Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja w sypialni zawsze miałam duużą wilgotność. Mam podłogówkę :p ale my lubimy jak jest chłodno więc jej nie włączami. Zimą mam temperaturę około 12-15 stopni.

MAgda w perfumerii oryginały.pl - oni sa z mojej wsi :). Dostałąm od PAni osobistego maila i jak coś zapragnę - mam dać znać. Zamówiłam 3 tygodnie temu Rasasi wczoraj dopiero go odebrałam (kasa) i pani powiedziałą, ze jak lwica musiała o niego walczyć - miałą na niego klientów. Rasasi to olejek z Dubaju - 100% ekstrakt perfum. Jest cudowny, ale mało perfumerii handluje orientalnymi markami.

Dzien dobry z rana :D

ojjj kawunia.dziekuje w imieniu wlasnym...a masz adiqq za to przytulasa http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif

mirela niestety perfumy dla mojego to prezent nie trafiony...co innego dla mnie gdyby to mialo byc :D nawet 3ml by mnie ucieszylo :D

ja juz jedna mloda odstawilam do przedszkola i za chwlunie ide z druga do szkoly ;)

co do sypialnianej wilgoci... tylko jedno mi sie na moj niewyparzony jezyk nasuwa, ale przemilcze ten temat http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

a skąd 7 ml? widzę tylko całą butlę.

Może jak zrobię opcję "zadaj pytanie" to mi odpiszą:yes:

typowo oleistych czy tam marokańskich nie mogę - tzn lubię na kimś ale do mnie nie pasuję.

Mam wrażenie, że one do ciemnowłosych, gorących a nie do jasnej blondynki. Takie groteskowe mam skojarzenia.

Bo te "drogeryjne" są wszystkie... jednakowe niemal. Mają jedną przewodnią nute i tego się trzymają. Tym się własnie różnią od niszy - tworca zapachu musi sie trzymać "sztywnych" ram, takie ma odgórny nakaz z domu mody.Niszowe - to są "eksperymenty" tych samych twórców tylko poza wszelkimi ramami - robią co chcą, jak im nos podpowiada. Dlatego zapachy sa czesto szokujące - nie podobne do drogeryjnych, częściel używanych. Osoba doświadczona powącha zapach i od razu wie, czy to nisza czy nie :).