Mmelisa 11.12.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 dobranoc.. moja bedzie ssssspokojna bo juz po ssssssssssspokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Siemka - coś krótka noc byla;) Adiqq o widzisz my już w pracy a reszta jeszcze leżakuje - tylko pewnie Mirela dojeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dzień dobryIlona jak moja mała miała pieluszkowe zapalenie skóry (po długiej podróży w foteliku samochodowym latem) to lekarka kazła smarować clotrimazolum na przemian z alantanem plus, ogólnie sam alantan jest bardzo dobry, sudocrem jest do niczego. Oba możesz kupić bez recepty w aptece.Co do włosów to ja nie znoszę fryzjerów, ostatnio obcięłam sobie sama ale ogólnie to obcina mi koleżanka, nie farbuje, a jak farbowałam to tez sama.A ja wczoraj miałam bardzo kiepski dzień, pamiętacie jak rano pisałam że pierniki będę piekła no to upiekłam takie twardziutkie pyszniutkie pachnące i sobie myślę a schrupie sobie i co tak chrupnęłam że część mojego zęba się ukruszyła ósemki, no i wieczorem do dentysty i już zęba nie mam ;/ tzn i tak był do wyrwania ale ja cykor straszny jeśli chodzi o dentyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tośka masz może ebooka Greya? bo bym temu Arturo wysłała - on jest niereformowalny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Przelewy robiłam (za olej do blatów i za torbę dla chłopa). Witam się Ja się wczoraj na mojego "fochnęłam". Wolny wieczór, ja wykąpana, włosy ułożone a on kurna zaczał śpiewkę pt. co się dzieje z pieniędzmi które zarabiamy ? Noż kur#&a wydaję na facetów, jak to gdzie? Użalać się zaczął, ze na auto nie uzbiera, że na dojazdy do pracy dużo wydaje... ku%^a mać. Poszłam spać. Dzisiaj przez tel mu powiedziałąm, ze zachowuje się jak stara zmierzła baba - albo siadamy z ołówkiem i zastanawiamy się co ciąć albo kurna niech siedzi lepiej cicho... ale mnie zgrzał. Faktem jest, że kupa kasy idzie nam na tzw zajęcia dodatkowe. Ale np. angielskiego się ucze bo chcę zmienić pracę a bez tego ani rusz. .... Wkurwiona jestem. Dzisiaj siedze w pracy tylko do 14 - potem do centrum zmykam po lekarzach się szwendać o co chodzi z tymi ścierami ????? Do twarzy ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) będę miała Greya w kompie.to im wyślę na pewno. Adiqq wiesz co najśmieszniejsze - że mój mąż pochodzi stamtąd skąd on i ma brata w jego wieku...a wiesz jak to na wsi jest ...chociaż ja go nie kojarzę, dom widziałam bo przejeżdżam jak do teściowej muszę jechać Mirela też nienawidzę takich rozmów- a zaczynanie ich przed porą "łóżkową" to już w ogóle przegięcie - a ścierkach z mirko możesz na wizażu poszukać - chodzi o to, ze po demakijażu myjesz nią twarz a ona działa jak peeling enzymatyczny. Ja 2 tydz używam - nigdy nie miałam tak czystych porów, cera idealnie gładka, makijaż super wygląda nawet pod słońce. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 czasem dobrze jest mieć osobne konta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Witam ale wy ranne ptaszki jesteście Lece podczytać o pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 my mamy też osobne -kredyt wiadomo, bank wie o nas wszystko:lol2:Mój mąż nie wie o moich wydatkach tzn wie, że nie umiem oszczędzić ani nic - ale np nie wie ile kosztują buty czy takie rzeczy i zawsze jest w szoku.Chyba nawet nie wie ile zarabiam;) przypuszcza tylko Adiqq przed świętami to zawsze jest problem z kasą...i tak samo w styczniu będzie:mad:tylko nie mów, że osobne dlatego że inaczej jedna strona by wszystko rozniosła? bo my chyba dlatego Tosia ano mały - ale jak będzie ciepło i spotkam Arturo przed domem to na 100% się zatrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 a szczegółów na co po co i ile nie musisz podawać - bo nam chodzi tylko o sposób myślenia i zasada jest taka, ze nikt z nas nie obraza tu swojego męża/żony ani my nie komentujemy tego obraźliwe, mam rację? Tosia na pewno bym to uwieczniła - ciekawe co żona na to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Mirella, znam ten ból. Za studia i angielski mogłabym kupić niezły samochód Już od kilku dni mam Was spytać, ale jakoś w tematy okołoseksualne nie mogę się wbić Czy znacie sposób na pofarbowanie ubrań? Moją nową sukienkę z Tatuum coś odbarwiło - mam jasne plamy. Czy da się kupić farbę do ubrań i pomalować np. na czarno? Farbowałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 co się dzieje z pieniędzmi które zarabiamy ? mirela chyba sobie ponownie ręke podamy, codziennie to słysze od mojego a raz w tyg chce kurna konkretnej odpowiedzi i ciągle to samo, tyle zarabiamy a nigdy na nic nie ma, wtedy ja mam starą śpiewkę, odkładam na koncie w szwajcarii i jeszcze dwa lata zostało i będę go mogła puścic w samych skarpetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 a kto ma nieskomplikowany po budowie domu:lol2: Adiqq są plusy i minusy tego, że facet "trzyma kasę" - mam koleżanki, które nie wiedzą ile za prąd się płaci i gdzie i jak f-ra wygląda. Ale znam też takie, które same od a-z. Czasem chciałbym być tą wygodną stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 i jeszcze dwa lata zostało i będę go mogła puścic w samych skarpetach :lol2::lol2: dobre Reni ! mój mi mówi "przecież miałaś wypłatę" a jak go wyślę na zakupy to się dopiero dziwi ile co kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ale znam też takie, które same od a-z. skąś to znam, niestety to mój przypadek:bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 a myślisz, że ja lezę i pachnę po pracy? wiesz co ja robię po..Ty akurat wiesz:lol2: mogłyśmy sobie królewicza szukać hahaha Nie wyobrażam sobie jednak, że np mąż mi kontroluje wydatki - albo nie daj Boże muszę tłumaczyć się z wszystkiego - wtedy na pewno do rozwodu by doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ale swobody musisz jej trochę dawać -bo inaczej będzie zmierzła. Mam wrażenie, że po zakupach - choćby to nawet nowe majtki byly kobieta wraca uspokojona i nie ma czepiania się, W myśl zasady "mała rzecz a cieszy" Jjana ja nie farbowała ostatnio - farbę kupisz ( rozpuszczasz w garnku i moczysz) ale po farbowania każde pranie możesz mieć zafarbowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No tematy finansowe teraz widzę ja nie zarabiam to się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.12.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Magda, dzięki. Chyba się wybiorę do pasmanterii. Tam powinni mieć? Najwyżej będę ją prać oddzielnie, bo sukienka za 200 zł, a 3 razy byłam. A w ogóle to mam nowy obraz i w sobotę będę mieć kolejny Grałyście w grę planszową "Kolejka"? Chcę mężowi kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Mirella, znam ten ból. Za studia i angielski mogłabym kupić niezły samochód Już od kilku dni mam Was spytać, ale jakoś w tematy okołoseksualne nie mogę się wbić Czy znacie sposób na pofarbowanie ubrań? Moją nową sukienkę z Tatuum coś odbarwiło - mam jasne plamy. Czy da się kupić farbę do ubrań i pomalować np. na czarno? Farbowałyście? są specjalne farby do tkanin dylon albo procion Trwałe, równo kryją, nadają się nawet do farbowania ciuszków niemowlakom o jest też Simplicol Farby te sa dziecinnie proste w uzyciu bo wystarczy wlozyc czyste tkaniny do pralki, postawic w bębnie opakowanie simplicolu , nastawic pralkę na 30 ° C lub 40 ° C program do tkanin delikatnych bez prania wstepnego. Gdy skonczy sie pranie wybieramy ponownie cykl pierzemy w proszku lub zelu do prania. Po skonoczonym praniu mamy gotowy ciuch w nowym kolorze :hyhy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts