Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No, Lolek, takie wyznania? Publicznie? Myślałam, że będziemy to ukrywać ;).

Eh, zaczęło się od poprawiania mamy, taty, potem w szkole....nauczycieli (kto by pomyślał, że polonistka będzie mówiła wziąść *#%$^*?).

Plusy są takie, że w najbliższym otoczeniu wszyscy mówią już całkiem, całkiem. Dalsze otoczenie jeszcze naprawiam ;).

Reni, kto ma jaką minę?

Ilona, tam gdzieś wcześniej pisałam do Ciebie :D nie wiem czy widziałaś bo tu wszystko pędzi diabelnie. Jak Robert? Śpi?

Współczuję, staram się nie być ciocia dobra rada ale Antek parę razy miał tyłek odparzony (właśnie najczęściej jak inną pieluchę dostał, np. pampersy pomarańczowe, niech Cię ręka boska przed nimi broni!). Można jeszcze do kąpieli trochę mąki ziemniaczanej wsypać na sucho albo ugotować kisiel, działa łagodząco. Przejdzie mu szybko :), dobrze że śpi spokojnie.

Yokasta mi to zostało jako zboczenie zawodowe (wiesz aj anglika uczyłem w szkole........

A na punkcie czystości języka zawsze miałem fioła........

Chyba już się zorientowałeś, że tu wszystkie zboczenia są mile widziane :rotfl:. Ja chciałam iść na filologię słowiańską (język chorwacki) a skończyłam na ukochanej Polibudzie :D. Nie żałuję chociaż tamten kierunek też bym chętnie skończyła :).

Widzisz, sama gdzieś wyczytałam że nocy nie wytrzymają i nie zakładałam, w dzień często zmieniałam i chciałam żeby się jak najszybciej skończyły bo wyrzucić szkoda. Teraz wróciliśmy do zielonych pampków i przy nich zostaję. W promocji wychodzą cenowo tyle samo co Dada.

Dobry wieczór! Nadrobić Was nie sposób... Ja teraz więcej na wątkach ciążowych i wnętrzarskich (tak to się pisze??) przesiaduję, ale zaglądam codziennie, bo tu zawsze jakoś wesoło:D Pozdrawiam! A na grilla też przyjadę, a co! Tylko najlepiej po porodzie:D

Jedyne czym się mogę "pochwalić" to dzisiaj dzięki mojej spostrzegawczości mamy nad garażem dziurę w tynku, bo tak kuriera pokierowałam, żeby pod garaż podjechał:bash: