women.beauty 12.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ja juz mam prezenty dla wszystkich, dla męża duna, dla córki ipoda a dla syna lego, koniec i swięty spokój Kurna a ja jeszcze w polu w tym roku to brak koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 co do Świąt to ja nic nie gotowe - ani okna nie pomyte...pierniki spaliłam się okazało, prezentów nie ma - nie mam czasu popołudniu - a po ciemku nie ma co okien myć:bash:a mój wraca w weekend przed świętami dopiero:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 no szczerze nie wyobrazam sobie kupowac jeszcze dla rodziców, teściów, siostry mojej i męża, jakis prezent chociaz 100 zł a jakiś drobny upominek to chyba lepiej nic, zresztą dla nas dorosłych prezenty chyba na ostatnim miejscu, ja najbardziej lubię dawać moim dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 magda ja jestem w podobnej dupie, a prezenty mam tylko dlatego, ze kupuję przez neta, tak bym nic nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ja tez okna nie pomyte ale w niedzielę ubieram choinkę:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja prezenty tez już mamOkna mam brudne, pierniki upieczone ale domek z piernika mi się jedna strona spaliła a druga niedopiekła więc w weekend będe jeszcze raz robiła.Na szczęscie u nas święta w maleńkim rodzinnym 3 osobowym gronie więc sie nie narobię za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 w tym roku wigilia u mnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 przypomniały mi się stare czasy... grywałem w RPGi, bitewniaki, jeździłem po konwentach, nawet w bitewniakach miałem spore sukcesy no wasnie - konwenty: Pyrkon itd. Fajnie mozna to połączyc w domu z dziecmi A ja jem... nalesniki ze szpinakiem i fetą w sosie pomidorowym polane sosem czosnkowym Zostało z wczorajszego obiadu W lidlu jest tania polędwiczka i zajebisty przepis na polędwicę w sosie miodowo-musztardowym z kapusta w miodzie . Będzie na weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ja tez okna nie pomyte ale w niedzielę ubieram choinkę:lol2::lol2: ja w sobotę albo niedzielę hahah tylko musi mi ktoś ją wnieść i do kosza włożyć - bo próbowałam ale nie dam rady sama. ja przez neta już się obawiam czy dojdą - pojadę stacjonarnie coś, Reni a ryby już kupiłaś i przemroziłaś? do makro jadę po nie...ale nie wiem kiedy ( jak cała reszta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja wczoraj pół dnia spędziłam na necie poszukując prezentów mężowi chyba zegarek kupie córce może nowy plecak chociaż przez net to tak trudno może coś polecicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.12.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja właśnie kupuję przez net. Prawie wszystko. Jeszcze dziś zamawiam - dojdą. Za to w Leroy zamówiłam 2 grudnia i ma być u mnie... 17 grudnia. Miało być 6-10 dni. Nigdy więcej nie zamówię nic w tym sklepie. Porażka totalna! JA okna brudne, nic nie sprzątane. Nie mam czasu i już. Pierniczki upiekłam i mi zjedli (z 1 kg mąki). Będę piec jeszcze raz, a w weekend szkoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Hej U mnie też wigilia w tym roku na jakieś 15 osób A co powiecie na to, że nie dość że okna nie pomyte, prezenty nie wszystkie kupione to jeszcze trzeba raz salon pomalować i światło w kuchni przerobić Aaaa i jeszcze schody i szafa w przedpokoju mają być montowane fajnie nie??? Nie da się tych świąt przesunąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 o Jjana dobrze, ze o Leroy piszesz bo miałam wczoraj zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Reni ty masz córke w podobnym wieku jakiś fajny sprawdzony plecak macie tyle tego na necie ze głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Magda ja ryby zamawiam z porębki, znajomy jedzie i kupuje dla siebie i dla mnie przy okazji, świeżutkie i pyszne, kupuję karpia, łososia, szczupaka i mietusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Moje zamówienia z allegro z piątku wczoraj doszły to nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Reni ty masz córke w podobnym wieku jakiś fajny sprawdzony plecak macie tyle tego na necie ze głowa boli oj plecak to nie bardzo, kupuję w nike na 50 zł co roku a w simsy gra, teraz jest nowa - skok do przyszłosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 oj plecak to nie bardzo, kupuję w nike na 50 zł co roku a w simsy gra, teraz jest nowa - skok do przyszłosci gra muszę zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Magda zamówiłam olej do blatu. Dzwoniłam dzisiaj, a pani mi, że w pon wyjedzie, więc we wtorek będzie. Zamawiałam 2 grudnia. Naprawdę koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Okazało się, że wigilia u nas. Na szczęście gotować za dużo nie muszę bo bym się nie wyrobiła (chętnie bym chapnęła pierogi od Mirelki wiem że lepisz haha!). My mamy wszystko wspólne i tak dla nas jest dobrze acz się nie kontroluemy jak jedno potrzebuje coś kupić. Z resztą nie ma tematów tabu pt. coś kosztowało za dużo by my dużo nie wydajemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts