Magda_lena85 11.12.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ehhh porażka z tym gotowaniem - nie ma to jak nie mieć do tego powołania:lol2: ale nie, że nie umiem - raczej nie czuję potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jezuuu, ja mam dzisiaj sądny dzień ......... Ilonka wspolczuje jezeli mialby to byc rota... ja mialam u swoich w styczniu... obie jednoczesnie jak nie gora to dolem jezeli ja dalam rade to i ty sobie poradzisz pamietam jak moj lekarz kazal podawac ciasteczka i herbatke-duzo herbatki do picia ...ciasteczka to nasz odpowiednik herbatnikow a herbata z dzikiej rozy, letnia, mogla byc nawet w temp pokojowej i poslodzona... bron boziu gorzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Woman makaron gotuję te długie nitki ale nie spagetti - do tego osobno brokuły gotuję - i łosos na patelnie z czosnkiem do tego czasem dam śmietanke coś ala sos i mieszkam wszystko:) na to nie ma przepisu - wrzuca się co się lubi Ilonka to może na zęby te wymioty..to sie często zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ale się nam Adiqq rozkręcił - a już go do jednego worka z fanatykiem Arturo miałam włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Kurcze dziewczyny, zęby już są. Na rota nie szczepiłam , mam nadzieję, że to nie to . Teraz wymioty się skończyły, za to była biegunka, co przy odparzonej pupie - wiadomo, boli. Właśnie położyłam spać, bo był wykończony, budził się co 10 minut z płaczem całe popołudnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 na odparzenie rewelacyjnie działa clotrimazolum ( bez recepty maść - tak do do damskich spraw) Albik miał z tym problem przy diecie....i to do krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dzięki Magda, jutro kupię. Na noc dostał Pampersa - jednak Dada nie dały rady całą noc (stąd odparzenia, bo już dawno w nocy nie przewijałam - nie było potrzeby przy Pampersach). Dobrze Mmelisa, że podpowiadasz, muszę go dopajać, a nie wiedziałam czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.12.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 i probiotyk podaj jak nie dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 u nas na odparzenia nie dzialal ani sudocrem ani clotrimazolum..jedyna nie zastapiona babcina metoda to maka ziemniaczana co do Dada to dziwne ze Ilona Twojemu nie podeszly te pampery..moje pupy mialy delikatne..ba nie bylo mowy zeby inna marke jak pampers, z ta zielona w srodku wkladka, ubrac..ale w PL wyprobowalam dada i nie bylo problemu...zadnej reakcji skornej po nocy ani w ciagu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.12.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 u nas jedynie po bepanthenie nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 mirkamis Mmelisa - też byłam zadowolona z tych pieluch - nie śmierdziały żadną chemią, super wyprofilowane, miękkie, giętkie, akurat na pupę (to wszystko na plus w porównaniu z pampersami), a tu takie coś . A miał już na pupce chyba wszystko - Happy (kiepsko wyprofilowane i sztywne), Huggies (przeciekają), jakieś Auchan (całe do niczego) - i nic nigdy nie odparzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.12.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 O, bepanthen mam w domu, spróbuję jeśli się obudzi. Od rana smaruję Sudocremem - nie pomaga , a słyszałam, że takie super od pierwszego użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a co tu tak sztywno ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a co tam też nudy? poszli liczniki sprawdzać? :lol2: no atrakcji na dziś nie mam - stroju nie przyodziałam:D na PC pewnie Arturo się wykazuje..biedny, zamiast w łóżku to na pompach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.12.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 jak ja słyszę żołądkowa to już cala truchleję Szukam rolek dla młodej ze starych do wiosny wyrośnie więc prezent będę miała jak znalazl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Arturo szaleje...nosz Albika obudzę zaraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Oj lejdis jestem tak wybita z tematu, ze nawet nie wiem co napisać, chyba tyle ze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 no i gra Reni:) może jutro będziesz miała więcej czasu bo się zajedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jutro muszę się zabrac za projekt, mam tylko dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a nie ma szans, że ktoś ma już gotowy na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts