Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hello!!!

Tak już dawno się nie uśmiałam ,aż mnie m z młodą pytali co mi tak wesoło:D:D:D:D:D:D.:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Dzisiaj zmykam na zakupy,nie na Kat a do nas ,zapewne będą pustki w sklepach jak zawsze:(:(:(.

Miłego dnia:):)

Panów też witam:) :welcome::welcome:

hmm nie premia to co miesiąc ( już mnie nie zaskakuje), bony wczoraj odebrałam ( i Was nie spytałam do jakiego sklepu...przecież to powinno być 3 dni omawiane:eek:;)) ale jakoś tak hmm odmłodniałam :lol2::lol2::lol2: cera promienna, w oku błysk :rotfl: hahahah ( dobrze, że to nie ciążą) ;)

pewnie też macie "takie dni" ???

Mirelka właśnie mieszałam przyprawę do piernika :) tylko anyżu nie dałam bo nie udało mi się kupić, chyba, że jeszcze gdzieś namierzę.

Jezu jak to pachnie!!! Jak się sztachnęłam to aż w zatokach poczułam :lol2::lol2: Teraz to się nie mogę doczekać pieczenia

No, a jak upieczesz pierniczki to cały dom przez conajmniej tydzień będzie cudnie pachniał. Ja dodaję więcej pieprzu do przyprawy.. lubię ostro :)

co kupic mezowi pod choinke,,jezeli zegarkow i wszelakiej bizuterii nie lubi, perfumy ma, paski skorzane tez... w gajerku nie chodzi... bielizny wiecej niz ja..no chyba ze dolicze moja wystepowa to remis :rolleyes:

tel nowego nie chce, ksiazek nie czyta ...

dzizesss ale tego jest...

Mmelisa - perfum nigdy za dużo :).

Mój jednak wczoraj dostał spóźniony mikołajkowy perfumowy prezent. Teraz zagaduje że musi na shopping iść i nie może dac plamy pod choinką. Torba będzie na urodziny (w lutym).

Dzień dobry :).