Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja mam przyjaciółkę (dla mnie jest super fajna) która ma super fochy - codziennie!!! , jest straszną su...ką ;) dla swojego męża i w sumie dla dzieci też nie najlepsza mamą (chociaż nie chcę jej oceniać) ale za to jest wulkanem se..ksu ;). W każdym miejscu i o każdej porze. Mój mąż jej za bardzo nie trawi i mówi że nigdy by nie chciał takiej żony albo by ja lał ;) przy każdej jej głupiej docince. A jej mąż - świata poza nią nie widzi. Dziwne to bardzo bo w domu nie ugotowane, wiecznie jedzą na mieście albo zamawiają catering w niedzielę na cały tydzień, nie posprzątane - sam pierze itp itd i to on dba o córeczki tzn robi im np francuzy :jawdrop:, sprawdza lekcje czy wozi na zajęcia po szkole np tańce .

Och facetowi nigdy nie dogodzisz, w sumie każdy jest inny i czegoś innego chce

ja bym tak chciała, nic kurwa nie robisz a po dupie cię całuje:cool::cool::cool:

O, no właśnie Bastki - faceci szaleją za takimi :yes:. Mam wrażenie, że z takimi zdradzają, a jak już się zwiążą, to noszą na rekach i wszystko dla nich zrobią.

Magda, to takie kobiety-bluszcze - bez facetów ich nie ma, nie istnieją, nie wyjdą na piwo z koleżanką, bo z Misiem mają się rozstać :eek:? Oczywiście Miś nie ma takiego problemu i z kumplami od czasu do czasy wyskoczy :yes:.

Jessu dziewczyny moim zdaniem co byście nie robiły- czy suka czy przykładna żona (oczywiście bez przesady) jak się będzie miał puścić to i tak się puści- złapie go jakaś w swe sidła i po chłopie :p Trzeba mu po prostu od czasu do czasu powtarzać ( tak jak ja mojemu)- jak się puścisz to Cie zniszczę :lol2:

MelQueen ale Ty mi do sukowatej nie pasujesz - serio.

Taka jakaś niepyskata aura wokół CIebie! ;)

to ty mnie jeszcze slabo znasz :D

moj cierpi od mikolajek!!!

nie otrzymalam prezentu wiec paradowalam i sie wypinalam, krecilam... i tyle :p :D

kazal mi cos sobie kupic...a ja na upor ze nie :p

Jessu dziewczyny moim zdaniem co byście nie robiły- czy suka czy przykładna żona (oczywiście bez przesady) jak się będzie miał puścić to i tak się puści- złapie go jakaś w swe sidła i po chłopie :p Trzeba mu po prostu od czasu do czasu powtarzać ( tak jak ja mojemu)- jak się puścisz to Cie zniszczę :lol2:

Też powtarzam :yes:.

Tzn., że nie będzie ten-tego, od razu się rozstajemy, zdrady nie toleruję i zabieram dziecko, o! A podział majątku wiadomo - mam brata prawnika, zrobi tak, żeby było dobrze (dla mnie ;)) :rotfl:.