Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jezuuu, ja mam dzisiaj sądny dzień :bash:.........

Ilonka wspolczuje jezeli mialby to byc rota...

ja mialam u swoich w styczniu... obie jednoczesnie jak nie gora to dolem :rolleyes:

jezeli ja dalam rade to i ty sobie poradzisz :D

pamietam jak moj lekarz kazal podawac ciasteczka i herbatke-duzo herbatki do picia ...ciasteczka to nasz odpowiednik herbatnikow a herbata z dzikiej rozy, letnia, mogla byc nawet w temp pokojowej i poslodzona... bron boziu gorzka :)

Woman makaron gotuję te długie nitki ale nie spagetti - do tego osobno brokuły gotuję - i łosos na patelnie z czosnkiem do tego czasem dam śmietanke coś ala sos i mieszkam wszystko:) na to nie ma przepisu - wrzuca się co się lubi

Ilonka to może na zęby te wymioty..to sie często zdarza

Kurcze dziewczyny, zęby już są.

Na rota nie szczepiłam :bash:, mam nadzieję, że to nie to :no:. Teraz wymioty się skończyły, za to była biegunka, co przy odparzonej pupie :sick: - wiadomo, boli. Właśnie położyłam spać, bo był wykończony, budził się co 10 minut z płaczem całe popołudnie :(.

u nas na odparzenia nie dzialal ani sudocrem ani clotrimazolum..jedyna nie zastapiona babcina metoda to maka ziemniaczana :D

co do Dada to dziwne ze Ilona Twojemu nie podeszly te pampery..moje pupy mialy delikatne..ba nie bylo mowy zeby inna marke jak pampers, z ta zielona w srodku wkladka, ubrac..ale w PL wyprobowalam dada i nie bylo problemu...zadnej reakcji skornej po nocy ani w ciagu dnia :)

mirkamis :hug:

Mmelisa - też byłam zadowolona z tych pieluch - nie śmierdziały żadną chemią, super wyprofilowane, miękkie, giętkie, akurat na pupę (to wszystko na plus w porównaniu z pampersami), a tu takie coś :eek:. A miał już na pupce chyba wszystko - Happy (kiepsko wyprofilowane i sztywne), Huggies (przeciekają), jakieś Auchan (całe do niczego) - i nic nigdy nie odparzyło.