Mmelisa 11.12.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Magdalena... napatrzylas sie juz? i co? widac w koncu ta s... we mnie? no tylko nie mow ze nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 O Jezu chyba nie nadrobie, jakoś nawał roboty mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Renia ja na 3 razy z doskoku nadrabialam tez mam nawal..a tak mi sie nie chce.... szczegolnie przeprowadzic selekcje ubran w szafkach..specjlanie pojechalam do ikea po pierdolki do szuflady co bedzie trzymala (mam nadzieje) na miejscu skarpetki, majtecki i rajtki oczywscie dzieciece! nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jezuuu, ja mam dzisiaj sądny dzień . Dziecko wymiotuje. Włosy myłam już chyba z trzy razy . Zabawki w wannie, wszystko brudne, śmierdzi . Jego też co moment pod zlew. Do tego zsiusiał się na pościel, bodziaka. Góra prania, bo jeszcze moje zarzygane . Pupa cała odparzona (testujemy pieluchy Dada - nie polecam ). Jak mąż wróci z pracy - idę na dłuuuugi spacer. Jak to było? Wyszedł po fajki i nie wrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.12.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 jeju jeju...ale chyba nie rota? oby tylko jakas jednodniowka...ale tak to z dzieciakiami bywa...wczoraj mialam wycieczke po urzedach no i co male zrobilo zaraz po pierwszym zakrecie? tak wiec szybka akcja na stacji benzynowej bo wrocic sie do domu juz nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mąż wrócił, a ja się czuję, jakbym przebiegła maraton . No to teraz mama ze mnie pełną gębą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 walczę z obiadem na jutro - gołąbki wersja easy bez kapusty w sosie pomidorowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.12.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Te obiady jak chłopa nie ma to masakra zawsze za dużo wychodzi ja chyba jutro ze stołówki szkolnej kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 dokładnie Tosia gotujesz ryż mieszasz z mięsem i szatkowaną kapustą ( ja mam włoską) mieszasz robisz kulki na patelnie. Do tego robisz sos pomidorowy - zalewasz wszystko i chwilę gotujesz. Ale już się nie mądruje - bo jednak gołąbków u nas nie będzie:mad::mad: Makaron zrobię z brokułami i łososiem..to zawsze wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 wczoraj zupa nie wyszła, dziś spier....mięso mielone ( nie pytajcie jak) - nosz qr...zakochałam się czy co :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.12.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 A jak robisz ten makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.12.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 wczoraj zupa nie wyszła, dziś spier....mięso mielone ( nie pytajcie jak) - nosz qr...zakochałam się czy co :lol2: Magda w Adiqu Za dużo o tych pompach dumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Magda w Adiqu O tym samym pomyślałam - kto się czubi, ten się lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.12.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 A może Värmepumpsägare i ogrodniczki po głowie ci chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 AA to takie to słyszałam. Ale nie robiłam. Gołąbki są bardzo dobre do mrożenia. Potem na patelni podsmażyć, pometłać i jest oki. My chyba bardziej lubimy taki podsmażone niż świeże. Gołąbki są jak bigos czy chilli con carne - im więcej razy odgrzane, tym lepiej (jak wszystkie składniki przejdą swoimi aromatami i smakami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a co Adiqq forkę wklejał i mnie ominęła? sypnęło mi się papryki do mięsa byłoby ok...tylko, ze to chilii było...dużo chilli:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 dajcie spokój - za staram jestem na flirty przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Adiqq ale Ty chyba blisko mnie mieszkasz - to mnie dolicz jutro do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.12.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 dajcie spokój - za staram jestem na flirty przez neta A niedawno narzekała że tu najmłodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 no tak ale nie na takie akcje - ja już stateczna, ułożona:) *powinnam jeszcze dopisać , że mąż mnie wychował hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts