Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Reni musze Ci pogratulowac

NO PIĘKNIE U CIEBIE :jawdrop:

Wszystko dopracowane na ostatni guzik jak dla mnie

Mam pytanie (przepraszam z góry jak gdzies jest napisane) co to za deski masz na tarasie i jak to nie tajemnica gdzie i za ile kupione

No i te piekne donice -bożesz juz wiem ze mnie nie stac ale bede wdzięczna za linka

hejka odległość sufitu od wystajacej części to 5cm a grubość tego elementu to 8cm

Serdeczne dzięki!

Pewnie Cię nieźle pogoniłam z miarką i jakąś drabiną :oops: Ale bardzo mi pomogłaś, już wiem co mam zlecać, wcześniej wiedziałam tylko jaki ma być efekt

Dzięki raz jeszcze

Czekam teraz na schodki z tarasu

Pozdrawiam

to będziecie budować na odleglość czy zaczynacie jak wrócicie?

W skrócie mogę napisać, że do stanu surowego zamkniętego będziemy budować na odległość. Potem ja z teściem będziemy się wykańczać ;) Reni, ale to wszystko będzie jak będziemy mieć ten cholerny dojad do działki.

Tak czytam te wasze dzienniki i zazdraszczam własnego miejsca na ziemi. Ja, niestety jeszcze nie mogę powiedzieć, że go mam.

Miejmy nadzieję, że tak będzie, bo to on będzie nam większość rzeczy przy wykończeniówce robić... i nie tylko to ;)

Byłam dzisiaj na zakupach w poszukiwaniu prostej, porcelanowej maselniczki. W jednym z sieciowych sklepów (z tych droższych), prawie całe szkło i porcelany z PL. Tanie nie były... A maselniczki nie kupiłam :(