Mmelisa 10.12.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 nie ma się co śmiać....zawsze gotuję osobno - szkoła żony a żeby nie wchłaniał zupy, to trzeba do miseczki przełożyć, przykryć i do lodówki. Na drugi dzień prawie jak świeży i tak napisalam ale chaotycznie..bo ja taka jakas dzisiaj rozkojarzona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam Panie , niechcący wpadłem na ten wątek czytając wybiórczo, i doszedłem do wniosku że mogę służyć męskim punktem widzenia w sprawach damsko-męskich. Pompy ciepła interesują mnie w wydaniu kobiecym :jawdrop: hahah Hej:) no bo wiesz - nam pompy ciepła nie potrzebne - same grzejemy:lol2::lol2: Co do makaronu no to wiedziałam...ale miałam nadzieję, ze nie zrobi mi się "ciapraka" z zupy hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 10.12.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Chetnie bym się ogrzał z szklaneczka grzańca w ręce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 w lidlu Tosia kupisz- był w połowie listopada i leży do dziś ( wanilia i cynamon też) Yaro to do żony uderzaj jak Ci zimno - my tak zawsze robimy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Magda ty juz tak nie mydl oczu, ze Ty grzejesz chociaz teraz z toba to nie wiadomo, skoro pisalas o myciu okien w bikini...w dodatku jak twoj w tymczasie w domu bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dziewczyny fajna bluzka do czarnych gaci http://www.sheinside.com/White-Long-Sleeve-Swallow-Print-Loose-Sweatshirt-p-143445-cat-1773.html tylko, ze ze stanów trzeba zamawiać - może jakbyście były chętne to gruppen zamówienie zrobimy? Mmelcia no właśnie ja to się grzać muszę sama - albo pod piecem leżeć.. mi nie tak dobrze jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witaj yaro. Yaro sie yaro a Wy dziewczyny cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 oby się nie zayarał za szybko - bo ugasić będzie ciężko :lol2::lol2: Yaro no to jak MelSexQueen wywołała temat jarania - to może napiszesz co u kobiet Ci się podoba ( ofc poza inteligencją - przecież to oczywiste). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mmelcia no właśnie ja to się grzać muszę sama - albo pod piecem leżeć.. mi nie tak dobrze jak Tobie ja na sama mysl, ze to juz ta godzina,to juz plone! kurde nie ma mocnych...koniec karryyyy...diablica wkracza do akcji od dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 no tak dziewczyny śpią pewnie to męczysz męża - mój jeszcze nie śpi...właśnie świeci mi latarką po włosach:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 oby się nie zayarał za szybko - bo ugasić będzie ciężko :lol2::lol2: Yaro no to jak MelSexQueen wywołała temat jarania - to może napiszesz co u kobiet Ci się podoba ( ofc poza inteligencją - przecież to oczywiste). no i ze pompa to tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 anooo spia...spia.. jedna od pol godz a druga poltora a moze twoj ci sygnaly s o s wysyla a ty o tym nawet nie wiesz... to mow jest swiatelko, nie ma swiatelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 widzisz adiqq...jak tak to meliska dzialaj...moze przyciagniesz do nas mezczyzn... a jak juz sa to siedza w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 taa poszły a nas dwie młode niewinne zostawiły :lol2::lol2: Adiq Ty jakiś podejrzliwie zbyt idealny się wydajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nie czepiaj sie szczegolow Magda... pytamy o fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 no ale co mam od razu z grubej rury? to może inaczej - Panowie czy chcielibyście, żeby Wasze kobiety od czasu do czasu paradowały po domu w skąpych wdziankach typu mikołajka MelQueen albo Śnieżynka Reni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 co kupic mezowi pod choinke,,jezeli zegarkow i wszelakiej bizuterii nie lubi, perfumy ma, paski skorzane tez... w gajerku nie chodzi... bielizny wiecej niz ja..no chyba ze dolicze moja wystepowa to remis tel nowego nie chce, ksiazek nie czyta ... dzizesss ale tego jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 no chyba ze dolicze moja wystepowa to remis kup mu lalę - w końcu będziesz miała konkurencję ! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja osobiście lubię tyle że to ma tez i minusy.... jak to minusy:eek: no kurka nie strasz mnie tutaj minusami...ze co, ze znudzi sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 kup mu lalę - w końcu będziesz miała konkurencję ! :lol2::lol2: nie lubie konkurencji.. jak chcesz to kupie tobie i wysle poleconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts