Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a, to tłumaczy postać rzeczy, w każdym razie można też zajrzeć na stronę Porty i looknąć na rysunki techniczne i wykonać takie same,

jak będziesz mieć wizaulizację to wrzuć mi tu linka, nie będę musiała szukać, pozdrawiam

MarJel

bo o dziwo lubię sprzatać, a w nowym domku to czysta przyjemność, nie myślałam że szafa i jej rozwiązanie tak się spodoba, ale fajnie że komuś się przyda

Edytowane przez reni1980

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też mam taki plan, że w nowym to już będzie błysk:lol:

Tam wszystko będzie miało swoje miejsce i pewnie łatwiej będzie zadbać o porządek, a teraz niby 60m ale w każdym kącie coś stoi, wszędzie coś poupychane, a dodatkowo już kupuje nowe rzeczy do domku i już się z niczym nie mieszczę :rolleyes:

Pocieszam się że już bliżej jak dalej:)

wow:jawdrop::jawdrop::jawdrop: kolejne piękne wnętrza:rolleyes:

mam pytanie odnośnie płytek na dole w jadalni, kuchni - czy wszędzie masz takie same??? możesz coś napisać jakie są w utrzymaniu czystości???? bardzo ładnie się prezentują....., jak ochłonę pewnie znowu o coś zapytam;)

MarJel:bye:

MarJel wierz mi że uda ci się, niby wiecej miejsca bo dla mnie przeskok z 50 m na 200, a mam czyściej, wszystko ma swoje miejsce, nawet dzieciaki nie pozwolą brudzić u siebie w pokojach, a i chętniej się sprząta bo wszystko nowe

a odnosnie mieszkania, ja pod łózkiem w sypialni nie odkurzałam ze 3 miechy bo tyle poduch i rzeczy do kuchni tam upychałam, że nawet nie chciało mi się tego wyciągać, mój mąż się awanturował, po co to kupujesz, teraz są ważniejsze wydatki(ja zaczynałam kupować od początku budowy) a teraz to już kasy na te drobiazgi bym nie miała, więc dzięki bogu kupowałam kiedy jeszcze kasa była

oldzia

płytki jak dla mnie ok, mam wszedzie takie same, to tubadzin kolekcja colour, mają delikatny maziajkowo-kwiatowy motyw, występuja czarne i białe, jedne piekniejsze od drugich, czarne mam w wc na dole, a poza tym witam serdecznie

oldzia

płytki jak dla mnie ok, mam wszedzie takie same, to tubadzin kolekcja colour, mają delikatny maziajkowo-kwiatowy motyw, występuja czarne i białe, jedne piekniejsze od drugich, czarne mam w wc na dole, a poza tym witam serdecznie

Reni dziękuję:rolleyes: no patrzę na stronce i jakoś tak niewyraźnie widać, chyba będę musiała przyjrzeć się w którymś ze sklepów- zobaczyć na żywo........ u Ciebie pięknie się prezentują:yes:

a mogłabym prosić Cię o podanie kosztu na pw za deskę elewacyjną? u mnie tez ma pojawić się na elewacji a potrzebujemy 9m2

oldzia dokładnie za metr ci nie podam, ale za te dwa elementy co mam , wydałam około 4 tyś, to jest tatajuba, więc jeśli masz 9m to około 2 tyś musisz liczyć za takie drewno, są oczywiscie tańsze deski ale te są najbardziej odpowiednie na warunki atmosferyczne

tak mogę ci pomóc

http://www.tubadzin.pl/flash.php?lang=1#hStrona=kolekcje_szczegoly,hLan=1,hSound=undefined,hLoop=1,hStrona_sub=colour,hKolekcje_id=910200,hKolekcje_produkt_id=

Edytowane przez reni1980

bardzo dziękuję:) no, ale myślę że warto zainwestować już w lepszą deskę i cieszyć się nią lata.......

fajne te płytki i mają ten połysk, który bardzo mi się podoba;) i dodatkowo ciekawy wzorek....:)

dokładnie tak, zwłaszcza że taka decha wiele musi przejść,

te płytki mają jeszcze jedną zaletę, jak patrzysz z dalszej perspektywy widzisz tylko że są białe, a jak z bliska patrzysz to dopiero widzisz te maziaje.

oldzia bałam się jak cholera białych i dzięki bogu nie zrobilam, do tych płytek mam srebrne fugi, wygladaja bardzo dobrze i zadnego kłopotu, niczym nie impregnowałam bo mi się nie chciało, pewno raz na rok bedzie trzeba je troszke podszorować, ale to za rok.

srebrne fugi??? no to faktycznie dobrze pomyślałaś:rolleyes: a może pamiętasz jeszcze jakie? jakby co zanotuję sobie;) tak na wszelki wypadek:):):)

Reni, pozwolisz, że się zainspiruję Twoim wiatrołapem, bo u nas ciągle jeszcze buty i kurtki leżą "na kupie" - z powodu braku pomysłów i również - muszę przyznać - funduszy. Podobnie jak Ty, planuję postawić jakąś ławeczkę w wiatrołapie (dla wygody przy zdejmowaniu i zakładaniu butów, ale również, żeby w razie gości przystawiać ją do stołu - lepsze zło niż kupować zupełnie inne krzesła, bo naszych żal by mi było trzymać na strychu czy piwnicy - przy złożonym stole zmieszczą się maksymalnie cztery). Do tego szafa w kolorze ławki, a więc i stołu - też chciałabym zabudować całą ścianę, żeby móc wszystko maksymalnie "pochować".

Nie zawiodłam się, pięknie u Ciebie, nawet wiatrołap dopracowany w każdym szczególe :)

Hej Dziewczyny.Powiedziałam dziś mojemu M. o nowym pomyśle na wiatrołap ( dzięki Reniu:-) ) i jego reakcja mnie rozwaliła :-) Otóż na moje: "Kochanie!Zmiana koncepcji wiatrołapu!!!!", moje Kochanie zapytało tylko zdezorientowane : "Aha...a jaka była wcześniejsza?"Skaranie Boskie z nimi...a może z nami?:-) Edytowane przez hazeleyes1982