzi mi o trzymanie pod pantoflem. Tylko że baba umie się postawić, nie będzie zawsze tak jak mężczyźnie wygodnie, jej zdanie też się będzie liczyć - znam związki, że się nie liczy. Ona by chciała na wakacje, ale nigdy nie pojadą, bo facetowi się nie chce. Ona by chciała odpocząć, ale nie odpocznie, bo odpoczynek należy się facetowi po pracy. Potem on przy niej jest, bo gdzie miałby lepiej? Tej kobiety jakby nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ilona wiem o jakim typie kobiety piszesz - ale osobiście nie znam żadnej takiej. Wydaje mi się, ze taka kobieta ma sama ze sobą problem a on to tylko "przykrywka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.12.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja mam przyjaciółkę (dla mnie jest super fajna) która ma super fochy - codziennie!!! , jest straszną su...ką dla swojego męża i w sumie dla dzieci też nie najlepsza mamą (chociaż nie chcę jej oceniać) ale za to jest wulkanem se..ksu . W każdym miejscu i o każdej porze. Mój mąż jej za bardzo nie trawi i mówi że nigdy by nie chciał takiej żony albo by ja lał przy każdej jej głupiej docince. A jej mąż - świata poza nią nie widzi. Dziwne to bardzo bo w domu nie ugotowane, wiecznie jedzą na mieście albo zamawiają catering w niedzielę na cały tydzień, nie posprzątane - sam pierze itp itd i to on dba o córeczki tzn robi im np francuzy , sprawdza lekcje czy wozi na zajęcia po szkole np tańce . Och facetowi nigdy nie dogodzisz, w sumie każdy jest inny i czegoś innego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 a ja znam takie... zona znajomego P. Masakra... Jak go "zwija" z imprezy drinkowej ... to czeka na niego w samochodzie... ostatnio czekała 2,5 godziny z małym dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Magda, nie chodzi mi o trzymanie pod pantoflem. Tylko że baba umie się postawić, nie będzie zawsze tak jak mężczyźnie wygodnie, jej zdanie też się będzie liczyć - znam związki, że się nie liczy. Ona by chciała na wakacje, ale nigdy nie pojadą, bo facetowi się nie chce. Ona by chciała odpocząć, ale nie odpocznie, bo odpoczynek należy się facetowi po pracy. Potem on przy niej jest, bo gdzie miałby lepiej? Tej kobiety jakby nie było... dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts