mirela99 11.12.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 adiqq - jestem specjalnym przypadkiem w tym temacie, wiem . Magda ... kupiłam 7 ml Montale Full Incense. Pachnie ... jak w kosciele - cudne kadzidło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 iw sumie to od poczatku się je jakoś źle zamykało. Polukam . trzeba było się nie opierać o drzwi i "stukać" gdzie zamówiłaś kościelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Adiqq czym Ty się zajmujesz do przysłowiowej 15 ? ( że masz czas na klikanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ja w sypialni zawsze miałam duużą wilgotność. Mam podłogówkę ale my lubimy jak jest chłodno więc jej nie włączami. Zimą mam temperaturę około 12-15 stopni. MAgda w perfumerii oryginały.pl - oni sa z mojej wsi . Dostałąm od PAni osobistego maila i jak coś zapragnę - mam dać znać. Zamówiłam 3 tygodnie temu Rasasi wczoraj dopiero go odebrałam (kasa) i pani powiedziałą, ze jak lwica musiała o niego walczyć - miałą na niego klientów. Rasasi to olejek z Dubaju - 100% ekstrakt perfum. Jest cudowny, ale mało perfumerii handluje orientalnymi markami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dzien dobry z rana ojjj kawunia.dziekuje w imieniu wlasnym...a masz adiqq za to przytulasa http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif mirela niestety perfumy dla mojego to prezent nie trafiony...co innego dla mnie gdyby to mialo byc nawet 3ml by mnie ucieszylo ja juz jedna mloda odstawilam do przedszkola i za chwlunie ide z druga do szkoly co do sypialnianej wilgoci... tylko jedno mi sie na moj niewyparzony jezyk nasuwa, ale przemilcze ten temat http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a skąd 7 ml? widzę tylko całą butlę. Może jak zrobię opcję "zadaj pytanie" to mi odpiszą typowo oleistych czy tam marokańskich nie mogę - tzn lubię na kimś ale do mnie nie pasuję. Mam wrażenie, że one do ciemnowłosych, gorących a nie do jasnej blondynki. Takie groteskowe mam skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 oleiste różnią się wyłacznie nośnikiem (olej a nie alkohol) i zapach nie ma nic do rzeczy. Kojarzysz pewnie olejki z wakacyjnych wojazy . Nie ma opcji próbka ? Mieli zawsze .....zapytaj NA pewno Ci zrobią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mmalisa - mnie zapachy tak kręcą... że mąż cieszy się z nich bardziej niż ja (nie mogę się wtedy w nocy oprzeć jak czuję ten zapach). Więc to jak z bielizną erotyczną ... niby Ty w niej chodzisz ale sprawiasz przyjemność facetowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 pewnie tak - tzn tak mi się te marokańskie klimaty kojarzą.Zapytałam - i wezmę jeszcze ten "kawowy" na zimę może będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 weź teź oudowy --- cudne są. http://www.oryginaly.com/montale-paris/493-dark-aoud.html - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 mąż też lubi? zamówię dwa różne na próbę te po 7 ml moja "pani" z którą czasem siedzę męczy mnie kolorową escadą.. lizakowo,cytrynowo-cukierkową... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mój ? Uwielbia wszelkie oudy . To takie niesztampowy zapach... zwraca uwagę każdej kobiety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 nie miałam - to tym bardziej spróbuję.Swojego czasu miałam tak, że obojętnie co armaniego było i jest ok - jakąś ma nutę taką w sobie, że każdy m pasuje na codzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Bo te "drogeryjne" są wszystkie... jednakowe niemal. Mają jedną przewodnią nute i tego się trzymają. Tym się własnie różnią od niszy - tworca zapachu musi sie trzymać "sztywnych" ram, takie ma odgórny nakaz z domu mody.Niszowe - to są "eksperymenty" tych samych twórców tylko poza wszelkimi ramami - robią co chcą, jak im nos podpowiada. Dlatego zapachy sa czesto szokujące - nie podobne do drogeryjnych, częściel używanych. Osoba doświadczona powącha zapach i od razu wie, czy to nisza czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 jak sie kiedys przeprowadze do PL to bede sobie tez zamawiala..na razie taka opcja u mnie odpada buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.12.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Hejka:bye: Madzia napisz mi jakie masz drzwi,bo mi umkneło:) z tego co pamiętam masz z marketu?i jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mmelisa - a u Was jakie sa ceny perfumów ? Np. mozesz kupić Donnę Karan Black cashmere ?? Poszukasz na waszym necie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Hejka:bye: Madzia napisz mi jakie masz drzwi,bo mi umkneło:) z tego co pamiętam masz z marketu?i jesteś zadowolona? Londonka zewnętrze dębowe robił stolarz na wzór CA (?)L a w środku pol-skone fiordy ( kupowałam w Chorzowie - bo Reni nie znałam:p). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 właśnie dlatego nie lubię drogeryjnych Adiqq a jakie wobec tego lubisz ? Nie mów żeś "niszowiec" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 londonka - ja mam też Pol-skone Simple. Razem z montażem i futryną płaciłam niecałe 600 pln. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts