Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Dziewczynki :) - mały zdrowy jak rybka :).

Noc w Pampersie i odparzenie minimalne, żadnych problemów żołądkowych po śniadanku.

Właśnie pomagał mi posegregować swoje ubranka, pranie, prasowanie, składanie - matko, jak to dziecko szybko rośnie :jawdrop:. Na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak: mam cztery pełne reklamówy ubrań, z których wyrósł i jedną małą półeczkę ubrań (dwa bodziaki, dwa pajace, leginsy sztuk trzy), które są na styk :eek:.

yokasta, w tym roku ja też wyprawiam Wigilię - nie wyobrażam sobie jechać gdzieś wieczorem z dzieckiem, kłaść spać o 20, bo musiałabym w obcym miejscu spać z nim - czyli nie uczestniczyłabym w świętach :no:. A wracać do domu przed 20? To nie byłyby święta :no:.

schowałam, zamroziłam na wiosne.. zezarli mimo to :(

Ładne te lampki w I sa za 79,99 - ledowe serduszka i gwiazdki przezroczyste. Widziałąm wczoraj u kuzynki na żywca - super zrobione... kupie chyba So.

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/strala-oswietlenie-do-wnetrz--lampek__0210081_PE363547_S4.JPG

a czy ktoś coś wie na temat tego:

http://www.ikea.com/ms/pl_PL/img/local_store_info/katowice/serwis_martrop.jpg

Tych lampek???

U nas pełno jakiś badziewnych :(. Wszystko co ładne zostało sprzedane w pierwszym tygodniu :(. To samo jest zawsze z działem ogrodowym - wystawiają w marcu, w marcu wszystko znika :(. My wszystkie meble do ogrodu dwukrotnie kupowaliśmy jak za oknem był śnieg i dwa razy ściągali nam z ekspozycji, bo na magazynie już były czystki :(. Nie wiem, dlaczego tak mało do nas zamawiają :(.

Kup, kup te lampki - ładne są :yes:.

Wiecie co? Mój mąż ma dzisiaj wigilię firmową w restauracji, do której zawsze chciałam pójść :(.

W zeszłym roku też o jednej marzyła - i miał tam wigilię. Dwa lata temu to samo. Mam wrażenie, że on mi to robi na złość.

A już szczytem szczytów było jak znalazłam piękny hotel pod Warszawą, pokazuję mu: "Fajnie by było tam kiedyś pojechać", a on mi po kilku dniach mówi, że firma organizuje w tym hotelu szkolenie!