Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Żartujesz? Wiesz, że dzieci się wdają w chrzestnych?! Nie dasz sobie rady z taką pyskatą cholerą :lol2::lol2: Będzie cię gasić od 8 miesiąca życia!

wiem i taką chcę - przecież ja matka nie mogę być równocześnie chrzestną :lol2::lol2::lol2::lol2:

a co to byłaby za sztuka jakby jeszcze Reni wziąć do kompletu :rotfl::rotfl:

Mirela - niszowcami mało - u mnie na piętrze sami faceci 25-40 i co czuję....adidasa albo takie tam...lacosty

Adiqq u nas mimo, że wody gruntowe niskie - to w piwnice, izaolacje, mury oporowe poszło tyle kasy, że bym drugi w SSO postawiła za to bez piwnicy:bash:Mirela - u mnie jeszcze niższe - przy czym obsługa jest a u Was bezobslugowo.

Miałam wkleić Adiqq te wyliczenia - ale zapomniałam przy czym wiem, że u nas po budowie straty są przede wszystkim przez 3 kominy... projekt zakładał inaczej i na tym etapie wyliczenia inne byly.

w okolicy 36000

z tego:

PC 11000,

DZ 8000(koparka,rurki,glikol)

Kotłownia+montaż - cała reszta - w tym jest bardzo drogi zasobnik dwupłaszczowy z nierdzewki( około 8000!!!) z którego jestem nie do końca zadowolony - sam w sobie jest ok, tylko jest za mały....gdyby byl trochę większy(niewiele droższy), to byłoby ok (o to jestem zły na firmę, że mi nie zaproponowała alternatywy!). No i następnym razem wziąłbym tańszy model, byłoby taniej. Kotłownie tez dzisiaj zrobiłbym taniej za pomocą lokalnego hydraulika, tylko się bałem :)

no to powiem kurwa załuję, ze nie mam, 320 zł to śmiech na sali, jak dowiadywałam sie o pompe słyszałam koszt ok 80 tyś, czyli wiem kogo dzis zjebię, ze tak brzydko powiem