Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

majamaki, przy okazji świąt wielkanocnych robiłam zdjęcia mocowania firan, takze są zdjęcia w mojej galerii, jakoś około kwietnia

mugatka, kanapa z ikei, witam w mojej galerii, jak widzisz u mnie inne klimaty niz u ciebie ale styl i piękno umiem docenić w każdym wnętrzu , zresztą podobnie jak ty, witam raz jeszcze i pozdrawiam gorąco a i trzymam kciuki za dobre i jak najszybsze zakupy do domku

witajcie dziewczyny i dzieki za miłe opinie

kakusek nie wiem dokładnie co to, wiem że jakaś odmiana jodły, jakby któraś dokładnie wiedziała to powiedzcie mi, wtedy poczytam o niej

a na tarasie przesiaduj ile chcesz

http://img21.imageshack.us/img21/244/p1040349r.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/4756/p1040350y.jpg

markoto kupowałam w szkółce a namiary mam z giełdy kwiatowej, więc pewno i tam by było można sobie zamowić, tez bardzo mi się podoba jak ją zobaczyłam to wiedziałam ze ją chcę, mimo ceny

rere ty na moim tarasie masz najwygodniejsze miejsce, bezwietrzne, zacienione ale ciepłe, na metce była tylko cena, niestety

Reni a ja mam pytanie z innej beczki, po której stronie masz jadalnię wg stron światła? i po której salon? Jestem na etapie wyboru projektu i wybralam najnowszy projekt ktory wyszedł z archonu Dom w Moliniach i chcialam zrobić salon po stronie zachodniej tylko czy nie bedzie za goraco?Bo też we tym projekcie jest dużo okien:) Natomiast jadalnię będę mieć z południowej strony z pięknym dużym oknem, tylko boję się jego mycia;/ W projekcie jest także antresola z widokiem na jadalnię, ale można zrobić strop i mam także dylemat bo zawsze marzyłam o nawet małej otwartej przestrzeni,ale slyszalam ze jest wiecej wad niz zalet. Może prześlę rzuty i wizualizacje to może doradzicie mi szczerze co sądzicie o tym projekcie i jakie byście zmiany wprowadziły:) Dla mnie projekt jest Mega:) Prosze o szczere opinie:) Aneta

projekty_domow_MOLINIE_parter__706.jpg290.jpgprojekty_domow_MOLINIE_poddasze__707.jpg289.jpg

witaj aneta noo fajny projekt, podobny do mojego ale metraz duzo wiekszy, duzo pokoi, ja tyle bym nie wykorzystała, ma jednak dużą wadę która go dla mnie dyskwalifikuje, wyjscie na taras tylko z jadalni i dosyć niewygodne bo trzba minąć cały stół i krzesła, dla mnie mega niewygodne, poza tym jest ładny, ja mam rano słońce w kuchni a jadalnię od zachodu wiec pieknie świeci mi wieczorem słońce na tarasie ale nigdy nie mam słońca w salonie, dla mnie tak jest idealnie

Reni a powiedz mi co myślisz o antreoli? warto ją robić? czy sobie tylko problemu narobię? Wizualnie pięknie ,ale jak to jest z użytkowaniem, fajnie ze ta pustka jest nad jadalnią a nie nad salonem:) Do salonu jest schodek niżej, czy to nie bedzie utrudniac? I zasatanwiam się nad kuchnią czy bardziej ja zrobic otwarta na salon czy tak zostawic? Poza tym wszytsko mi się podoba i nic bym nie zmieniała, super ze jest pralnia z suszarnią na półpiętrze, blisko i z poddasza i z parteru:) Pokoi jest dużo i wystarczająco :) Napewno z pokoju 4 i 5 zrobię wyjscie na jeden wspólny balkon:)