mugatka 13.06.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Reni, przejrzałam Twój cały temat, szczęka mi opadła a oczy aż bolą od gapienia się w monitor. Piękne wnętrza taras... pokoje dzieci CUDO.... kanapa w salonie to KRAMFORS z IKEA ? Pozdrawiam i podziwiam za wytrwałość, gust i konsekwencie SZACUNECZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 majamaki, przy okazji świąt wielkanocnych robiłam zdjęcia mocowania firan, takze są zdjęcia w mojej galerii, jakoś około kwietnia mugatka, kanapa z ikei, witam w mojej galerii, jak widzisz u mnie inne klimaty niz u ciebie ale styl i piękno umiem docenić w każdym wnętrzu , zresztą podobnie jak ty, witam raz jeszcze i pozdrawiam gorąco a i trzymam kciuki za dobre i jak najszybsze zakupy do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Reni....PIĘKNIE!!!!, super, że odsłoniłaś okna...piękny widok masz teraz...na taras przecudny i zieleń:) Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.06.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Reni kolejny raz zawału dostałam:P co tu dużo mówić .................. jest zajefajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.06.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Piękny taras:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.06.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Renia na jakie drzewko sie zdecydowalas ?(to rosnace na tarasie ) Nie mam jeszcze swojego tarasu wiec bezczelnie przesiaduje na Twoim -wybacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 witajcie dziewczyny i dzieki za miłe opinie kakusek nie wiem dokładnie co to, wiem że jakaś odmiana jodły, jakby któraś dokładnie wiedziała to powiedzcie mi, wtedy poczytam o niej a na tarasie przesiaduj ile chcesz http://img21.imageshack.us/img21/244/p1040349r.jpg http://img24.imageshack.us/img24/4756/p1040350y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 ale jaka duza kulka, piekna, gdzie kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.06.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Reni, masz tłoczno na tym tarasie. Ja też codziennie na nim zasiadam . A drzewko śliczne. Nie było na nim metki z nazwą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 markoto kupowałam w szkółce a namiary mam z giełdy kwiatowej, więc pewno i tam by było można sobie zamowić, tez bardzo mi się podoba jak ją zobaczyłam to wiedziałam ze ją chcę, mimo ceny rere ty na moim tarasie masz najwygodniejsze miejsce, bezwietrzne, zacienione ale ciepłe, na metce była tylko cena, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 a w ktorej szkolce ??? o ile to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.06.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 masz najwygodniejsze miejsce, bezwietrzne, zacienione ale ciepłe O kochana, to kiedy mogę się na kawkę wprosić http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Reni piękny taras, ale drzewko to już w ogóle nie do opisania pozdrawiam, J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.06.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 reni odsłonięte okna na taras robią wrażenie - PIĘKNIE!!!drzewko na tarasie jest w doniczce ukryte pod deskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 a w ktorej szkolce ??? o ile to nie tajemnica znajdę wizytowkę i wyśle ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 rere kiedy chcesz oldzia drzewko na tarasie jest w doniczce ukryte pod deskami? dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 14.06.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Reni a ja mam pytanie z innej beczki, po której stronie masz jadalnię wg stron światła? i po której salon? Jestem na etapie wyboru projektu i wybralam najnowszy projekt ktory wyszedł z archonu Dom w Moliniach i chcialam zrobić salon po stronie zachodniej tylko czy nie bedzie za goraco?Bo też we tym projekcie jest dużo okien:) Natomiast jadalnię będę mieć z południowej strony z pięknym dużym oknem, tylko boję się jego mycia;/ W projekcie jest także antresola z widokiem na jadalnię, ale można zrobić strop i mam także dylemat bo zawsze marzyłam o nawet małej otwartej przestrzeni,ale slyszalam ze jest wiecej wad niz zalet. Może prześlę rzuty i wizualizacje to może doradzicie mi szczerze co sądzicie o tym projekcie i jakie byście zmiany wprowadziły:) Dla mnie projekt jest Mega:) Prosze o szczere opinie:) Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 witaj aneta noo fajny projekt, podobny do mojego ale metraz duzo wiekszy, duzo pokoi, ja tyle bym nie wykorzystała, ma jednak dużą wadę która go dla mnie dyskwalifikuje, wyjscie na taras tylko z jadalni i dosyć niewygodne bo trzba minąć cały stół i krzesła, dla mnie mega niewygodne, poza tym jest ładny, ja mam rano słońce w kuchni a jadalnię od zachodu wiec pieknie świeci mi wieczorem słońce na tarasie ale nigdy nie mam słońca w salonie, dla mnie tak jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 o kurcze teraz dopiero zauważyłam dwa wyjścia na taras, tak wiec w zasadzie tylko jedno będzie uzywane czyli to z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 14.06.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Reni a powiedz mi co myślisz o antreoli? warto ją robić? czy sobie tylko problemu narobię? Wizualnie pięknie ,ale jak to jest z użytkowaniem, fajnie ze ta pustka jest nad jadalnią a nie nad salonem:) Do salonu jest schodek niżej, czy to nie bedzie utrudniac? I zasatanwiam się nad kuchnią czy bardziej ja zrobic otwarta na salon czy tak zostawic? Poza tym wszytsko mi się podoba i nic bym nie zmieniała, super ze jest pralnia z suszarnią na półpiętrze, blisko i z poddasza i z parteru:) Pokoi jest dużo i wystarczająco Napewno z pokoju 4 i 5 zrobię wyjscie na jeden wspólny balkon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts