mirela99 10.12.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 BAstki - to ten facet ma problemy... pewnie "z domu" tak nauczony - jedną sukę zamienił na inna (przepraszam wszystkie mamusie:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.12.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Laski ja nie mogę byłam tylko po dzieciaków i zrobiłam obiad a wy tu już jednego samca ściągłyście to chyba zasługa zdjęcia Mmemelisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja mam przyjaciółkę (dla mnie jest super fajna) która ma super fochy - codziennie!!! , jest straszną su...ką dla swojego męża i w sumie dla dzieci też nie najlepsza mamą (chociaż nie chcę jej oceniać) ale za to jest wulkanem se..ksu . W każdym miejscu i o każdej porze. Mój mąż jej za bardzo nie trawi i mówi że nigdy by nie chciał takiej żony albo by ja lał przy każdej jej głupiej docince. A jej mąż - świata poza nią nie widzi. Dziwne to bardzo bo w domu nie ugotowane, wiecznie jedzą na mieście albo zamawiają catering w niedzielę na cały tydzień, nie posprzątane - sam pierze itp itd i to on dba o córeczki tzn robi im np francuzy , sprawdza lekcje czy wozi na zajęcia po szkole np tańce . Och facetowi nigdy nie dogodzisz, w sumie każdy jest inny i czegoś innego chce ja bym tak chciała, nic kurwa nie robisz a po dupie cię całuje:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 O, no właśnie Bastki - faceci szaleją za takimi . Mam wrażenie, że z takimi zdradzają, a jak już się zwiążą, to noszą na rekach i wszystko dla nich zrobią. Magda, to takie kobiety-bluszcze - bez facetów ich nie ma, nie istnieją, nie wyjdą na piwo z koleżanką, bo z Misiem mają się rozstać ? Oczywiście Miś nie ma takiego problemu i z kumplami od czasu do czasy wyskoczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 jedną sukę zamienił na inna (przepraszam wszystkie mamusie) :d:d:d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.12.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jessu dziewczyny moim zdaniem co byście nie robiły- czy suka czy przykładna żona (oczywiście bez przesady) jak się będzie miał puścić to i tak się puści- złapie go jakaś w swe sidła i po chłopie Trzeba mu po prostu od czasu do czasu powtarzać ( tak jak ja mojemu)- jak się puścisz to Cie zniszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ani w tą za bardzo - ani w tą. Chociaż dzisiejsze młode kobiety są bardziej uświadomione i mają większą samoocenę. No bo czy nasze matki przebierały się w strój Mikołajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 nie wyjdą na piwo z koleżanką, bo z Misiem mają się rozstać myślę , że bardziej nie mogą niż nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja bym tak chciała, nic kurwa nie robisz a po dupie cię całuje:cool::cool: Reni - to marsz po strój i próbuj - może takiego masz w domu . NAd tym wulkanem popracujesz - Meliska Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 , bo z Misiem mają się rozstać ? Oczywiście Miś nie ma takiego problemu i z kumplami od czasu do czasy wyskoczy . Misiowi bym wpierdzieliła, że sobie żony nie wychował - a ją logowała na nasz wątek i dziennie 100 postów musi naklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 MelQueen ale Ty mi do sukowatej nie pasujesz - serio. Taka jakaś niepyskata aura wokół CIebie! to ty mnie jeszcze slabo znasz moj cierpi od mikolajek!!! nie otrzymalam prezentu wiec paradowalam i sie wypinalam, krecilam... i tyle kazal mi cos sobie kupic...a ja na upor ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mi mój powtzra, ze drugiej takiej na świecie nie znajdzie a od nowa wychowywac mu się nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 to ty mnie jeszcze slabo znasz moj cierpi od mikolajek!!! nie otrzymalam prezentu wiec paradowalam i sie wypinalam, krecilam... i tyle kazal mi cos sobie kupic...a ja na upor ze nie meli czyli pod choinkę dostaniesz KA:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.12.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 to ty mnie jeszcze slabo znasz moj cierpi od mikolajek!!! nie otrzymalam prezentu wiec paradowalam i sie wypinalam, krecilam... i tyle kazal mi cos sobie kupic...a ja na upor ze nie No co ty :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jak nie znacie takich?? A żony naszych kolegów z PC?? Siedz cicho bo się nie znasz!! :lol2::lol2::lol2: Mmelisa - mój też czeka na taką karę hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Reni - to marsz po strój i próbuj - może takiego masz w domu . NAd tym wulkanem popracujesz - Meliska Ci pomoże ze kto? ze niby ja:jawdrop: ale Renia starsza ode mnie.. to ona mnie powinna poduczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jessu dziewczyny moim zdaniem co byście nie robiły- czy suka czy przykładna żona (oczywiście bez przesady) jak się będzie miał puścić to i tak się puści- złapie go jakaś w swe sidła i po chłopie Trzeba mu po prostu od czasu do czasu powtarzać ( tak jak ja mojemu)- jak się puścisz to Cie zniszczę Też powtarzam . Tzn., że nie będzie ten-tego, od razu się rozstajemy, zdrady nie toleruję i zabieram dziecko, o! A podział majątku wiadomo - mam brata prawnika, zrobi tak, żeby było dobrze (dla mnie ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.12.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 :lol2::lol2::lol2: Mmelisa - mój też czeka na taką karę hahaha Oj wy zołzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja mam rozdzielność:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 meli czyli pod choinkę dostaniesz KA:yes::yes: a cholera wie! temat przepadl gdzies za gorami...albo wpadl do fjordow ja raczej nic..albo jak zawsze... zonko to sobie cos kupisz co nie? a ja tradycyjnie nic sobie nie kupuje dlatego taka franca teraz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts