żona m 14.06.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 w przerwie w czekaniu na gości wkleję taras ale brak mu jeszcze wykończenia po obwodzie, deski będą przycięte na równo, będą światełka i schody na przeciwko mebli , ale to wkrótce http://img36.imageshack.us/img36/3125/p1040340w.jpg http://img840.imageshack.us/img840/4692/p1040341.jpg http://img231.imageshack.us/img231/3063/p1040342n.jpg sliczny tarasik, moje kolory, calośc podobna do tego co my chcemy uzyskać. Pomysł z drzewkiem chyba odgapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 14.06.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 reni a jeśli miałabyś wybierac to salon zrobiłabyś od wschodu czy zachodu? jeśli zakupię projekt w wersji podstawowej to wtedy salon będzie od zachodu ale jedno okno jest jeszcze od poludnia i jedno od polnocy ,bo w salonie są 3 okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 żona m bardzo proszę zgapiaj bo i ja to zrobiłam aneta nie wiem co poradzić w sprawie antresoli bo jej nie mam, a z projektami jest tak ze to ty musisz wiedziec czego chcesz, wtedy jest prawie 100% ze projekt okaże się trafiony, salon wolałabym od wschodu bo kiedy byłabym w pracy to wtedy by tam świeciło ale nie bedzie słońca na tarasie kiedy wrócisz z pracy, ja mam taras od zachodu ale sciana od jadalni powoduje ze słońce bezpośrednio mi nie swieci i jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 14.06.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 albo po prostu zamontuję rolety i będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 o właśnie, ja mam zajebiscie nasłonecznioną jadalnię, nie dało się siedzieć przy stole ,teraz mam żaluzje i jest superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 14.06.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 także na wszytsko jest rozwiązanie, tak samo z antresolą,jeśli zamontuje się drzwi dźwiękoszczelne to nie ma ha,łasu w pokojach na górze:) Najgorzej jest z myciem okna,ale dowiedzialam sie ze istanieja okna saoistnie myjace sie,nie wiem jak to dziala ale pani z archonu mi dzisiaj takie polecila, ciekawe jaki koszt bedzie takiego w jadalni, reni Ty też masz jedno wysokie okno i jak jest z myciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 wow okno samomyjące, nigdy o takim nie słyszałam , czy tę panią za bardzo fantazja nie poniosła? reni Ty też masz jedno wysokie okno i jak jest z myciem? o które pytasz , bo nie rozumiem za bardzo, wszystkie mam wysokie tzn na 2,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.06.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 dziewczyny u mnie nadal się dzieje, robią się schody i podjazd, nareszcie nie będę zapier........ po kamieniach, hura http://img89.imageshack.us/img89/1372/p1040351.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 14.06.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 chodzi o szyby samoczyszczace wstawiam linka:http://www.budnet.pl/Szyby_samoczyszczace_w_oknach_okna_myja_sie_same,Okna,i=23008.htmltylko od wewnatrz trzeba je i tak myc ale napewno zadziej niz inne okna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 reni, mam prośbę.Możesz mi powiedzieć jakiej wysokości-grubości (nie szerokości) masz podwieszenie w kuchni to w którym są tecniczne potrójne oczka i jakiej wysokości jest przestrzeń między nim a sufitem nad podwieszeniem. Nie chodzi mi o całość podwieszenia od sufitu, tylko właśnie o proporcje między grubością płyty a wnęką nad niąBędę bardzi wdzięczna PS. Zarąbisty taras i to drzewko. Idę poszukać co to. Strasznie dawno u Ciebie nie byłam (jakieś 2-3 tygodnie a tu takie zmiany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.06.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 chodzi o szyby samoczyszczace wstawiam linka: http://www.budnet.pl/Szyby_samoczyszczace_w_oknach_okna_myja_sie_same,Okna,i=23008.html tylko od wewnatrz trzeba je i tak myc ale napewno zadziej niz inne okna:) eeeeee lipa, juz myślałam, ze przeoczyłam na rynku okien jakieś cuda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 eeeeee lipa, juz myślałam, ze przeoczyłam na rynku okien jakieś cuda...... Nie jest to lipa:no: Ja mam okna Fakro z szybami samoczyszczącymi i rzeczywiście ich powłoka sprawia, że nie wymagają mycia od zewnątrz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.06.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Reni ..... ale pięknie u Ciebie.,...... gratuluję smaku i wyczucia.salon jak i kuchnia iście majstersztyk.... podłloga .... panel rtv..... kanapa ( ja mam podobną z Woodways kalisto skóra jak w ich ofercie .... klasyczna piękność....) podłoga rewelka czy możesz podać czy to panel czy deska?? i jaki producent?? ja niestey nie przepadam za żaluzjami i to jedyny mankament tej pięknej posiadłości. Taras super. ....ale nadal nie mogę wyść z zachwytu salonu z ZAJEBISTYM kominkiem (sprawdzałem drogi jak cholera).... panorama robi swoje.... Uwielbiam nowoczesne wnęrza.... a ta ściana w kuchni ... ta surowa.... boskie.....ja niestety mam domek z lat 50 i nie da się go aż tak przerobić. zaczynam remont poddasza ( ok 35 m2 i cały czas szukam .... ) jesteś dla mnie niezłą inspiracją pozdrawim i czekam na kolejne mega fajne foty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Na początku chciałam się przywitać z właścicielką wątku, który podczytuję od jakichś 2 tyg. Przywiódł mnie tu oczywiście piękny taras:D gratuluję (i skręcam się z zazdrości;)) Chciałam też zabrać głos w sprawie projektu anety89 Zgadzam się - projekt jest Mega:D Parter jest rewelacyjnt - nic bym nie zmieniała;) Ale powiem ci, co od razu rzuciło mi się w oczy na piętrze, jakie błędy. Otóż sypialni [nr 6] to znaczek pocztowy (9 m2?) a traktowana jest jak Master Badroom z indywidualną garderobą i łazienką - nieporozumienie jakieś Osobiście zrobiłabym z niej garderobę właśnie dla sypialni [nr 5], a z tej garderobu przejście do łazienki (obecnej garderoby [nr 7]). Łazienkę [nr 8] potraktowałabym jako osobistą do sypialni [nr 9], lub zostawiła tak jak jest;) Ale zbiorcza łazienka jedna już jest, więc chyba lepiej ją włączyć do sypialni i podnieść jej standard, lub w ogóle z niej zrezygnować i np. powiększyć tą sypialnie:D Teraz patrzę, ze tam jest ściana nośna... wobec tego, można do niej przenieść pralnię [nr 10], a pokój [nr 9] powiększyć o tą obeną pralnię [nr 10] - i powstaje piękna, ogromna sypialnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.06.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 witajcie, myslałam że nie będę sadzić roslinek a tu prosze i mnie wzięło zmieniłam kamyki na takie ,jakie miały być od początkuhttp://img840.imageshack.us/img840/9848/p1040356c.jpg lawendahttp://img109.imageshack.us/img109/892/p1040359.jpg http://img838.imageshack.us/img838/1671/p1040363j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.06.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Reni, ani się obejrzysz, a będziesz z haczką biegać wokół trawnika i stwierdzisz, że sprawia Ci to ogromną przyjemność Ja też nie lubiłam pracy w ogrodzie, a dzisiaj wyobraź sobie, byłam z wizytą u rodziców i przez nikogo nieprzymuszona zaczęłam im wyrywać chwasty Te kamienie wokół drzewka na tarasie będą wyżej? Może warto zrównać je z poziomem desek? A jeśli się nie uda, bo są za duże, to ładniej mogłyby wyglądać porozkładane wokół drzewka w większym nieporządku, są świetne (kolor i kształt), ale coś mi tam nie do końca pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.06.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Hihi, Reni ja też nigdy nie przepadałam za plewieniem, itp. Ale odkąd wynajmujemy dom zaczęłam grzebać w ziemi i o dziwo odprężam się przy tym. Teraz Ciebie dopadło. Tylko postaraj się jak najwięcej obsadzić, co by za dużo chwastów nie mieć . Kamyki koło drzewka faktycznie mogłybyć niżej. Fajne są. Gdzie je kupiłaś? Ps. 10 lipca lecę do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Hej Reni, ponawiam pytanie o podwieszenie w kuchni. Muszę*podać moim gk-owcom jakieś wymiary i nie wiem jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 My mamy 19 (wysokość) x 77 (szerokość). Wymiary w cm - podał nam je projektant kuchni. Może choć trochę pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.06.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 My mamy 19 (wysokość) x 77 (szerokość). Wymiary w cm - podał nam je projektant kuchni. Może choć trochę pomogłam. Dzięki Ilona. A ile ma szczelina i jaka jest grubość gk? Chodzi mi o stosunej jednego do drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts