reni1980 12.12.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Magda kupiłam synowi w końcu lego creator budowa domu, jako przyszły architekt niech buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jjana ja kupowałam w sklepie z rzeczami do domu..sitki, garnki, trutki na myszy;) Reni a ja nic - zero prezentów :/ coś w tym roku mam mega opóźnienie..w niedzielę nadrobię - dla nikogo nic nie mam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Wiecie - ja ksiegowa to kasę się rządzę :)/ Mamy wszystko wspólne. Kasę, rachunki, kredyt. P. porównuje sie do swoich znajomych, którzy zarabiająnp. połowę z tego co my. Ale nie widzi, że oni nie jeźdżą na wakacje, kobiety nie chodzą do fryzjera, na basen, na angielski, że dzieci nie widziały nigdy stoku narciarskiego (So jedzie na ferie - 1500 pln plus sprzęt - conajmniej drugie tyle). Kupujemy książki, ciuchy w szmateksach przede wszystkim, jemy dosyć spoko, ładujemy w dom (lampy, posciel itd.). Rzadko miewamy takie tematy ... ale teraz odeszła nam kasa na wyjanęte mieszkani (teś zamieszkał w naszym mieszkaniu ktore wynajmowaliśmyi nie mamy z tego tutułu kasy) , wydatki świąteczne, ostatnio brama. A wszystko przez to, że P. chce odkładac na samochód. Ja rozumiem, że nasz jest w stanie agonalnym.... P. się bo, że pewnego dnia po prostu się rozkraczy i nie bedzie miał jak do pracy dojechać. Ech.... liczyłam własnie wydatki i kurna same wydatki na dojazdy, mieszkanie, dodatkowe zajęcia... przeszło 4 tyś . Masakra . Ale i tak nie iwem gdzie reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.12.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Diana dzięki. Stosowałaś którąś z nich? Równo pokryje mi te plamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 jjana - co to za gra ??A wiecie co się P. stało ? Mamy garderobę z oknem (od południa). Powiesiliśmy jego kurtkę z Abercrombie (wolę nie przypominac sobie ile kosztowałą) i ... wyblakł/wyblaknął ... - jak się pisze ??? jeden rękaw. Zastanawiamy się tez na zafarbowaniem. tylko czy to nie jest tak, że jak się zafarbuje raz to potem ta kurtka farbuje w praniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Diana dzięki. Stosowałaś którąś z nich? Równo pokryje mi te plamy? Stosowałam Simplicol ale do farbowania białej bawełny by była w określonym kolorze, nigdy nie próbowałam na czymś na czym są plamy. ogólnie białą bawełnę pokrywa równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 mi spodnie farbowały - ale może to wina farby bo kupiłam jakąś w tabletce za 13 zł Adiqq dajesz ten przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Kiedyś te farby farbowały w praniu nie wiem jak jest teraz Dianka poduchy wczoraj przyszły zaje..te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Adiqq chyba zależy wszystko od charakteru drugiej połówki - u Was to chyba Ty jesteś ten "mocny" a żona bierna.A tu na FM chyba większość dziewczyn ma odwrotnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 JjanaTu masz ich stronę http://www.simplicol.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.12.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Mirella to gra PRL-owska, stoisz w kolejce "za towarem". Może być śmiesznie. Diana chyba kupię ten Simplicol. I tak sukienka do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ja juz mam prezenty dla wszystkich, dla męża duna, dla córki ipoda a dla syna lego, koniec i swięty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 jjana to musi byc świetna gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Adiqq zmień szczegóły i daj podobny przykład i po sprawie. Reni a teściowej albo dalszej części rodziny coś kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 aaa... słyszałam o niej . My w tym roku w Osadników będziemy grać. Bracik jest zapalonym graczem planszówek, kiedyś też grałam w Magię i Miecz - zajebiste to było. Osadnicy sa podobni. Bracik jak pojechał na weekend do Poznania grać na jakiś zjazd to grał bez przerwy 3 dni . To fajne spędzenie wspólnie czasu z dzieckiem - każdy się fajnie bawi. Polecam (ja to sie ni epotrafiłam fajnie bawić np grając z So w chińczyka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Reni właśnie chyba kupię Mirela, moja córka ma 4 lata. Na razie tylko obserwuje jak gramy w Monopol. Ona dostanie "O rety krety" I chyba jakieś karaoke, ale czytać nie umie, więc z podkładem wokalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Kiedyś te farby farbowały w praniu nie wiem jak jest teraz Dianka poduchy wczoraj przyszły zaje..te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Magda nie, zaproponowali aby z braku kasy sobie dorosłym nie kupować, dla dzieci te prezenty drogie jak cholera, np siostra męża ma aż 5 dzieciaków, masakra, więc taka decyzja zapadła a mi to na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 reni - super decyzja Chyba też będzie trzeba o tym pomysleć... ale ja już od mamy wydarłam softshella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 mi też byłaby taka decyzja na rękę - tzn ja jestem w ogóle za prezentami wyłącznie dla dzieci - a mąż żonie czy odwrotnie to po imprezie wigilijnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts